Bacskaikari

Huszonéves dílereket tartóztatott le a rendőrség

A KR NNI debreceni egysége egy több mint egy évig tartó kábítószerbiznisz végére tett pontot pár nappal ezelőtt.

12 éves lányt dolgoztattak prostituáltként Budapesten

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy háromtagú, fiatal lányokból álló társasággal szemben, akik 2020 februárjában - majd az egyikük 2021 márciusában is - anyagi haszonszerzés érdekében kiskorú lányokat bírtak rá, vagy próbáltak rábírni arra, hogy férfiak részére szexuális szolgáltatást nyújtsanak.

Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú Fejér vármegyében

Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön.

Ittasan, büntetőfékezéssel veszélyeztette a közlekedőket egy szentesi férfi

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte egy 57 éves szentesi sofőrrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy országos csalássorozat végére tettek pontot a baranyai nyomozók

Többrendbeli csalás, valamint közokirat-hamisítás elkövetése miatt nyomozott a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya.

Késeléssé fajult két 16 éves lány verekedése Debrecenben

Két 16 éves lány verekedése közben egy kés is előkerült - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Rábírták ismerősüket, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson több férfinak

A vármegyei nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint élettársával közösen egyik kiszolgáltatott helyzetben lévő ismerősüket prostitúciós tevékenységre bírták rá, majd az abból befolyt pénzt elvették tőle és magukra költötték - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Megverte élettársát, majd bezárkózott a gyermekkel a lakásba az óbudai férfi

A budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát, majd közös gyermekükkel bezárkózott III.

Eltűnt egy 16 éves budapesti lány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII.

Elfogtak egy 44 éves nyíregyházi nőt, aki hónapok óta bujkált a hatóságok elől

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai bűnügyi információk alapján, összehangolt akció keretében 2023. január 12-én a Veszprém vármegyei Csajágon elfogtak egy 44 éves nyíregyházi lakost, aki hónapok óta bujkált a hatóságok elől.

A 18. születésnapját ünneplő dombóvári fiú azt gondolta, hogy felnőttként sokkal több mindent megtehet, mint korábban

A 18. születésnapját ünneplő dombóvári fiú azt gondolta, hogy felnőttként sokkal több mindent megtehet, mint korábban, ezért születésnapja éjszakáján Dombóváron több autó visszapillantó tükrét lerúgta, megrongált egy kaputelefont és pár száz forintért még egy kocsit is feltört - közölte a Tolna Vármegyei...

Szervizből lopta ki a luxusautót egy férfi Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki tavaly télen tört be egy szegedi autókereskedés szervizébe, majd az onnan elhozott autóval egy háznak ütközött - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A burgonyaköret gondatlan elkészítésével több mint 36 millió forintos kárt okozott egy idős nő Parádon

A családi ebédhez felszolgált burgonyaköret gondatlan elkészítésével több mint 36 millió forintos kárt okozott egy idős nő a mátrai településen, ahol a helyi önkormányzat azóta már helyreállíttatta a Palóc Ház Múzeum épületét - közölte a Heves Vármegyei Főügyészség.

Kövekkel dobáltak autókat fiatalok Jászjákóhalmán

Vádat emelt a Szolnoki Járási Ügyészség azzal a három fiatal fiúval szemben, aki zúzott díszkövekkel dobált meg több közlekedő személygépkocsit tavaly februárban Jászjákóhalmán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség

Beteg unokája arcába harapott egy dühös nagymama a debreceni kórházban

A Debreceni Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen az asszony ellen, aki bántalmazta a kórházban fekvő unokáját - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség.

