Klubtag

Elítéli Orbán Viktor a bucsai tömegmészárlást
Lehet, hogy OV ismeri a magyarjait, de emberségből nagyon rosszul áll, véletlenül sem tudna elsőre humanista emberhez méltóan nyilatkozni.
Putyin mellett Lavrov lányainak is nekimegy a brit kormány – ez vár rájuk
"Pénzmosást (orgazdaságot) követ el, aki a más által elkövetett büntetendő cselekményből származó vagyont megszerzi, felette rendelkezési jogosultságot szerez, megőrzi, elrejti, kezeli, használja, felhasználja, átalakítja, átruházza, vagy az elidegenítésében közreműködik."
A bűncselekmény akkor is bűncselekmény, ha annak birói megállapítását az éppen hatalmon lévő túzzel-vassal, fenyegetéssel, erőszakos módon megakadályozza...ekkor kell más módszer választani és ez nem teszi antidemokratikussá az elkobzást vagy zárolást elrendelő állam berendezkedését.
Aljas, tróger, sarló-parizer koalíció – Vona Gábor kiosztotta Jakab Pétert
Nem tehetek róla, de ez a szégyenleni való esemény bizony feleleveníti bennem a 2002-ben vereséget szenvedő pártvezető (volt miniszterelnök) és párttársai viselkedését - amikor is egy másik párt vezetőjének, egy gyenge nőnek kellett megmenteni a helyzetet...és bejelenteni a vereséget.
Viszont: "Este tizenegy után állt színpadra Orbán. Hangos ováció és szűnni alig akaró „Viktor, Viktor!” skandálás köszöntötte; úgy zúgott a taps, mintha győztek volna."...és a történések mozgalmi felülírása azóta is folytatódik...
Putyin mellett Lavrov lányainak is nekimegy a brit kormány – ez vár rájuk
Nem is értem...mit keresnek ezek a lányok meg a mérhetetlen vagyonuk Angliában vagy az USA-ban, talán nem érzik biztonságban "orosz-anyácska" ölében. Az nem lehet indok, hogy azért vállalkoznak külföldön, mert nem elég nagy az orosz piac. Lehet még egy magyarázat - ők mégiscsak szeretik a globalizációt, meg annak az összes velejáróját...
Brutális méretű fideszes tehetséggondozási központ épül
Janicsárképző
(janicsár = szolgáló zsoldos, arra nevelik őket, hogy az első számú vezetőt feltétlen odaadással szolgálják.)
Fideszes EP-képviselők is megszavazák az orosz gázembargót: Orbán megint nem mondott igazat?
A határozat támogatása szerintem nem egyenlő a javaslat kötelező végrehajtásával...vagy rosszul értelmezem?

"A határozat támogatja, hogy a tagállamok külön-külön, de EU-s szinten is adjanak fegyvereket Ukrajnának."

Eszerint tehát egy adott tagállam dönthetne úgy, hogy nem szállít fegyvereket, de aktívan asszisztálna ahhoz, hogy más államok illetve az EU, mint közösség szállítson?...a kútba vagy a kávájára tipikus esete...és bizony az az orosz politikus is hülye, aki benyalja az orbáni hinta-palintát. De, mint tudjuk Putyin nem hülye, "csak" egy gonosz ember és hát a későbbiek okán nem érdeke, hogy a "trójai falovát" kigurítsák a kapun kívülre...
Borúsak a gazdasági kilátásaink, ahogy az egész világnak
"Orbán Viktor is utalt rá, hogy megfizetjük az árát a kibontakozóban lévő válságnak."

