Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt vádemelési javaslattal zárták le a rendőrök már a második nyomozást az ellen a mikekarácsonyfai nő ellen, akinek 12 gyermeke közül tízet gyermekotthonban helyeztek el - közölte honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Horizont: Megvárják, hogy újabb tíz szaporulat legyen !
alfás
majd én eltartalak,ti csak szaporodjatok. és nézzetek jó hülyén,ha "normális" köpköd rátok,és egyre nagyobb gyűlölettel beszél rólatok.
nyanya001
Az ilyen hulladékot miért nem lehet meddővé tenni ? !!!
nyanya001
@Horizont: Megvárják, hogy újabb tíz szaporulat legyen !
nyanya001
@Horizont: Megszólalt Matolcsy: az egykulcsos adó növelhette a népszaporulatot...
lehet, hogy erre gondolt Matolcsy ???
taglo
Az állatok ,pl-a vadnyúl ,a róka, is szabályozza a világra hozandó ,utódok darabszámát,ha az élőterület ,eltartó képessége ,JÓ-nagyobb az alomszám ,ha ROSSZ -akor kissebb az alomszám ! Ez a szuka ,ugy értékelte ,hogy jó az ORSZÁG -eltartó képessége !
Levendula
Magyarországon a normális fiatalok nem mernek gyermeket vállalni, ezek pedig úgy szaporodnak, mint az állatok. (bocsánat az állatoktól, ha megsértettem őket)
Mindennek ellenére nem nő a népesség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.