Jens Stoltenberg: a NATO-szövetségesek további légvédelmi rendszereket küldenek Ukrajnának A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.

Forrás: ekozben.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Az oroszok már küldik a rengeteg rakétát.
Szegény Dzsoni és Árnika
Sajnálom, ha úgy tűnik, hogy egyetértek a horogkesztény pedofidkányokkal, pedig nem (!) - de Ukrajna ugyanolyan korrupt, mint volt (senki nem változik meg egycsapásra!) és az a véleményem, hogy nem itt tartana a háború, ha nem sikkasztották volna el a nekik szánt pénzek jórészét).
Plusz (ami valójában mínusz), nem tudom, hogy miért kezdet bele a védelemre szánt fegyverekkel, pénzekkel terület visszafoglalásba, amikor egy ország vezetésének a nép életének jólétének a megörzése a feladata.
És valahogy nem hallom, hogy az ukrán fasiszták valahogy felelőségre ne lenének vonva - mert nem az az európai módja annak, ha fellázad két oroszok által többségben lakta megye, hogy fegyverrel megyünk neki és az oroszok miatt ellehetetlenítjük az összes kisebbséget! (az más kérdés, hogy az oroszok szították ezt és ők látták el a szeparatistákat)

Szép délt!

Zelenszkij nem szent !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.