csagyi

"Történelemhamisítással" vádolja Orbánt az orosz külügyminisztérium
@Csizmás Kond: Amiben mi támadtuk meg a SzU-t,és mellékesen hadat üzentünk az USA-nak is.Ja és Dolfival nagyon jól együtt működött Miki bátyó.(Jugoszlávia,Csehország,Délvidék,stb.) A felszabadítás első fele igaz,mert sikerült kiűzni a németeket a nyilakkal együtt. Ez okán szarrá bombázták-lőtték a szövetségesek a nagyobb városainkat is. Pl:Bp.-t.(mert Mo.-n akarták megvívni a végső győzelmüket) A Teherán-Jalta egyezmény alapján pedig a szovjet zónába kerültünk,mi is.A felszab után 1962-ig fizettük a háborús jóvátételt a Szu.-nak.Ezek után 45 évig ápoltuk "a megbonthatatlan örök barátságot". Minden híresztelés ellenére a világpolitikai események hatására MAGUKTÓL mentek haza.(!) Köszönet Gorbacsovnak!
Inkább hitt a rendőrség a náci jelkép alatt bulizó, zsidózó társaságnak, mint a holokauszttúlélőnek
@rokker33: Csak azért,hogy lenyugodjál:A náci jelképeket,a vörös csillagot és a nyilas jelképet is hazánkban letiltották.
Tehát az nem képezte vita tárgyát, hogy Te ezekről mit gondolsz.A vita tárgya eredetileg az volt,hogy ez 44 e?
Nem az.
Vizsgálatot indít a rendőrség Mészáros Lőrincék válópere ügyében
@Peller Anikó: Anyuka pedig nyitott merci kabrióval vonult fel,hogy látható legyen ez nem egy átlagos pár válása.
Vizsgálatot indít a rendőrség Mészáros Lőrincék válópere ügyében
@Pegero: A zártkörű tárgyalás csak arra a teremre vonatkozhat,de a hír szerint az egész épületet lezárták.Ha érted a különbséget.
Ergo:ismét mellényúltál!
BREAKING: Hadházy Ákos tudott a jobbikos szerencsi jelölt korrupciós ügyéről, de elhallgatta a nyilvánosság előtt
@verőce21: Te ne vállaljál fel jogi ügyek magyarázatát,mert abban öt perc alatt elsikálnának.Ahogyan most is nagyon mellé nyúltál.A Shikari testvért pedig vakard le magadról mert sokat ront a megítélésednél.
Turistabusz rollerest gázolt halálra Újbudán
@csak úgy...: Nem viccből kívánja,ezért tartják,ugyan a fogalomról halvány sejtése sincs. Csak van egy jelenleg aktuális lista és ebből a kottából játszik.
Orbán Viktor is állást foglalt Dúró Dóra könyvdarálásának ügyében – ezt gondolja a miniszterelnök
@durbincs: faszok farka már aggódtunk,hogy csak nem lettél covitos?
'Hál Istennek egy darabig bedugultál.
Látom rendben vagy,hurrá 'megen teleszarod ezt az oldalt is..
Nem érdekli a pénz, nem is mondta meg, mire költi Leslie Mándoki, aki 2 milliárd forint támogatást kapott Orbánéktól
Akik végig itthon trógeroltak és fizették a terheket és állták a mindenkori sarat nem lesz abból bajuk,hogy ők még nem lógtak ki külföldre? Így aztán ha itthon maradt se puszi,se 2 milliárd..
Orvoskamara alelnöke: "Egy Covid-osztályra vezényelt orvos 900 forintos gyorséttermi órabérért menti a betegek életét"
@Namely: Amilyenek a történelmi előadásaid olyan lehet rá a válaszom is.Tőled nem lehet tanulni,csak butulni.Azt viszont nagyon.
Visszadobta az Alkotmánybíróság az MTVA-székházból kidobott képviselők panaszát
Érdekes:2006-ban még törni,zúzni,kővel dobálni,berendezést ellopni,tüntetni,gyújtogatni,a parlament előtt sátor-táborozni,kordont bontani,stb. IS lehetett.Ami után a rendőrség lett a hunyó és jöttek 10-ben a büntik.
Elképesztő! Egy ételkiszállító robogós fékezett be többször is a rendőröktől menekülő autós előtt a Bajcsy-Zsilinszky úton és végül sikerült megállítania – videó
@görbetükör: Van egy ismert intelem: ne tedd a fejedet az oroszlán szájába mert abból gubanc lehet!
Kvázi ha rendőr felszólít akkor "illik" közre működni. Akkor is ha ez nem siker élmény.
Elképesztő! Egy ételkiszállító robogós fékezett be többször is a rendőröktől menekülő autós előtt a Bajcsy-Zsilinszky úton és végül sikerült megállítania – videó
Így kell ártalmatlanná tenni egy magából kivetkőzött vadkant. Hasonló eseteknél is ezt kell tenni mert a forgalomban sajnos gyakran vannak ennyire elszabadult elméjű figurák. A közlekedési nagyfiúknak csak két gondjuk van: a KRESz és a többi közlekedő.
Három ellenzéki kerülettől százmilliókat vont el a kormány, a fideszes kerületet elkerülte a megszorítás
@ómió: Miről is és kit kell megkérdezni efftárs?Írd már meg,mert tudod mi most léptünk le a falvédőről.
A KDNP személyiségi jogi pert indít egy Jézust gúnyoló karikatúra miatt
@namihami: Az ítélethozatal előtt Pilátus választásra tette fel,Jézus,vagy Barabás? Pedig Barabás valóban veszélyes volt a rómaiakra.(!) A papság megszervezte,hogy a tömeg Barabás nevét kiabálja,ezzel őt mentette meg a kivégzéstől.Ezek után bízhatunk bennük..
Csak találgatják, életben van-e az észak-koreai diktátor
@csak úgy...: Az a helyzet,hogy feltettem magamnak kielemzem a beírásai alapján.Megpróbálkoztam hátha sikerül egy két értelmes mondatot kipréselni a személyéből.Nem sikerült.Mindenkinek joga van hülyének lenni,vagy annak tetetni magát.
Egy kísérlet letudva. A sikertelenségem ellenére én azt gondolom megérte a próbálkozás,így lett teljesebb a kép.Ez a kórkép az oktatásunk és az ismeret terjesztésünk selejtje.
Csak találgatják, életben van-e az észak-koreai diktátor
@Shikari: Mint már alaposan megtanultuk érvek százai lehetnek,de csak egy az igazság.Még a valós pénz éremnek is három oldala van.Tehát én is így gondolom azért firkáltam Neked.Azért van több érv,hogy lehesen gondolkozni azokon és kiválasztani azt ami leginkább képezheti a valóságot.A liberalizmus nem az elszabadult,mindent végrehajtható eszmét hirdeti.
A fasiszta és a liberalista eszme egymástó fényévekre van!Ezt Te is tudod,csak hát olyan jó amikor tudsz bántani és
kötekedni.Ritkán,de most én is ezt tettem.Vírusmentes,minden jót kívánok Neked!