Számos pletyka kering Curtisék szakításáról.

Kitálalt ismerősük: ez a valódi ok, amiért Curtisék szakítottak

Nemrég ment szét Curtis és barátnője, Krisztike. Azóta sok részlet kering az esemény hátteréről, egyesek szerint egy bizonyos harmadik fél is szerepet játszott a kapcsolatban:

– Végül Krisztinél telt be a pohár. Ennek ellenére barátságban váltak el – mondta el a hot! magazinnak egy bennfentes. – Majkával már régebben sikerült rendezniük a viszonyukat, azóta erősebb a barátságuk, mint valaha. Peti Curtis mellett van, amikor csak szüksége van rá.

A sztár egyik másik barátja ezt tette hozzá:

– Mi, akik közel állunk hozzájuk, már tudjuk egy ideje, hogy hónapokkal ezelőtt különváltak. Elmúltak az érzelmek, de azóta is jó barátságot ápolnak. Úgy vélik a gyerek a fontos, a többi nem számít!

A Story-nak már azt mondta el egy bennfentes, hogy az ismerősök előtt is fenntartották a látszatot, hogy minden oké, vacsorázni is együtt, láthatóan békében jártak. Ezért érte a baráti kört hidegzuhanyként a hír:

– Kriszti költözött el Curtistől már február végén. Így a teljes karantént egyedül kellett végigcsinálnia. Megelégelte, hogy újra elkezdett kimaradozni éjszaka, eljárt a haverjaival bulizni. Édesanyaként már teljesen máshogy mérlegelt, arról nem is beszélve, hogy nem akarta még egyszer végigcsinálni a férjével, amit korábban már átélt mellette. Abban bízott, hogy a gyerekük megszületésével nyugodt családi életet élhetnek, de végül nem így lett.

Forrás: hot!/Blikk/Story

Kép: Facebook/Curtis

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.