A féltékenység valamelyest mindenkiben benne van, de nem mindegy milyen mértékben. Azt mondják, hogy az egészséges mértékű féltékenység a szerelem/szeretet jele. A kérdés csak az, hogy mire vagyunk féltékenyek? A párunkat féltjük, vagy attól tartunk, hogy kihagynak...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
az önbizalom hiányt okolják a féltékenységért...elég elcsépeltnek tartom
cikk
@ila51: A nyitott kapcsolatról nem merném azt mondani, hogy jó. Szerintem más és akinek arra van igénye, annak jó lehet, de ez a házasságra is érvényes. Az önbizalomhiány is állhat a féltékenység hátterében, de még millió egyéb ok is. Pl. ha valakinek olyan a viselkedése, amire féltékenynek lehet lenni, akkor már nem is kell az önbizalomhiány. :)
ila51
@cikk: Igen én is a millió egyéb okra gondoltam.
varrólány
@cikk: Szia! De jó témát választottál!:-) Érdekes a való életben , nem vagyok nem is igazán voltam féltékeny pedig távkapcsolatom is volt.
Inkább a neten vettem észre ,hogy erősen jelen van. Már többször jártam úgy , ha egy férfinek írtam akkor egy másik megrótt érte miért nem neki írok először , vagy miért azt írom amit. Ezt viszont borzasztó nehezen viselem , ha nem tudok saját magam lenni nem írhatom le a véleményem, vagy gondolatom másnak.
cikk
@varrólány: Megértem, ha ez bosszant, én is kiakadnék. Szóval a féltékenység még online is jelen van, ez nem semmi. Furák a férfiak... :))
varrólány
@cikk: Ó hogyne egy majdnem két éves beszélgetős kapcsolatom (barátságnak nem lehet nevezni mert aki ilyen miatt befezez , lefejez, elzavar, az inkább birtoklási ösztön) is véget ért a neten, épp azért mert elkezdtem beszélgetni mással .
Igaz hogy úgy ,ahogy ővele sosem de az bizony nagyon személyfüggő hogy mit hoz ki egy másik ember belőlem, mit talál vagy talál-e valami olyat amit eddig senki sem.
Ez olyan akarattalan vagyis nem tudatos.
Van annyi p..a mutogatós a neten legyenek arra féltékenyek!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.