Ha azt vesszük, hogy kilóg a sorból, és köze nincs a dalának a fősodorhoz, akkor igen, jó nehéz dolga lesz. Ha arra gondolunk, hogy teljesen más stílusban jelenik meg Malmöben, mint a többi nemzet énekese, zenésze, akkor nem, azzal nem lesz nehéz dolga, hogy feltűnjön. Hogy fogják-e szeretni a dalát, vagy jobb-e, mint a többieké? Ezt sosem tudjuk meg, mert ez a verseny nem a dalról szól, bármennyire is szeretnénk, ez bizony szimpátiaszavazás, és magyar embernek ezt még nem nagyon sikerült megnyernie.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazero
Végre nekünk is van egy Rambo Amadeus-unk.
Zsuga
Talán viccnek nem lesz rossz. Bár én nem tudtam röhögni, mikor először meghallottam ezt a gügye kis dalocskát, csak nem akartam hinni a szememnek és fülemnek, hogy egyáltalán bekerülhetett a lehetséges dalok közé.
janikabácsi
Ki a lónemiszerv az a bejalex ? Röhej hogy egy ilyen lónemiszerv oda került, de inkább sírni kellene ! Ja most olvasom hogy ne itt dühöngjek ! De mit tegyek ? Ha egyszer az igazság fáj egy - két úgymond moderátornak akkor a fenét sem érdekel ez az oldal. Miért baj az ha valaki le meri írni a véleményét ? Annó Ady Endre is megírta a " Fekete Zongora " című versét és abba is sok mindent belemagyaráztak és sztárolták az irodalomtörténészek ! Hát a vélemény nyilvánítás szabadságáról ennyit !
Zsuga
Úgy tűnik a közönség most úgy gondolta, hogy meg kell próbálni bevetni a groteszk stílust, mivel eddig egyetlen normális, odaillő dallal sem értünk el figyelemre méltó eredményt. Veszíteni valónk ezért nincs is igazából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.