Tanúmeghallgatásokkal folytatódott tegnap a Fővárosi Törvényszéken az a kártérítési per, amelyben a Stohl András által 2010 májusában okozott közlekedési baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál és lánya tizenkétmillió forintot követelnek a színésztől.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
@kedwes: @Levendula: Pali bácsi meg nem attól lett beteg, már az volt...lecsukatták, most meg már a pénz is kellene. Leülte amit leült, tudjanak rá. Amikor elment és segíteni próbált, akkor visszautasították, akkor most kuss!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@jancsipapa: Ebben igazadvan de biztos nem követelőztek volna ennyi pénzért.
szaboria1
Milyen érdekes amióta rajta kapták a Pali bácsit létrázás közben azóta lett súlyos beteg. Itt a család a bűnös mert pénz éhesek lettek. Az ügyvéd úr is csak a pénzre hajt vajon hány százalékért vállalta el az ügyet? Egy 70 éves embert már úgy lehet befolyásolni ahogy a család akarja. Egy jó kereszt kérdésre túti, hogy elszólná magát a Pali bácsi, hogy a lányom mondta.
nahát
Miért ne mászhatna létrára egy súlyos beteg, csak azért mert ebben az esetben a fejére olvassák, hogy szimulál.? Ha jól tudom egyedül él , viszont attól magát és a kertjét valahogyan el kel látni. Szerencséje van Stholnak hogy nem halt meg az öreg!
A kártérítési per és a baleset okozás már 2 külön per.
drficsor
Lapozni kellene, itt az ideje hogy más témát találjanak ki...
Kezd unalmas lenni ez a halom, cölöp hirek.
szaboria1
@nahát: Egy rosszul emlékszel nem egyedül él. kettő Stohl fizetni akart de a kapzsi lányának az nem volt elég.
Napersze
Érdekes,akkor nem habozott Stohl András amikor ennek a többszörösét fizette ki ügyvédre,bíróra és sok másra,hogy megússza. Eleve ez hogy mindenki a bűnözőt védi,őő a mártír és az áldozatok után nyomoznak ez valami elmondhatatlanul gusztustalan és embertelen. Ez olyan ,mintha elfognának egy sorozatgyilkost,aki megerőszakolt és megölt 10 fiatal lányt, és mindenki az ő lelki világával foglalkozna,és azzal törődnének,hogy az áldozatot fiatal korában rajtakapták bolti lopáson vagy még az óvodában elvette a pistike dömperét..Annak,aki meg az áldozatokat hibáztatja,csak gratulálni tudok,semmivel sem vagytok különbek az ilyen Stohl féléktől. Sőt még embernek sem nevezhetnétek magatokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.