Tavaly több mint nyolcszáz körözött embert fogott el a BRFK célkörözési osztálya

Rendkívül sikeres évet zárt tavaly a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) célkörözési osztálya, több mint nyolcszáz körözött embert sikerült elfogni, akik ellen ezernél is több elfogatóparancs volt érvényben - közölte a BRFK Bűnügyi Főosztályának vezetője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Egy férfit megfélemlítéssel kisemmiztek vagyonából, kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket vettek rá prostitúcióra

A családi vállalkozásban működő trió egy férfit megfélemlítéssel semmizett ki vagyonából, és kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket hamis ígéretekkel vett rá prostitúcióra.

Eltűnt egy 12 éves komlói fiú

A Komlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Buzás Dániel ügyében.

Lopott biciklivel kerekezett az autópályán

A lengyel férfi életveszélyes mutatványának a Bács-Kiskun vármegyei egyenruhások vetettek véget.

Részegen bántalmazta édesanyját a somogyaszalói férfi

A kaposvári rendőrök kapcsolati erőszak miatt eljárást indítottak és az agresszort őrizetbe vették - közölte a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy kiszolgáltatott helyzetű fiatal nőt kényszerített prostitúcióra a pásztói házaspár

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt emelt vádat a Nógrád Vármegyei Főügyészség egy pásztói házaspár ellen, akik egy kiszolgáltatott helyzetű fiatal nőt kényszerítettek prostitúcióra; a keresett pénzzel a házaspár rendelkezett, másfél év alatt mintegy 15 millió forintra tettek szert, a pénzből a sértett csak néhány...

Várandós élettársát bántalmazással félelemben tartva mezőgazdasági munkára kényszerítette, bérét pedig elvette

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt emeltek vádat egy fiatal férfi ellen, amiért várandós élettársát bántalmazással félelemben tartva mezőgazdasági munkára kényszerítette, bérét pedig elvette - közölte a Baranya Vármegyei Főügyészség.

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki az orosz nő ellen, aki ukrán nők megerőszakolására buzdította férjét

Az ukrán bűnüldöző szervek befejezték a nyomozást és megküldték a bíróságnak a vádiratot annak az orosz állampolgárnak az ügyében, aki arra buzdította férjét, Roman Bikovszkij orosz katonatisztet, hogy erőszakoljon meg ukrán nőket.

Danilov: ha Oroszország nem változtat a politikáján, sok városban lesznek robbantások

Oroszországnak át kellene gondolnia a civilizált világgal szembeni agresszív politikáját.

Az ukrán biztonsági szolgálat vezetője gúnyosan "bunker nagypapának" nevezte Putyint

Az Ukrajna ellen háborút indító Vlagyimir Putyin orosz diktátor egy bunker mélyén várja a nemzetközi bíróság ítéletét vagy a dicstelen halált - jelentette ki Vaszil Maljuk, az ukrán biztonsági (SZBU) szolgálat vezetője egy televíziós interjúban.

Smihal: az orosz terroristák mindent megtesznek, hogy Ukrajnában a karácsony és az újév sötétségben teljen

Oroszország a közeljövőben ismét megtámadhatja Ukrajna energetikai létesítményeit, ezért a kormány megháromszorozza a "legyőzhetetlenségi pontok" számát - figyelmeztetett Denisz Smihal ukrán miniszterelnök.

Tömve vannak a luhanszki kórházak sebesült orosz katonákkal

Luhanszkban három kórházat adtak át az orosz megszállóknak, amelyek közül csak az egyikben több mint 1000 sebesült megszállót ápolnak - közölte a Luhanszki Megyei Katonai Adminisztráció.

Sok orosz katona "baráti tűz" miatt vesztette életét Ukrajnában

Ukrajna teljes körű inváziója során az agresszor ország hadserege nem csak harci veszteségeket szenvedett el.

Putyin háromszor is elhalasztotta az Ukrajna elleni inváziót

Vlagyimir Putyin orosz elnök háromszor is elhalasztotta az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) által kezdeményezett teljes körű ukrajnai inváziót - mondta Vadim Szkibickij, az ukrán védelmi hírszerző szolgálat vezetőhelyettese a Bild című német lapnak adott interjúban.