Heves tiltakozást váltott ki egy indiai reklám, amelyben egy hüvelyszűkítő gélt hirdetnek: sokak szerint így a lányok nem fognak annyira vigyázni magukra. A helyiek ráadásul nem is értik, miről van szó. "Úgy érzem magam, mint egy szűz" - énekli a feleség abban az indiai reklámban, amely egy hüvelyszűkítő gélt népszerűsít, és amely igencsak kivágta a biztosítékot a nők jogaival foglalkozó szervezetnél. Néhányan meg egyenesen nem is értik, mi szükség erre az egészre, a rövid reklámot is értelmetlennek tartják. De miről is van szó pontosan? Az egy perces spotban egy indiai nő odapenderül a férje elé, majd a népes család döbbent tekintetétől kísérve közli vele, hogy kifejezetten szűzies hangulata támadt - miközben cseppet sem tűnik ártatlannak. Aztán körbetáncolják az udvart a Madonnától kölcsönvett dalszöveggel, a feleség megígéri hites urának, hogy úgy fogja érezni magát, mint az első alkalommal, végül diszkrétnek egyáltalán nem nevezhető módon eltűnnek a hálószoba irányában,...

Forrás: webbulvar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@lópicigáspár: A fiú ragyogó arccal megy haza,és így szól az apjához:
-Képzeld apu,már nem vagyok szűz!
-Nagyszerű fiam! Gyere,ülj le, igyunk meg egy pohár bort.
-Inni ihatunk,de leülni még nem tudok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Dr.luigilongo60: Csak kicsit feljebb.
Mármint a szájra gondoltam.:-)))
khm.
másvirág
@Dr.luigilongo60: Természetesen, "pókháló" ellen nem javalt ! :-)
Feraj49
Ma már Mo.-on nem "divat" a 16 év feletti lányoknak szűznek lenni,és ritka is.A fiúk sem hagyják.A lányokat meg "hajtja" a kíváncsiság ! Aztán meg minek?Tudom Ázsiában mások a megítélések,hisz több pénzt kap a család egy szűzlányért. De itthon ?
Az anyós szájára az igen,kapjon szájzárat !
Darthon1
-Dugd be a bal kezed!
-Na most a jobbat!
-Na most tapsolj!
-Nem megy?
-Ugye milyen szűk?
csikknorisz
Most akkó mivan, feltalálták a citromlevet?
masterboy
Tobbszor jartam mar en is ugy,hogy csak kolompoltam a nyilt sebben...volt amikor harangoztam...a viz ugy szakadt rolam,mintha 400 metert sprinteltem volna,de meg mindig tavol volt a vege,mert konkretan nem ereztem semmit...na de majd ezutan...hehehe...regi dakota kozmondas,hogy mindegy mivan,csak a p.na szoritson.
En mindjart rendelek is egy befottes uveggel...biztos ami biztos...van ahova tobbet kell kenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.