Micsoda éleslátás, de nem volt ez másképpen a 2008-2009-es pénzügyi válság esetében sem, csak az akkori kormány számára nem létezett semmiféle mentség, vagy magyarázat. De azért akkor volt egy Bajnaink, akinek a tevékenysége következtében 2010-ben - OV saját bevallása szerint is - konszolidáltan vehette át az országot.
De nem akarok igazságtalan lenni - ez a válság sokkal kiterjedtebb és sokkal nagyobb volumenű lesz Európa számára, mint az akkori - viszont számunkra sokkal nehezebben kezelhető lesz, mint az európai államok többsége számára.
Az okok pedig a tájékozottabbak számára ismertek - annak ellenére, hogy a titkosítások, a ferdítések, torzítások nagyüzemben zajlanak.
A Sberbanknál maradt 18 milliárdnyi kártérítés, senki nem jelentkezett érte
Ezek gondolom orosz kémek lehetnek, akik inkább veszni hagyják az átlag 1,8 millás ellátmányukat, mint, hogy lebukjanak...azért is van sokuknak adathiánya...
Létezik-e az az ország, amiben én lakom? – szavazatot számláltunk Nógrádban
Ősbűn: "Először is le kell szögeznünk, hogy a kormány hazudott" - mondta Orbán Viktor Antall József kormányáról 1991. október 29-én a parlamentben - a nyilvánosság indokolt megdöbbenésére - s ezzel vette kezdetét az a stilusbeli züllés, ami ezzel a kis hógolyóval indult és mára hömpölygő lavinaként zúdul mindkét oldal dicsőségére.
Az első igazi nagy hazugság Orbán részéről - Antal József halálát követően indult göröngyös útjára, hogy néhai miniszterelnökünk őt kérte fel politikai-szellemi örökségének továbbfolytatójaként.
Nincs mit szépíteni, ennek a társadalomnak sem akkor nem volt, sem most nincs immunitása ennek a fertőzésnek a terjedése ellen.
Szinte csak a Fidesz szavazta le: az EP teljes energiaembargót vezetne be Oroszország ellen
Mi az, hogy "szinte-csak-fidesz..." most csak a fidesz, vagy más is leszavazta az embargót...nem láttam az MTI interpretálásában utalást arra, hogy ki még...?
Hadházy hat képben mutatja be, hogyan csalta el a Fidesz a választásokat
A győztes cinikus meg az aki nem hisz az emberi tisztességben és őszinteségben, elfásult és ezért közönyös, gúnyos, mások értékeit nem tisztelő - teheti, mert nem kell kockázatot vállalnia - a cinizmusa az egyetlen "terméke" amivel házalhat...az antidemokratikus hatalom többnyire felfogadja és foglalkoztatja is.
Létezik-e az az ország, amiben én lakom? – szavazatot számláltunk Nógrádban
"... nem lehet érzéketlenségre nevelni egy társadalmat. Önzésre. Hogy valakinek csak akkor legyen szava, és joga, ha egyetért a többséggel."
...és mégis...itt van jelen:
"„Ez az 1,8 millió ember nagyon nem hiányozna senkinek. Egy gennyező seb az országnak a testén. Hazátlanok!” – üzenet az ellenzéki szavazóknak

Hogy is van ez...?
Hadházy hat képben mutatja be, hogyan csalta el a Fidesz a választásokat
...továbbá százat és ezeret lehetne idecitálni a mindennapjainkból - Ákos csak hely és időhiány miatt állt meg ötnél...
Az EU cáfolja Orbánt: Nem a genderügy és a fegyverszállítás elutasítása miatt indult eljárás Magyarország ellen
Mikor is született meg a "jogállamisági" jelentés? Hol volt még akkor a fegyverszállítás opciója, meg orosz agresszió...
A két jogász zseni - Orbán meg Varga- egyelőre a fogalom értelmezésével küszködik...
Mérő László: "a mi pesti agyunk át lett mosva, hogy vidéken sötétség, tudatlanság, agymosás és csalás honol"
El kell ismernem, hogy Mérő László egy zseni. Egy olyan napon, mikor fél Európa ránk figyel, mikor százszámra járják az országot az EBESZ megfigyelők leutazik valaki és hajnali hat órától éjfélig egy terembe (+ mellékhelyiségbe) 6-8-10 bizottsági taggal összezárva annyi élményre tesz szert, hogy megvilágosul és mint mondja "megszerettem és sok mindenben megértettem azt a vidéki világot, amely nagy többséggel a Fideszre szavazott". Gratula - nem is értem, hogy szociológusok garmadája mi a fészkes fenét molyol éveken keresztül, hogy feltérképezze, megértse a magyar néplélek rejtelmeit.
Tölgyessy Péter a Fideszről: Ez az a párt, amely érti ezt az országot
...és esze ágában sincs megváltoztatni, európaibbá tenni őket, mivel akkor nem tudná velük elfogadtatni és csendesen tűretni azt a rengeteg galádságot, amit orbánék fennállásuk óta a zemberek ellen elkövettek...
Az EU cáfolja Orbánt: Nem a genderügy és a fegyverszállítás elutasítása miatt indult eljárás Magyarország ellen
Lehet, hogy az EU politikusai tesze-toszák, malmaik lassan őrölnek, de azért a "hazugság versenyben" Orbán áll az élen.
Márki-Zay Péter szerint Orbán akarja golyófogónak küldeni a magyar fiatalokat Ukrajnába
@justhpeter: ...sajnos bármilyen hamvas, ártatlan, bűntelen egyedeket is találnál helyettük rövid időn belül ugyanide jutnánk, az emberi természet már csak ilyen...lsd: A legyek ura...de azért ők az utolsó pillanatban legalább megmenekültek...nekünk ilyen szerencsés végkifejletre egyelőre reményünk sincs.
Hadházy: egy tisztességtelen, nem demokratikus, nem fair választáson nyert a Fidesz
Én nem értem a polgártársaimat - főleg a győzedelmes fidesz-kdnp-s szavazókat. Gennyesre nyerték magukat Hadházy Ákos tevékenysége ellenére...miért kell mégis ilyen alpári módon bizonyítani (itt is és más fórumokon is), hogy igenis a társadalom egy leépült rétege tette le újra a vokság az orbáni rendszer mellett.
Hadházy: egy tisztességtelen, nem demokratikus, nem fair választáson nyert a Fidesz
Hadházy Ákos jófomán az egyetlen ebben az országban, aki rengeteg esetben elvégezte az igencsak fáradtságos "talpas munkát", a tényfeltárást és ebből mindenki másnál hitelesebb...annak ellenére, hogy a célkeresztben lévők milyen agyafúrt eszközökkel próbálták(ják) negligálni.
Orbán Viktor üzent azoknak, akik el akarnak menni Magyarországról
Háborúban elszántság,
Vereségben dac,
Győzelemben nagylelkűség,
Békében jóindulat.
(Winston Churchill nagyságának lényege volt)

