Annyi minden történik vele néhány nap alatt, mint másokkal egy életen át sem.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aszfaltboy
Én a jövőben,ha ezt a sokkot tulélem,minden reggel ébredés után sirok egy nehány percet a Gáspár gyerek miatt.
Nincs mivel a cimlapon viritani, igy hát avval szórakoztat,hogy csinál egy céget aminek első ügyfele is Ő lessz?.Nosza.Nagyon sokan lesznek a szertartáson,mivel látni akarják,hogy igaz e, hogy Ő fekszik egyedül a tömegben.
Nagyon jó volna ha valaki uj sztárt,vagy mi a celebet találna már a média.,vagy ilyen egyketted eszü, aki azt csinálja amit mondanak neki nincs több?
Ha eljött az idő Győzőke -volt egy ismerősöm,Őt Józsikának hivták 55évesen- azonnal értesits bennünket érted aggódó norális embereket.
eberti
Győzi már régen eljátszotta a hitelét ( volt egyáltalán?). Ha netán,véletlenül igaz egy dolog amit Ő mond,már azt sem hiszik el az emberek.
Csődbe jutott? Na és. Legfeljebb nem rázza az évenkénti esküvőkkel a rongyot... Nem tud Amerikában szilveszterezni? Na és. Szilveszterezzen itthon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.