Lima — Akár 25 évet is eltölthet Peru legkegyetlenebb börtönében a brit Melissa Reid (19) és Michaella McCollum Connolly (20), akiket a helyi hatóságok összesen 11 kilogramm kokainnal a bőröndjükben kaptak el a limai repülőtéren.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@SELIG: Nahh ezért kell...bizonyos értelemben...kerülni Perut, Boliviát, Columbiát! Ezek meg hasonló országok a drogbárók mekkája Az emberfia-lánya sosem tudhatja ki szólítja meg!

Akik pedig tudatosan vállalják a biztos lebukást, és a kegyetlen börtönt, azokat nem sajnálom...
Dulcinea
@vakvillám: ...sok minden érdekel...és sok mindent elolvasok:)) Ezért nagyon sok dologról van véleményem, amit nem minden esetben közlök! De..igen, igyekszem objektíven szemlélni a világot...és objektíven igyekszek véleményt formálni...még akkor is ha ez néha fájdalommal jár...
vakvillám
@Dulcinea: Igen egyetértek ez átjön, az irott sorokon is--és ha érzékeny a férfi-lélek ki olvassa,az tudja értékelni ,a női lélek, és értelem pozitív megnyílvánulásait--és az észlelhető problémáit gondjait bánatát,s örömeit.Én nem vagyok egy lélekbúvár --de nyitott szemmel járom a világot ,és ott találkozom a szépekkel, és ütközöm ---tem bánatokba.Mondanom sem kell melyiket kezelni jobb, és néha kibirhatatlanul nehéz.
Dulcinea
@vakvillám: Egy keleti bölcs mondta: egyetlen szó! Elmúlik!

Milyen igaz...egyszer minden elmúlik...Elmúlik...minden rossz...és elmúlik minden csodás és szép...ám a csodás, és szép emléke...örökre megmarad. Mikor ezekre a szép és csodás történésekre emlékezünk...mosolygunk, és lelkünk megtelik szeretettel! Azt kívánjuk bárcsak...De az örökkévalóság, attól örökkévalóság, hogy semmi nem örök, hanem minden változik...És ki tudja...a sors útjai meg kifürkészhetetlenek:))
vakvillám
@Dulcinea: Az élet útjai ,az ott haladókat vezeti ,és az ember egy-egy buktató után szerez tapasztalatokat elesik, s feláll,és tovább haladva reményekkel szívében--indúl ujra tovább,- tovább---mert bárhogy is van ,úton lenni boldogság,és maga az élet ,majd ki mikor érkezik meg az ...út végére,és vándor tarisznyájában mit gyüjtött össze-kiderül-és az is,hogy álmaiból mit is valósított meg.::
Dulcinea
@vakvillám: A bölcsesség pedig nem egy végállomás, ahová megérkezel! A bölcsesség egy út amelyen utazol, és a te bölcsességed pedig az, ahogyan ezen az úton utazol...Ha túl gyorsan vágtatsz, majd nem látod a tájat!

Minden darabokra hullásnál ott a remény, hogy innentől minden megjavul, működni fog, mert van hozzá erőd. Valójában akkor van a legtöbb erőd, amikor darabokban vagy, hiszen onnan nincs vesztenivalód. Akkor még tökéletesen érzed, hogy milyen padlón lenni, így már nem is olyan félelmetes - úgyhogy lehetsz bátor. A padló azzá is tesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.