Öreg halászok feljegyzésébenől kiderült, hogy a múltban a halászlé egy nagyon gyorsan elkészíthető étel volt. Télen-nyáron egyugyanazon anyagok felhasználásával készült - a Duna és a Tisza vidéken is. A különbség, esetleg a halászléba kerülő halak fajtája között lehet. A dunaiban több kecsege, tiszaiban több keszeg féle van.

Forrás: horgaszat.hu
Feltöltő: ariel4
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jenni
@Evikati: a gyakorlat teszi a mestert:D
Evikati
@Jenni: Ez nálam 100 %-ig igaz:-) Ráadásul nagyon szeretek főzni:-)
Jenni
@Evikati: ennek örülök,én is szeretek főzni,bár én még nem sok mindent tudok,de majd megtanulom:D
Evikati
@Jenni: ha szeretsz főzni, gyorsan és könnyedén elsajátítasz majd mindent ezzel kapcsolatban. Kényszerből, kötelességből, unottan, nem lehet finomságokat elkészíteni. Ez biztos. Vannak ilyen típusú barátnőim:-)
menasagh
A feleségem mondta....csak akkor lehet érdemben főzni,ha van aki értékelje.....vagyis az a finom amit más is értékel, dicsér .....
Evikati
@menasagh: igaza van az asszonyodnak! Ha nincs sikerélmény, ha nincs éhes "közönség", akkor nincs ihlet. A főzést is lehet művészi színvonalra vinni otthon is, ha van lelkesedés. (Mindkét részről.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.