Kozso és barátnője, Keira több mint egy éve szeretne kisbabát, ám a sors mindeddig nem ajándékozta meg őket a várva várt csemetével. A kétségbeesett szerelmesek már a lombikbébiprogramon is elgondolkodtak. Az énekes úgy véli, kedvese azért nem tud teherbe esni, mert az itthoni embereknek negatív a mentalitása, kisugárzása, ez pedig terméketlenné teszi. Éppen ebből kifolyólag töltöttek nemrég hosszabb időt az Egyesült Államokban. Kozso továbbra sem adja fel, és ha választhatna, akkor ikreket szeretne. Be kell, hogy valljam, nagyon-nagyon fáj, hogy Magyarországon ez a fájdalom és ez szomorúság és ez a közöny és egymás gyalázása történik. Ha a teremtő úgy akarja, akkor úgy is jön. Ha meg nem, akkor is van egy lehetőség – vallott a Reflektornak az énekes. Ön sem érti? Mi sem.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"kedvese azért nem tud teherbe esni, mert az itthoni embereknek negatív a mentalitása, kisugárzása, ez pedig terméketlenné teszi"...ez nem 100-as :d
honeykiss
Savanyú a szölö...ekkora baromságot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.