A BBC készített egy listát, amelyen ötödik helyen rangsorolta Bács-Hóját.

A területen már a 60-as évektől kezdődően zajlanak a paranormális jelenségekre irányuló kutatások, a rémtörténeteknek pedig se szeri se száma - tudósít az Erdélyi Magyar Televízió.

A Bács-Hója erdő fáinak formája nem megszokott, itt megcsavart, lehajló, eltorzult fatörzseket láthatunk. Erre a fára például azt mondják az erdőt gyakorta járók, hogy már száz éve kiszáradt és már generációk óta így áll az erdő szélén. Ennek ellenére minden évben kihajt.
A hirado.hu szerint a Bács-Hója erdőhöz kapcsolódó misztikus történetek kiindulópontja a domboldal, az úgynevezett ufó-leszállópálya. 1940-ben Sift Sándor biológus édesapjával látott itt egy ufót, 1968-ban pedig lencsevégre is kapták az első itt leszálló földönkívülit - mondta a Adrian Patrut egyetemi tanár, a Román Parapszichológiai Társaság elnöke.




Sokan speciális energiákat is érezni vélnek, rengeteg kiránduló panaszkodott rosszullétre, fejfájásra.

A tudósok szerint a Bács-Hója erdő úgynevezett szeizmikus zóna. Az erős elektromágneses tevékenység pedig okozhat akár rosszulléteket, víziókat, vagy éppen fotókon, filmen megjelenő furcsa fényes formákat is.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IQrájderöcsém
A volt fizikatanárnőm is készített "ufó" képeket. Aztán jót röhögtek, amikor az újságok címlapján hozták :).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.