Budapest - Stohl András (45) akár két évre is újra börtönbe kerülhet! A Blikk információi szerint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt a színész ellen a Magyar börtönpokol című könyvben leírtakért.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
... fenyegeti, fenyegeti, de ezért sosem ítélik szabadságvesztésre:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
A nagy sikerre való tekintettel a könyv iránt,elkészítheti a második kötetet !
csiga0771
Szar vagy önmagad is, és most szarba nyúltál, viseld a következményeit ! Átgázolsz egy EMBEREN, drogosan, piásan. Állam bácsi remélem most talán példát statuál.
Dr.luigilongo60
Kérdés csak az , mi igaz az általa leírtakból.
Ha mások is énekelni kezdenek ,bukták a pert Buci ellen.
Leht utálni a fazont, én sem kedvelem, attól még írhatott igazat.
dina_1
azért ez vicc hogy a könyvben leírtakért akár 2 évet is kaphat többszörös visszaesőként pedig csak 6 hónapot húzott le, mert előtte ügyvédje jól kiokosította hogy mit hogy csináljon osztogassa a farhátat a szegényeknek meg járjon párszor drog ellenes gyűlésekre és hirdesse az igét. Természetesen azóta nem is látni ilyen gyüliken amióta szabadult biztos nagyon elfoglalt ember lett hogy nincs ideje rá ahhoz képest hogy aláírta a szerződést ami kötelezné az adott szavára ami...jah tényleg olyanja nincs is neki! Szégyelld maga te "nemzet színésze"
bosszants
@dina_1: Nem érted?
Amíg haver volt, nem szart a terített asztalra addig pártolták!
De ha csak a fele is igaz annak amit firkálmányában állít, akkor igen sokan most fájlalják a bokájukat. Nem illik belefingani a nullás lisztbe mert szétárad és az egész konyha olyan lesz tőle.
Bourne
Rohadtul nincs nagy probléma. Megvan még a Ruttner Gyuri telefonszáma. Oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.