Az angol harmadosztályban szereplő Chesterfield focicsapata a napokban Budapesten edzőtáborozott. Az egyik este a Szimpla Kertben szittyóztak, aztán belekezdtek egy játékos verekedésbe – írja a BorsOnline.

A klub edzőpólóját viselő játékosok hatalmas mennyiségben fogyasztottak sört, amit Jäger-bombával bolondítottak meg, és vízipipáztak. Szemtanúk szerint annyira sokat ittak, hogy egy játékos verekedés során az egyik vízipipát össze is törték.

Ekkor a hely egyik biztonsági embere távozásra szólította fel a társaságot, amelyben a walesi csatár, Ched Evans is feltűnt. A 27 éves focistával szemben nemi erőszak vádjával folyik büntetőper. Ügyében év végén perújítás indul, ezért addig a klubja alkalmazza.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
A környéken nőttem fel az elején még különlegesek voltak ezek a helyek, nem olyan sok emberrel, mára viszont folyik a szar, tele tirpákokkal.
wagabund
..."A 27 éves focistával szemben nemi erőszak vádjával folyik büntetőper. Ügyében év végén perújítás indul, ezért addig a klubja alkalmazza."...

ezt a szarcsimbókot még alkalmazzák?...ha itt előlegben kapott volna tíz-húsz Fülig Jimmi féle pofont, még ma is keresné merre vannak a fogai...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.