A népszerű időjós és párja 10 sikertelen lombik-kezelés után úgy döntött, hogy "elengedik" a gyermekvállalás kérdését, az örökbefogadásról is letettek már.

A Blikk cikke szerint már az örökbefogadásról is letett Pataki Zita, az RTL Klub időjósa és párja, Attila, ezzel pedig lezárult egy korszak az életükben, a tévés elengedte a gyerek utáni vágyát. 

Pataki Zitáék végleg lemondtak legfőbb vágyukról

Fotó, címlapkép: Facebook/Pataki Zita Hivatalos

Pataki Zita évekig küzdött azért, hogy gyermekük születhessen, tíz sikertelen lombik-kezelés után mondták ki, hogy valószínűleg nem lesz természetes úton közös gyermekük. A lapnak az időjós elmondta, ő sokáig még az örökbefogadást sem engedte el, ám mára végül már erről is letett.

A gyerek utáni vágyat és érzéseket nem tudjuk olyan egyszerűen kontrollálni, ezek ösztönös dolgok. Akkoriban nem tudtam még, hogy ezt később hogy fogom gondolni, de mára lecsendesedett, letisztult bennem minden, és tudom, hogy a mi történetünk Attival így teljes

– mondta el a lapnak Pataki Zita.

A tévés annak idején videoblogot is készített a küzdelmükről, a tizedik sikertelen lombik után pedig a gyerekekért küzdő pároknak készítettek sorozatot, sok szakembert megismerve. Ekkor derült fény egy újabb problémára.

A tíz lombik hihetetlenül leterhelte a szervezetem, minden eljárás során 8 kilót híztam, majd ugyanennyit adtam le, pedig végig diétáztam. Az endometriózis ma már nem zárja ki a gyerekvállalást, sajnos nálam még nem volt ilyen fejlett az orvostudomány, mint most. Ehhez derült ki a Meddőnek nyilvánítva sorozatunk forgatása során, hogy hisztaminérzékenységben és reverz T3 szindrómában szenvedek, amit talán ha korábban tudok, ma már gyerekem is lehetne

- mesélte el a küzdelmeket a tévés a lapnak. 

Pataki Zita életmódot váltott, és úgy érzi, hogy helyesen döntött, mert ezzel kedvező testi és lelki változásokat tapasztalt.

A sport, illetve az aktivitás ma már a mindennapjaim része, túrázom, online edzem, táncolok, kutyát sétáltatok. Tavaly áttértünk a vegán életmódra, ám idén már kicsit változtattunk a táplálkozáson, heti egyszer eszünk húst, illetve halat, de alapvetően teljes értékű növényi étrendet követünk.

A tévés időjós a honlapján osztotta meg korábbi tapasztalatait, a patakizita.hu domain azonban lejárt, de meg fogja újítani azt. 

Szeretném megmutatni másoknak is, mi mindent tanultam az elmúlt időszakban, hogy segíteni tudjak a saját történetemmel. Tavasztól párkommunikációs előadásokat tartanánk, mert rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk Attilával. Sok múlik a kommunikáción, ezért ezzel kapcsolatban is átadnánk a tapasztalatainkat

- mesélte el a lapnak a terveit Pataki Zita.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.