Déltől 12 órára elsötétül az RTL Klub képernyője hétfőn, a csatorna a médiahatóság által kiszabott büntetést hajtja végre.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
Hajrá csak így tovább. Kérdezem, engem miért büntetnek, mit követtem el? Én fizetem a havidíjat becsületesen. Most kérem vissza a 12 óra díját! Az mellékes mindezek mellet, hogy utálom az RTL klubot. Rossz műsorai vannak. Másként nem lehet büntetni? Mert ez is már rendszeres.
Mindezt azzal tudnám összehasonlítani mint amikor kényszerből banki átutalásra tettem a rezsi befizetéseinket. Egy alkalommal pénteki napra esett a határidő és az meg ünnepnapra, tehát péntek, szombat, vasárnap kiesett. Hétfőn levonták, meg tőlem a késedelmi kamatot. Szóval értitek.
Vagy másik eset. Egy újabb átutalást intéztem a kedves banki alkalmazott tévedett, elírta a kódszámot. Jött az értesítés, hogy nem fizettem be a havi díjat. Rohanás a bankhoz, rájött a hibájára, korrigált és jött nekem a késedelmi kamat. Köszönöm szépen!!!
varrólány
jaj nekünk , mi lesz velünk.
Mióta olimpia van , nincs is nézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.