Bacskaikari

Alvilági módszerekkel próbáltak félelemben tartani budapesti bártulajdonosokat

A KR NNI Bűnszervezetek Elleni Osztályának nyomozói az öt férfit csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett miatt hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hármat bűnügyi őrizetbe vettek.

Álmukban fojtotta meg a barátnőjét és annak édesanyját egy izraeli férfi Kaposváron

Az izraeli férfi 2018 februárjában ismerkedett meg a Németországban tanuló magyar nővel, akivel hamarosan összeköltöztek.

Szórakozásból elvitt egy autót egy 16 éves fiú Konyáron, majd összetörte

A vádirat szerint a 16 éves fiú rokonlátogatóban volt Konyáron.

Időben szólalt meg a vészharang a banki ügyintézőnél

Egy 89 éves asszony 1,8 millió forintot akart levenni a számlájáról Debrecenben, négy román férfit szeretett volna kifizetni bádogosmunkák miatt.

Halálos baleset történt Ágasegyháza közelében

Halálos baleset történt az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ittasan ült volán mögé, csúnya baleset lett a vége

A rendőrségre bejelentkezés érkezett egy Berettyóújfalu külterületén történt balesetről.

A NATO-főtitkár üzent Ukrajnának: a segítség már úton van

Jens Stoltenberg: a NATO-szövetségesek további légvédelmi rendszereket küldenek Ukrajnának A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.

Egy szabadnapos rendőr fékezte meg a pisztollyal lövöldöző támadót Budapesten

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki gáz-riasztó pisztollyal rátámadt egy fiatal nőre és egy férfira Budapest XVII.

Kihűlés okozta a fiaival együtt élő, magatehetetlen asszony halálát, emberölés bűntette miatt emeltek vádat a két testvér ellen

Börtönbüntetést kér az ügyészség két testvérre, akik nem viselték gondját magatehetetlen anyjuknak, és a nő, aki hosszú ideig méltatlan körülmények között volt kénytelen élni, tavaly januárban kihűlés következtében meghalt - áll a Veszprém Vármegyei Főügyészég által kiadott közleményben.

Egy harkányi férfi szexuálisan molesztálthatott egy pszichiátriai kezelés alatt álló 14 éves fiút

Hónapok óta erőszakoskodtak egy pszichiátriai kezelés alatt álló kisfiúval Harkányban Minősített szexuális erőszakkal gyanúsítják az 56 éves férfit.

2000 ecstasy tablettát hozott be Magyarországra a magyar-román páros

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pécsi egysége egy két évvel ezelőtt indult kábítószerkereskedők elleni nyomozásban újabb külföldi szálakra bukkant.

Nagyszülőket ment látogatni egy pár Fajszon, csakhogy nem várt dolog történt az összejövetelen

Nagyszülőket ment látogatni egy pár Fajszon 2023. szeptember 13-án, csakhogy nem várt dolog történt az összejövetelen.

Kulccserés módszerrel lopott autókat Németországból egy magyar páros

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztály nyomozói Csepelen fogtak el egy férfit és a vele lévő nőt, akik a rendelkezésre álló adatok alapján két nappal korábban Németországból elloptak egy autót, hogy azt Magyarországon alkatrészként értékesítsék.

Szomszédaira akarta gyújtani a házat egy férfi a bábolnai Farkaskút-pusztán

Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy 57 éves férfit - tudatta a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Huszonéves dílereket tartóztatott le a rendőrség

A KR NNI debreceni egysége egy több mint egy évig tartó kábítószerbiznisz végére tett pontot pár nappal ezelőtt.

12 éves lányt dolgoztattak prostituáltként Budapesten

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy háromtagú, fiatal lányokból álló társasággal szemben, akik 2020 februárjában - majd az egyikük 2021 márciusában is - anyagi haszonszerzés érdekében kiskorú lányokat bírtak rá, vagy próbáltak rábírni arra, hogy férfiak részére szexuális szolgáltatást nyújtsanak.

Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú Fejér vármegyében

Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön.

Ittasan, büntetőfékezéssel veszélyeztette a közlekedőket egy szentesi férfi

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte egy 57 éves szentesi sofőrrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy országos csalássorozat végére tettek pontot a baranyai nyomozók

Többrendbeli csalás, valamint közokirat-hamisítás elkövetése miatt nyomozott a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya.

Késeléssé fajult két 16 éves lány verekedése Debrecenben

Két 16 éves lány verekedése közben egy kés is előkerült - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Rábírták ismerősüket, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson több férfinak

A vármegyei nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint élettársával közösen egyik kiszolgáltatott helyzetben lévő ismerősüket prostitúciós tevékenységre bírták rá, majd az abból befolyt pénzt elvették tőle és magukra költötték - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Megverte élettársát, majd bezárkózott a gyermekkel a lakásba az óbudai férfi

A budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát, majd közös gyermekükkel bezárkózott III.

Eltűnt egy 16 éves budapesti lány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII.

Elfogtak egy 44 éves nyíregyházi nőt, aki hónapok óta bujkált a hatóságok elől

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai bűnügyi információk alapján, összehangolt akció keretében 2023. január 12-én a Veszprém vármegyei Csajágon elfogtak egy 44 éves nyíregyházi lakost, aki hónapok óta bujkált a hatóságok elől.

A 18. születésnapját ünneplő dombóvári fiú azt gondolta, hogy felnőttként sokkal több mindent megtehet, mint korábban

A 18. születésnapját ünneplő dombóvári fiú azt gondolta, hogy felnőttként sokkal több mindent megtehet, mint korábban, ezért születésnapja éjszakáján Dombóváron több autó visszapillantó tükrét lerúgta, megrongált egy kaputelefont és pár száz forintért még egy kocsit is feltört - közölte a Tolna Vármegyei...

Szervizből lopta ki a luxusautót egy férfi Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki tavaly télen tört be egy szegedi autókereskedés szervizébe, majd az onnan elhozott autóval egy háznak ütközött - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A burgonyaköret gondatlan elkészítésével több mint 36 millió forintos kárt okozott egy idős nő Parádon

A családi ebédhez felszolgált burgonyaköret gondatlan elkészítésével több mint 36 millió forintos kárt okozott egy idős nő a mátrai településen, ahol a helyi önkormányzat azóta már helyreállíttatta a Palóc Ház Múzeum épületét - közölte a Heves Vármegyei Főügyészség.

Kövekkel dobáltak autókat fiatalok Jászjákóhalmán

Vádat emelt a Szolnoki Járási Ügyészség azzal a három fiatal fiúval szemben, aki zúzott díszkövekkel dobált meg több közlekedő személygépkocsit tavaly februárban Jászjákóhalmán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség

Egy 22 éves férfi kamasz fiúkat rabolt ki egy budapesti villamoson

A Budapesti XI.

Beteg unokája arcába harapott egy dühös nagymama a debreceni kórházban

A Debreceni Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen az asszony ellen, aki bántalmazta a kórházban fekvő unokáját - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség.