Ön édesszájú? Esetleg él-hal a kovászos uborkáért? A világ minden kincséért sem mondana le a kávéjáról? Elgondolkodott már azon, hogy minek köszönheti ízlését? Napjainkban egyre többet tudunk az egyéni ételválasztás hátteréről. A nutrigenomika tudományának alapelve, hogy igényeink genetikailag kódolt tulajdonságainknak, életkorunknak, életmódunknak, illetve számos környezeti hatásnak - mint például a minket érő napsugárzás, méreganyagok, allergének - köszönhetően eltérőek.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.