Ha normál arcbőröd van, a szerencsések táborába tartozol. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell figyelmet fordítanod a bőröd ápolására. Már csak azért is fontos, hogy használj arcápolókat, mert az, hogy pillanatnyilag nem problémás a bőröd, nem jelenti azt, hogy ez végleges állapot.

Forrás: rebella.hu
Feltöltő: trendpire
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

trendpire
@Mirabilis: Köszönöm a kritikát, bár jobban esne, ha előtte elolvasnád a cikket! Mindenképp hasznos a véleményed, ez is megmutatja, hogy milyen problémákkal és nehézségekkel küzdünk a megfelelő arcápoló kiválasztása során. Kérlek írd meg, ha még van más olyan tényező is, ami megnehezíti a döntést, amikor egy arcápolót szeretnél vásárolni. Mik a tapasztalataid a netes vásárlást illetően?
42
"Mire figyeljek az arcápolás során?"

Hogy ne karmold meg magad nagy igyekezetedben, mert az hegesedést okozhat.

Ne hegesíts. (Bakker, még sosem használtam ezt a szót, így, ebben a formában. Most megtettem. Köszönöm Propeller! Sosem fogok úgy tudni norvégul, mint magyarul. És ez fáj. Nagyon. Valahol.)
trendpire
Kedves @Mirabilis: Mi az, amit hiányolsz a cikkből? Mivel kellene még kiegészíteni, hogy ne csak a "nesze semmi" információ legyen benne? Mi az, amit a normál arcbőr ápolása során tudni érdemes szerinted?
trendpire
"Ha egy ránctalanító segítene eltüntetni a ráncokat, akkor ... "

@Mirabilis: Sajnos a magyar nyelvben a ránctalanító nem a legtökéletesebb fordítás és ez okozza sokak esetében a zavart. A ránctalanító krémek nem a ráncokat tüntetik el, hanem abban segítenek, hogy a ráncok minél később alakuljanak ki. Ha nem figyelsz oda az arcod ápolásásra, és hagyod kiszáradni a bőrödet, akkor sokkal hamarabb megjelennek a ráncok az arcodon, mint a veled egykorúaknál. De ugyanígy negatív hatást fejt ki a stresszes életvitel, a nem megfelelő táplálkozás, az alvás hiánya, a hideg vagy épp a tűző napsütés. A ráncok kialakulását nem lehet visszafordítani, csak sebészeti úton. Ha 25-30 éves korodtól kezdve már nem figyeltél tudatosan az arcbőrödre, akkor nincs ahogy elvárd egy 5000-10000 forintos krémtől, hogy helyre hozza mindazt, amivel te évtizedeken keresztül nem törődtél.
42
Már a normál arcápolás fiziológiája terén sem értünk egyet, és elküldünk mindenkit a jó kurva anyába, aki máshogy gondolja.
Összefogás !!!

Talpra... Arcra magyar!

Arcoljunk!
Mert a fehér sima bőr az ária.
trendpire
@42: Sajnos nem értem a kommentjeidet. Részemről sem anyázás, sem arcoskodás nem volt. Szép napot neked is :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.