Felbosszantotta a televíziós. A nagy, kerek évforduló jövőre lesz, hiszen Szörényi Levente 1945. április 26-án született. Ünneplésre azonban így is van elég ok, hiszen a neves énekes-gitáros, zeneszerző mögött gazdag és teljes életmű áll. Születésnapján kvízzel tesztelheti, mennyit tud a legendás Illés és Fonográf együttes tagjának életéről és munkásságáról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy ki mit gondoljon, vagy ne gondoljon az egy dolog,

de nem ártana a hősi múlt kreálás – bár ez manapság nagy divat – helyett nem ártana ragaszkodni a tényekhez

Mottó:
Az az igaság, hogy hogy egy ilyen országban, ahol
az MSZMP-KB kegyencei hősi múltjukkal kérkednek,
s kérkedhetnek, ez csak egy apróság

A derék index.hu „Tényleg beszólt Vitray Tamásnak Szörényi Levente?” címmel rittyentett hőskölteményt a „neves énekes-gitáros, zeneszerző”, - igen; mint jól látszik NEM SZÖVEGÍRÓ!!! - Szörényi Levente 79.-dik születésnapja alkalmából. Aki mögött gazdag és teljes életmű áll és tegnap volt 79éves.
Nos ami a hősi múltat illeti, az egyik felemlített számnak (ezt jelzi is) a kor legnevesebb szövegírója S.Nagy volt, míg a másik „történetét” Bódy jegyzi (na őt fel sem említik)!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.