II. Erzsébet lovaggá ütötte Schiff András magyar zongoraművészt. Az évek óta Londonban élő, világhírű muzsikust Angeline Jolie-val együtt suhintotta vállon a Buckhingham-palotában a brit uralkodó.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Schiff András világhírű zongoraművész évek óta ostorozza a magyar közállapotokat, a kormány politikáját, a szélsőjobb tűrhetetlen akcióit. Nem is hajlandó Magyarországra jönni addig, amíg - ahogy ő mondja - nem tapasztal újra normális európai állapotokat itt. Egy talpig úriember és baloldali demokrata, méltán lehetünk rá büszkék idehaza,...is! Noha nem hagyja el idejekorán hazáját,... talán soha nem tudta volna veleszületett tehetségét, ilyen magas színvonalra fejleszteni. Szép dolog és kiváló nemes lélekre vall, hogy nem felejtette el hazáját!
Onkan
@Manhattan: Schiff életében egy dolgot csinált jól! Hogy eltakarodott innen. Ne is tolja ide a mocskos pofáját soha többet!!! Ő egy gerinctelen, sunyi, hálátlan hazaáruló, akinek a hazánk csak élőhely volt, amit most számító önzésből rágalmaz. Minden tisztességes magyar ember öklendezik a neve hallatán, és mélységes megvetést érez iránta.
Manhattan
@Onkan: Nem az a magyar, aki fennen hirdeti, hanem aki úgy él, dolgozik és cselekszik, hogy azzal elismerést vált ki más nemzethez tartozókból!
Onkan
Na persze! Meg ahogy azt a Móricka elképzeli! "Más nemzethez tartozókból". Ahogy Kohn bácsi mondaná: Ügyes! :-)))

A Merkel, Hollande, Cameroon, Obama, Perez félék "elismerése" egyenlő minden nemzeti törekvés feladásával, egy egy európai moslékos vályúban történő felolvadással.
A "talpig úriember, európai demokratákat" Schiff, Fischer, Konrád, Lendvai, Dániel, Orosz, Kertész..., Manhattan, pedig nagyon egy fészakaljból valóknak gondolom. Tetszik, amikor megmondják, hogy milyen a magyar. :-)))

A magyar az fehér, keresztény vagy ateista, fáj neki Trianon, és azt tartja a legnagyobb nemzeti tragédiánknak visszautasít minden, a holokauszttal kapcsolatos felelősségre vonatkozó vádat, felmenői a történelmi Magyarország területén születtek, magyarul beszél, nem idegen nyelven. Pl: nem használja a "roma" szót a cigány helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.