csagyi

Ekkor tilthatják be Magyarországon is a benzines és dízelautókat – öt évvel előbbre hozzák a határidőt
Európa a globális kibocsájtásnak csak egy töredékét adja.Az USA és többi nagyok közel sem tesznek eleget erre a nagy igyekezetre. Ezen felül miért kell egyre nagyobb ürméretű (cm3) és egyre nagyobb teljesítményű robosztus szg-t gyártani?Ezek a gépek a dupláját fogyasszák annak mint egy közepes teljesítményű szg.Az ipar pedig mikor fogja ezt a nagy kampányt magáévá tenni és megvalósítani (?) hiszen ők a legnagyobb légszennyezők..Szerintem az EU olyan feladatokat szab magának ami túl van lihegve és lassan a szabályok tömegének nem fogunk megfelelni sem.Az akkumulátorok a befektetett energiának csak egy hányadát tudják hasznosítani,a villamos meghajtásnál is hasonló veszteséggel kell számolni, hol van-lesz erre a "tiszta" villamosági fedezet? Mit teszünk majd a hegyek méretű kidöglött akukkal? Szerintem a villamos meghajtás számos területen zsákutca. Csak megjegyzem Kína már jó ideje alapos fejlesztésekbe fogott a hidrogén cellák terén. Várhatóan ez lesz a jövő igazi üzemanyaga amivel üzemelő motorok nem bocsájtanak ki CO2 gázt és a káros anyag kibocsájtása is a zéró felé közelíthet alapból. Az a terv hogy kizárják a benzint,kerozint,gázolajat, stb.üzemanyagokat '35-ig a mai ismereteim szerint utópia.Vállalom a kritikát ha tévednék.
Így hat a propaganda: A magyarok egynegyede szerint Oroszország csak védekezik
Csak kérdezem: A Kubai válságot hová kell sorolni?Az USA partjaitól néhány tíz km.-re lett volna anno a SzU. rakéta bázisa 1962-ben.
Akkor ki volt a hunyó?
Fájhat Putyin feje – nem úgy alakultak a dolgok a Vörös téren, ahogy eltervezte
@csak úgy...: Kérlek értsed meg,hogy itt kell firkálnia,mert ez az egyik fizetős oldala.Nem meggyőződésből írogat,olyan is amit ide rittent.
Fábry Sándor: "Gyurcsány besúgó volt Pécsett"
@Galway: 9:03Ha beülsz a Leányfalu-i strand meleg medencéjébe akkor van alkalmad arra is ,hogy végig tudod hallgatni mi a véleményük az ott lakóknak f.s.-ról. Lerövidítve a következő:beképzelt,pökheni,sötét,buta,agresszív,utálatos fazon.Ennek tükrében nagyon is valóságos sztori lehet az amit leírtál. Jó volt behívni,mert aki megnézte ezt a műsort annak világosan kirajzolódik valójában ki is ő.
Fábry Sándor: "Gyurcsány besúgó volt Pécsett"
Fábry az'56 -s események idején 3 (három) éves volt és az akkori történések alapján ítéli meg ma is az eseményeket.(!)
Csoda gyerek lehetett,kicsi korában már annyi "esze" volt mint ma. Sajnálattal ez meg is látszik azokon a beszólásain amit büszkén előad.
Tibi atya kemény hangvételű üzenettel "búcsúzott" Berki Krisztiántól és M. Richárdtól
@Csicsus: Ha a média nem hozta volna őket köztudatba akkor névtelen senkik lennének.Segítette őket a "média"háttere is abban,hogy alájuk tegye a lehetőséget az életvezetésükhöz. A TV-k,a bulvárok,lapok is ontották róluk a semmit,jól éltek belőlük.Meghaltak,sajnos a halálukért maguk is eleget tettek. Remélhető,hogy a többi életművész el fog gondolkozni?
Ideje lenne..
Deutsch Tamás: "most kiderült, kik vannak a magyar emberek ellen"
Mi köze ehhez az un.baloldalnak? Mintha a fidesz lenne kormányon és azokat a bizonyos döntéseket is ők hozzák.
Felejtsétek már el a lózungokat,lement a választás ne harcoljatok már. A 12 évetek alatt is bőven lehetett volna más útvonalakat és beszerzési forrásokat keresni. Tudott volt végig a kiszolgatottságunk!Ezek helyett lett egy rakat stadion és egyebek.Csak emlékeztetőül:végig megvolt a 2/3-dotok!Azt csináltatok amit csak akartatok.A ruszkik haza! 90-s jelszó is átalakult a damaszkuszi kapu után.(!) Most persze,hogy gáz van az ellenzékiek a hunyók.(akiknek soha egyetlen mondatára sem reagáltatok pozitíven) Legyetek már egy kicsit kultúráltabbak, Tompika is vegyen vissza egy hangyányit ha lehet.Kormányon ismét ti vagytok,nektek kell megoldani a mostani helyzetet is.Tudott, nehéz hirtelen más megoldásokat leakasztani de a sok felesleges szöveg helyett most már tényleg egy elfogadható megoldást kell keresni,kidolgozni, összehozni,kiépíteni. HAJRÁ!
Felszállt Putyin Végítélet névre hallgató repülőgépe, amit atomtámadás esetére terveztek
@kereső: Talán a cári idők gondolkozása még él a lelkükben. A mindenkori atyuskák mindig nagyon nagy hatalomnak képzelték a szegény,kifosztott és elnyomott népüket. Akkor pedig a szomszédok tehenei is csak a szalmát rágják. (!) A beidegződésük végett a mai világgal nagyon nehézkesen tudnak együttműködni. Ez a meglévő hatalomnak is a súlyos tévedése,hogy mindenki hasonlóan képzelje el az életét ahogyan "ő" gondolja.
