Férfi és Nő kapcsolatának története félreértések sorozata, s ebből mindig is jól megéltek a javasasszonyok, a bájital keverők, a házasságközvetítők és a férfi-női magazinok. Mostantól elfelejtheted a bárgyú "szeret-nem szeret" teszteket, a kételyek közt töltött több órás kötetlen őrlődéseket, mert mi most itt a Tudomány vakító fénysugarával világítunk be az emberi kapcsolatteremtés (értsd. csajozás és pasizás) sötét rejtelmeibe.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
:-) nagyon szeretem ezeket a Szendi Gábor cikkeket, néha hangosan nevetek rajta

mivel a cikk tartalmába nem tudok belekötni, ezért inkább azt szeretném a témával kapcsolatban leírni, hogy szerintem nagyon kevés fiú tud flörtölni. azt vettem észre, hogy ahelyett, hogy vennék a lapot, sokszor megsértődnek.
tsabeeka
"Jelzésértékű még a csillogó szem, ill. a tág pupilla. Ezt egy szemfenék-tükörrel pillanatok alatt meg lehet állapítani." :D

amúgy sok olvasót nyerne (weben), ha kicsit rövidebbek lennének ezek a cikkek. de amúgy tényleg jók :)

@kiwi: megsértődek?? :o
kiwi
@tsabeeka: pont ezen nevettem egy nagyot. elképzeltem, ahogy egy fiú arra gondol a sarkon a lányra várakozva: jaj mit is felejtettem el elhozni a randira? áá, megvan! egy szemfenék-tükröt :))

és igen. megsértődnek. pedig én csak viccelek. nem tartják viccesnek a provokálást. Szendi Gábor az ugratást az "idétlen kamaszlányok" tipikus módszerének tartja, de hát hol van az megírva, hogy 18 éven felüliek csak úgy flörtölhetnek, hogy tekergetik a hajukat és vonogatják a szemöldöküket?
tsabeeka
@kiwi: hát aki a flörtön megsértődik, az meg is érdemli.. :)
keseruimre
tág pupilla? hagyd a picsába a csajt, füvezik! :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.