Nem mindig szeretjük, ha a gyerek művészkedik. Amikor a falat színezi át, vagy a fikuszokat szabdalja négyszögletűre, valószínűleg te sem dicséred meg! De vajon hol a határ?

Forrás: nana.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@mosolydorka: a mosoly is és a dorka is erre engedett következtetni. Asszociáltam egy kis bakfisra és tessék: egy anyuka lett a legújabb barátom:-) Most pedig úgy saccolom, hogy azonos korú lehetsz a fiaimmal.:-D
mosolydorka
@Evikati: Mosoly. Vidáman könnyebb:-). Alaptermészetem a pozitív gondolkodás. Ehhez pedig nagyban hozzájárul egy adag jókedv. Én nem akarom megváltani a világot. Elégedett vagyok azzal, ha a környezetem, s magam is kiegyensúlyozott életet él.

Dorka: Nem valódi név. Nem tehetem meg, hogy a saját nevemmel regeljek bárhová...

30 éves. Önálló, önellátó :-)
Evikati
@mosolydorka: Kösz:-) ezek szerint nem véletlen, hogy sok dologról egyező a véleményünk. Hasonló a gondolkodásunk, ami a jókedvet, optimizmust, pozitív gondolkodást illeti. Kenyerem javát már megettem, de nyitott vagyok mindenre, szeretem a fiatalokat és soha nem voltam nagyravágyó. Jutalmam: kiegyensúlyozott, békés család vesz körül:-D Remélem ennyi még belefért és nem dorgál meg senki emiatt:-)
mosolydorka
@Evikati: Ne mondj ilyet..: Életed kenyerét...

Ha netán valaki megdorgálna, az csak irigységből fakad. Ilyenekkel pedig nem kell törődni:-).
Evikati
@mosolydorka: Hááát, nem is törődöm:-) Te a gyermekeim közül középső lehetnél:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.