Ékszert adott a hatalmas virágcsokor mellé új kedvesének Csuti. Az utána következő komment cunamira viszont biztosan nem számított az üzletember.

„Szánalmas, amit csinálsz” – az szólt be Csutinak, akitől a legjobban fáj

Erre Csuti igazán nem számított. Forrás: TV2

Csuti szívecskés nyaklánccal lepte meg szépségkirálynő kedvesét, egy csokor virággal együtt adta át neki – írta meg a Bors. A 26 éves Bianka több szépségversenyen megfordult már, és az egyetemen hamarosan a mesterképzést kezdi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés

De bármennyire imponáló mindez Csuti számára, óvatosabban áll új kapcsolatához, még nem mutatta be gyermekeinek a gyönyörű lányt. Az viszont biztos, hogy szép lassan mélyülnek az érzelmei kedvese iránt.

Nem gondolta Csuti, hogy a poszt alatt, amiben megmutatta követőinek az ékszert, valóságos állóháború alakul ki, egymásnak estek az új kapcsolata ellen és mellette álló rajongók – írja a Ripost.

Miért nem vársz pár hónapot akár évet, már röhej amit csinálsz, a csajnak nem ciki, hogy mióta Edina elhagyott kb. a 10. a sorban és pár hónap jön a következő szerelem? Szánalmas vagy

- jöttek a kommentek. Nem kellett sokat várni az üzletembernek nagyon szurkoló követőkre sem: „Kinek mi köze hozzá! Mennyi megkeseredett, unatkozó nő. Szánalmas! Csokrot egy férfi bárkinek vehet. Igaz ezt mostanában kihalóban van, de nagyon szép gesztus akárkinek is veszi."

Forrás: Ripost, Bors
Fotó: TV2

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
A sok irigy agyrém foglalkozzon a saját életével, biztos az exe szövege volt, az meg jobb ha hallgat a sötét nulla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.