A rendőröknek minden jel szerint konkrét elképzelésük van arról, ki ölte vagy ölette meg Soroksáron Kardosné Gyurik Krisztinát. Ez lehet az oka, hogy nem tűznek ki vérdíjat. Információink szerint több tettest keres a rendőrség a szeptember 25-i soroksári gyilkossággal összefüggésben – írtuk korábban. Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben kapták el, és durván bántalmazták, mielőtt megölték. Két kezét és két lábát külön-külön összekötözték. A bicikliúttól néhány méterre találták meg lemeztelenített holttestét, cipő viszont volt rajta. Tegnap, miután a Lehel utcai robbantó fejére 10 milliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség, megkérdeztük, mi indokolja, hogy a soroksári ügyben ezzel szemben nincs vérdíj. – A soroksári gyilkosság nyomozásának állása nem indokolja a díjkitűzést – nyilatkozta szűkszavúan Kovács Viktória, az ORFK szóvivője.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Nincs ok és okozati összefüggés ? Ha ezt a Kátay mondta akkor bajban vannak, hagyományosan az élet ellenes nyomozások.
Vagy hallott már valaki arról, hogy Budapesten motorosok céltalanul crossoznak és időnként felrobbantanak egy - egy banki portált. A pofám leszakad.
...mert a kriminalisztika egyik kérdése: miért ?
Vizual
És a cik utolsó bekezdése is egy marhaság. Hiszen az információ szerzés egyik alapja az "állampolgári bejelentés" Hát sajnos azokat ellenőrizni kell, amihez ember is kell. Talán nem kellett volna kék, bordó meg TEK-be öltöztetni a sok embert, hanem párat ki kellett volna képezni.
(Hallom, hogy a TEK 10 ezer tagjának nincs nyomozati jogköre. Akkor mi a frásznak kaptak felhatalmazást az összes nyilvántartás használatára, titkos eszközök használatára ? Miért kapnak milliárdokat az állítólagos működésükre, mert a terror elhárítok csak egy terrorcselekményre nem vonultak ki. )
bakegya
@Vizual: gondolom ugyanazért amiért a bankszámláinkat jobban tesszük ha megszüntetjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.