Azt hinnénk, hogy az ilyesmi csak városi legenda, de a 39 éves Rebecca Robert-szel most tényleg megtörtént – tájékoztat a 24.hu.

Hihetetlen, de igaz: várandóssága alatt esett teherbe egy brit nő

Fotó: Pexels

Az orvosok egy egészen megdöbbentő dolgot fedeztek fel Rebecca Roberts-nél a terhessége harmadik hónapjában. A nő éppen egy rutin-ultrahangvizsgálatra ment, amelyen az orvosok olyasmit fedeztek fel, amire egyláltalán nem számítottak: egy újabb magzatot – írja a 24.hu.

Az anyuka a CNN-nek nyilatkozott az élményről:

Tiszta őrület volt, teherbe estem, miközben már terhes voltam.

Ez azért is volt számára annyira nagy dolog, mert a párjával ekkor már három éve próbálkoztak teherbe esni.

Olyan volt, mintha nyertem volna a lottón.

– idézi fel a pillanatot. Az orvosok megállapították, hogy az első gyerek, a fiú Noah húga, Rosalie három héttel később fogant meg. A pár egy ideig ugyan aggódott amiatt, hogy nem fog megfelelően fejlődni az anyaméhben, az vizsgálatok mindig arra jutottak, hogy pont úgy nő, ahogy kell neki.

Ez az úgynevezett szuperfetáció, ami a CNN szerint rendkívül ritka eset. Eddig kevesebb, mint tíz hasonló diagnózissal találkoztak a világon. Az orvostudomány előtt egyelőre nem teljesen tisztázott, milyen folyamatok révén jöhet létre szuperfetáció.

Rebecca Roberts gyermekei 2020 szeptemberében császármetszéssel jöttek világra, és mindketten inkubátorban kezdték az életüket. Noah három héttel később, míg Rosalie 95 nap után mehetett haza, és mindketten egészségesek.

Forrás: 24.hu
Fotó: Pexels

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ajánlafos lesz a szexuális életüket bizonyos ""másfajta"" útra terelni, mert ha ez így megy tovább, akkor akár néhány hetes eltéréssdl, de 6-8 gyerekig meg sem áll a szüléssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.