Egy luxusinfluenszer élete. Egy 2019-es reprezentatív kutatás szerint a magyar fiatalok közel 40 százalékának az az életcélja, hogy influenszer legyen – közülük is sokan a luxusregiszterre apellálnának. Hogy ki fog itt majd villanyt szerelni, műteni, a boltban kiszolgálni vagy buszt vezetni, az meg egy nagyon jó kérdés. Mielőtt azonban eme szakmák végképp eltűnnének a történelem süllyesztőjében, kicsit utánajárnánk, mennyire reális cél is az, hogy több milliárd ember éljen a Földön luxustermékek ajnározásából.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy milyen a luxusinfluenszer élete?

Az nem derül ki de, hogy szakértésből jól meg lehet élni az bizonyítódott

mottó:
„A szerző luxusszakértő.”

Nem, kivételesen nem, az m1 szakértőit pécéztem ki, bár az érvrendszerük sokban hasonlít. Lehet túlzás a Murphy's Law felemlítése, de a figyelembe vett tényezők szelekciója erősen céltudatosnak tűnik.
Az index.hu „Utazgatás, couture-ruhák és aggódás a holnap miatt” című cikke az influenszerek világát tárgyalja. Az apropó: egy kutatás szerint a magyar fiatalok közel 40 százalékának az az életcélja, hogy influenszer legyen!
Nos sokat levon az értekezésből, hogy a derék szerző a magyar rögvalóság helyett a net-en olvasható „világhelyzet”-ről értekezik, főleg a halódó nyugatról származó példákkal. Pedig a mi világunk nagyon más!! =)) Igencsak árulkodó, hogy Orbánék azzal lelkesítenek, hogy az ország gondjait nem a magyar zembereknek kell megfizetniük, arra ott van haladó nyugat!
A cikk végén olvasható, hogy: „A szerző luxusszakértő.”. Én azt a kifejezést a bringából ismerem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.