Ellenben Orbán Viktor politikai ars poeticája:

Háborúban kegyetlenség,
Vereségben bosszúállás,
Győzelemben megsemmisítés,
Békében könyörtelenség

- azt hittem, hogy ez túlzás, de ahogyan napok óta olvasgatom több felületen a vezér által folyamatosan hergelt, a győzelemittas "polgári-kerestény-illiberálisan demokratikus" hozzászólásokat, túlzásnak tűnik, hogy Magyarország a legjobb hely lenne Európában.
Azoknak valószínű, hogy így van, akik anyagilag is megtalálták a számításukat, de legfőképpen az olyan Orbán-hívőknek, akik végre nyíltan kiélhetik azokat a frusztrációikat (aminek persze semmi köze a hazaszeretethez), amiket Európa nagy részén már régen megvetés és szánalom övez. Az UNIÓ-nak most az a feladata. hogy megtalálja az ellenszert a veszélyes kór ellen, ami kikezdheti az eddigi keservesen kimunkált értékrendjüket, a 77 éve megőrzött békéjüket.
Ukrán menekülteket fogadtak be Vas megyében, mire valaki téglával bedobta a ház ablakát
A tisztán gondolkodni képes határon belüli magyarok nagyon örülnek, hogy a határainkon túl sok-sok magyar ember kötődik az anyaországhoz és ezt a kettős állampolgárság intézményével is felvállalja, még ha hátránya is származik belőle és ez tiszteletet érdemel..
Ami nem tetszik, az az, hogy ezt a magasztos érzületet az orbán-rendszer beszennyezte, üzleti tranzakciót csinált belőle, hoci-nesze alapon, összeugrasztotta a szavazati jog adását támogatókat az ellenzőivel és gyűlölködést szít minden lehetséges módon és alkalommal.
Ukrán menekülteket fogadtak be Vas megyében, mire valaki téglával bedobta a ház ablakát
A jobberek utálják a migránsokat, csak az a baj, hogy elvakultságukban nem tudnak különbséget tenni migráns vagy menekült között...hát itt az eredmény...dobálnak egyet-kettőt, biztos, ami biztos.
A cinizmusuk a menekültek érkezésének kb. első járom hetében meg is mutatkozott...a hivatalosságok minden feladatot és anyagi erőforrást a civilek nyakába varrtak...de mihelyt tett az orbán-bagázs egy-két intézkedést, máris tartotta markát az EU felé...
A református egyház arra kéri a híveit, hogy szavazzanak a Fideszre
Ez az ember szánalmas és ostoba volt miniszternek és most is ezt tudja csak felmutatni - viszont alázatos szolga, csak a rajongásának célpontját téveszti el állandóan...egyházfihoz ez igencsak méltatlan.
Kaczynski: a magyar gazdaság a Gyurcsány idején keletkezett orosz függőség miatt van bajban
Aztán 2010-ben jött egy tolvaj kormány, amelyik ezt a "függőséget" felturbózta a maximumra, miközben az ország kifosztásával volt elfoglalva, illetve azzal, hogy mindenféle trükkel, csalással, aljas módszerekkel alkalomról alkalomra újra hatalomban maradhasson...
Ha fizetsz, szavazhatsz?
Ha mindegy volna a fidesz-kdnp számára, hogy a külföldön tartózkodó(élő) magyar választójoggal rendelkezők mely pártra szavaznak, akkor választásról-választásra nem enyhítene egy bizonyos csoport számára a szabályokon (lsd: pl. lakcím, levélszavazás, voksok leadásának időintervalluma, stb.) Nem szólva arról, hogy ha ennyire Magyarország javát és nem javait nézik a kedvezményezettek, nekik kéne a leghangosabban követelni az egyenlő esélyek érvényesítését - ellenkező esetben nem is élnének a szavazati jogukkal - ekkor tekinteném csak önzetlen szeretetű kötődésüket az anyaországhoz.
„Micsoda egy ócska, piti szarjankó!” – Bayer felpofozná Márki-Zay Pétert
Ő a fidesz-kdnp kormány által meghirdetett kultúrharc egyik végterméke és etalonja.