A 20 éves, Autumn Ash és a 22 éves, Thomas Fleming többször is megerőszakoltak egy csecsemőt. A szörnyű bűncselekményről számtalan fotót készítettek, ezek buktatták le őket.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@sziráki ágnes: Az lehet, csak ami jó az természetes, magától értetődő, ha van egy rossz azt azonnal felkapja a média és attól hangos egy hétig.
sza
@entero: A jó sem természetes mindenkinek! Az emberek csak szaladgálnak a dolguk után, este holt fáradtan kerülnek haza! Nincs arra idő hogy egymásban észrevegyék a jót!
entero
@sziráki ágnes: Látod, ebben van igazság.
ideals2012
Hát ilyen beteg állatokat!!! És ez a nőnemű "valami", amit nem lehet az emberi kategóriába sorolni, még nőnek tartotta magát? - nem mozdult meg benne semmi érzés??
Este láttam a legdurvább orosz börtönök egyikét, természetesen Szibériában, alapjáraton mínusz 45 fokban "levegőznek" a rabok, az ágy csak éjszakára van leengedve, és nincs ám tévé, meg újság, meg konditerem és hasonlók. Vegetálás van.. - .. oda csuknám őket. Meg a norvégot is, meg az ilyen rohadt állatokat mind-mind..
eberti
Ezeket kegyetlen módon kellene kinyírni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.