Pintér Tibor vallott arról, hogy már többször volt szerető, és hogy szerinte a nők az érzelmi sivárság miatt lépnek félre egy kapcsolatban.

Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház vezetője a Micsoda nők! című műsorban vallott arról, milyen is szeretőnek lenni, illetve mit is gondol a hűtlenségről. 

A lovas színész szerint

sokféle motivációja lehet egy nőnek, aki félrelép. Tapasztalataim szerint a szebbik nemnél ez nem a szexhiányról szól. Míg a férfiak egy jó kapcsolatban is mennek a libidójuk után, addig egy nőnek érzelmi sivárság, kiüresedés és szeretethiány kell ahhoz, hogy félrelépjen.

Pintér úgy látja, a szeretői kapcsolat báját a bujkálás, a titok és a meghitt szerelmes órák adják meg, és bár érezheti magát úgy egy szerető, hogy ő csak második, de úgy is felfoghatja a dolgot, hogy csak ő képes valamit megadni a másiknak. Hozzátette, neki mindig legyezgette a hiúságát, ha valakinek a szeretője tudott lenni, és sosem volt ettől lelkiismeret-furdalása.

A színész elárulta, 10 éve az egyik szeretői viszonya annyira komollyá vált, hogy a nő elhagyta volna érte házasságát, de erről végül sikerült lebeszélnie és nagy nehezen, de szakítottak egymással. Azóta jobb lett a nő és férje kapcsolata, már gyerekük is született, szóval Pintér szerint hozzájárult egy kapcsolat jobbá tételéhez. 

Pintér Tibor úgy látja, 

igenis elítélendő, ha valaki hűtlen, viszont léteznek bocsánatos bűnök.

(Best magazin/Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Captain Blood
Tibike!! Neked hány lyuksógorod van??? Baromarcú!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.