archive

"Orbán Viktor okos. Nem hiszem, hogy bármit is törvénytelenül csinálna" - Magyar Péter a lengyel sajtónak nyilatkozott
@Pusztai: Sajnos teljesen igaza van. Minden törvényesen lopnak (mert már az első kétharmadjuk óta magukra szabják a tövényeket)
Gáspár Evelin az egyik fideszes EP-képviselő asszisztenseként dolgozik
"Járókát Evelinke tapasztalatai és nyelvtudásai győzték meg" beszél magyarul és ismeri a lóvárit.. a tapasztalatról inkább nem írok .. tudjuk
Orbán Viktor a leghíresebb médiasztár hazánkban – Maga Putyin is csak mögötte kullog
Azt nem írják, hogy milyen kintextusban emlegetik az első helyezettet.. Én nem csak napi 250-szer emlegetem a pohost..
Nem pironkodik emiatt az Orbán-kormány: A magyar költségvetés benyújtásával Donald Trump győzelméig várnak – 675 milliárd forintnyi beruházás csúszik novemberig
2024 évértékelő "Nem szólhatunk bele más országok választásaiba, de… De nagyon szeretnénk, ha Donald Trump elnök visszatérne az elnöki székbe, és békét csinálna itt, Európa keleti felén" és ha nem Trump nyer? akkor milyen költségvetésünk lesz?
Alföldi Róbert enyhén szólva célzatos verssel állt elő a költészet napján – Itt a kemény üzenete!
@Maccska: nah ebből is látszik milyen a gondokodásotok - egyből a melegekre, meg pedofilokra gondoltok (nem ám művészetre:)
Brutális összegű állami pénzek landoltak trükkösen a határon túli fociakadémiáknál, a rendőrség elé került a követhetetlen milliárdok ügye
Az ellenzék helyében én csak megkérdezném a fidesznyalonc krumpliért x-elgetőket, hogy ehhez mit szólnak? Meg a sok orbántól csöpögő nyuggereket..
Deutsch Tamás hajlandó vitázni bármelyik listavezetővel a választások előtt
Tompika, előtte ne szíjj, mert ott azért két összefüggő mondatnál többet kell majd mondani.
Menczer Tamás agyára mehetett a kommunikációs igazgatói poszt – Közölte, a Fidesz Európa legsikeresebb pártja
A "legsikeresebb párt, négyszer nyertek 2/3-dal" .. jah.. azt tedd már hozzá, hogy azért, mert az első 2/3 után azonnal magatokra szabtátok a választási törvényt.
Vona Gábor: „Magyar Péter nem a kormányt, hanem az ellenzéket váltja le”
Nálam anno Vona és Shiffer volt a legszimpatikusabb politikus. És mivé lettek, orbánfanok .. jobb lenne, ha szép csendben meghúznák magukat. MP pedig nagyon jól teszi, hogy a töketlen ellenzéket váltja le!
Ez teljesen hihető – Rákay Philip szerint Orbán egy sajtószemléből szerzett tudomást Novák kegyelmi döntéséről
Általános iskolai értesítő: A tanítási idő alatt KELL megnézni a filmet, 1.700 ft-os jegyárat kérjük hogy a szülők küldjék be a gyerekkel.
Reméljük, ezt olvassa Rogán Antal – A szakértő szerint Varga Judit mentegetőző posztját egy férfi írta
Tehén meg a többi fideszestől kérdezném: az nem probléma, hogy Varga (meg a többi kormányközeli) juttatta a férjét magas poziciókba? Hogy nem a saját tudása alapján került egyre feljebb és feljebb, hanem azért mert a felesége fidesztag?
Varga Judit inkább befeküdt éjjel a szülei közé, mint kiskorában, úgy rettegett Magyar Pétertől: "Egy késsel a kezében mászkált a lakásban, nagyon megijedtünk" – videó
Hánynom kell ettől a nőnek sem kinéző embertől. Jól betanulta a szöveget. Sajnálom a gyermekeit, hogy ilyen anyja van, aki eladja a lelkét is a fidesznek.
Áll a bál! Sok egészségügyis nem kapta meg a beígért 20 százalékos béremelést
Én sem értem, miért csodálkoznak. Csak igérgetés megy évek óta, meg a mellébeszélés.
Könnybe lábad az ember szeme, ha megtudja, mennyit keres egy magyar focista az NB I-ben
@Maccska: Csak hogy képben legyünk, ott nem a nép fizeti a focistákat (itthon TAO támogatás, befizetett adónk), hanem ott szponzorok adják össze, a klub bevétele, reklámbevételek stb. (azért megnézném a hazai focisták fejét, amikor csak gól pénz lenne, meg a belépőjegy árából kapnának jövedelmet - jah.. és azután még adózni is kellene)
Stratégiai bátorság: Szijjártó el sem meri árulni, hogy találkozott Julija Navalnajával
@Maccska: Eddig azt hittem, hogy csak olvasni nem tudsz .. most már látom, számolni sem.. hol van száz úniós külügyminiszter??? Uhh.. lehet, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy hány úniós ország van?
 Osváth Zsolt keményen beleszállt azokba, akik elhatárolódtak a gyerekvédelmi tüntetéstől: Ördög Nóra és Tóth Gabi is durva kritikát kapott
A könnyező Madonna:)))), meg a többiek (Ákoska, Csótány, - sajnálatomra Curtis) és a hasonló nyaloncok a politikára hivatkozva maradtak távol.. hát kedveseim, általános iskolában kellett volna megtanulni az értő olvasást ..