Hamar egymásra hangolódott Pál Dénes és Agárdi Szilvi. Kapcsolatukról és közelgő eurovíziós megmérettetésükről a TV2 Mokka című műsorában meséltek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eva1950
Igen, Misi segített Pál Dénesnek, a továbbiakban Pál Dénes dolga lesz, hogy bontogassa szárnyait, ez olyan, hogy egy kisgyereket felnevelnek, aztán az ő dolga eldönteni, megvalósítani a hogyan tovább-ot, de lesz igény Dénesre, majd ő fogja tudni a dolgát, lesz aki felkarolja, a sok irigyével meg nem kell foglalkozni, sem a szakmában, sem a sok privát emberrel, akik nem építően kritizálnak, hanem mocskolódnak, lehet tetszeni, nem tetszeni nekünk, el lehet kapcsolni a távirányítóval. Misi a mentorálását vállalta, nem pedig a dajkálását, azért én bízom Dénesben, meg lesz Ő Misi nélkül is, de szerintem Misi ápolni fogja kapcsolatukat, hiszen Dénes egy és több ismeretséget hozott Misinek is, a duettben kicsit nem tartottam korrektnek, hogy Misi leénekelte Dénest, tényleg úgy jött ki, hogy Te nyertél a sikert én aratom le, de ez csak az én véleményem, azért nem biztos, hogy én látom jól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.