Felszállt Putyin Végítélet névre hallgató repülőgépe, amit atomtámadás esetére terveztek
@kereső: Köszönöm.Én is putyinra gondoltam hiszen CSAK ők fenyegetnek pl. a sátán 2- vel,tehát megerősítettél.A nyugat alatt a nagyon fejlett országokat értjük és azoknak nem szükséges a mutogatás hiszen nekik többnyire minden téren rendben van a cuccuk.Ha az oroszoknak is igényük van /és lesz/ egy jobb életre akkor bizony nyitniuk kell majd nekik is a fejlettebb országok felé és nem a körülöttük élő gyengébbeket maguk alá gyűrni.
Putyin hamarosan bejelentheti a háborút, amelynek egyenes ági következménye a teljes mozgósítás
@nemkati: 13:47 Nem fűvel fizetik.Ő csak az egyik bohóc az arogán csapatból aki itt is tart ügyeletet. A tanti néni a tanítás mellett kap egy kis kiegészítést. Igazad lehet, talán abból telik a szénára, mert a firkái időnként nagyon ziláltak és dohosak..
Felszállt Putyin Végítélet névre hallgató repülőgépe, amit atomtámadás esetére terveztek
@Tehenész: A géppel együtt,kb.15mp alatt válnak légneművé.Így aztán talán abba is lehetne hagyni azt, hogy kinek van
nagyobb...
Virággal köszöntötte édesanyját Orbán Viktor 
Legalább ilyen alkalomból moderáljátok magatokat.
Ezek nagyon nem + poénok.
Azt viszont én nem értem ez mitől lett hír?
Gondolom:csak.
"Vesszen Ukrajna, hajrá, Magyarország!" – oroszbarát tüntetés volt Budapesten
@Maccska:Emlékeim szerit mintha az USA két torony házát rombolták volna le,amire történt az Afgán reakció..Szívesen.
"Vesszen Ukrajna, hajrá, Magyarország!" – oroszbarát tüntetés volt Budapesten
@Pegero: Ja,az oroszok pedig sajátos módszerekkel leselejtezik az állományukat. Uram! bocsáss meg neki..
"Vesszen Ukrajna, hajrá, Magyarország!" – oroszbarát tüntetés volt Budapesten
@Málna: Ne csak az agyturkásszal vedd fel a kapcsolatot,szemész is kell az esetedben.
"Vesszen Ukrajna, hajrá, Magyarország!" – oroszbarát tüntetés volt Budapesten
@szegfue: A helyesírás még el is veszett abban a hatalmas tömegben.(jellemző a színvonal) Szívesen használnám a kifejezést,hogy agyhalottak,de sajnos ennél többről szó! A "háttér" sunyi mosolya támogatja a háborúra uszítókat.
Varga Judit meghallgatását kezdeményezi az EP Pegazus-bizottságában a kémszoftver-ügyben a DK
@kereső: Tökéletesen tisztában van a hírek és a történtek tekintetében csak szereti olykor a nagyon informáltat, máskor pedig a kis tudatlant megformázni. Mindezeket csak a kavarás és elferdítés eszközei. Értelmetlen vele és többi megfizetett fazonnal szóba állni. (szerintem)
Deustch szerint a továbbra is a háború pártján áll a baloldal
@percsi: Köszi! Persze tudjuk csak nem akartam részletezni a teljes agyhalott repertoárt.Mindenki aki az ellenzékre savazott a hunyó, csak ezt kell beönteni a fejekbe. A HírTV a mai napig is még MZP-ik és ontja a mára már dohos választás előtti verzióikat. Vergődnek a srácok,mert most nekik kell feltakarítani a saját koszukat,nehéz lesz már hivatkozni a régi garnitúrára. A gügye plakátok egy részét az eső is lemosta mára,de még nem szedik le ami megmaradt..
Azért még próbálkoznak a hívek pedig ettől kerülnek örömmámorba. Most következik majd az igazi feladat amire felhatalmazták őket:végre kormányozni kell az országot és ez egy tőlük eléggé idegen műfaj. Ehhez viszont már kevés lesz a libsizés,bibsizés,bolsizás,efftársozás,komcsizás,ferizés,sorosozás és a többi gyermeteg szóképlet.Én azért drukkolok nekik, mert nem akarok én sem egy újabb szarkupacot,az SENKINEK nem lenne jó. Talán 16 év után már valami tapasztalatuk is felgyülemlett a dolgok ésszerű kezelése terén.(is)
Deustch szerint a továbbra is a háború pártján áll a baloldal
Már vastagon nyertetek és még mindig forog ez a lemez is a lejátszón? Mitől fostok még mindig?
Uram borogass!
CIA: Putyin bevetheti a taktikai atomfegyvert Ukrajnában
@csak úgy...: Köszönöm a soraidat.Tudtam,de a remény hal meg utoljára. Megpróbáltam bár én is gondoltam,hogy nehéz a sodrásból kimenteni. Azért mégis bevállaltam és így jártam. Abban azért vitáznák Veled,hogy ő egy elmerotyi. Rosszabb! Szia.
CIA: Putyin bevetheti a taktikai atomfegyvert Ukrajnában
@Shikari: Amit te hűségnek tartasz az csak egy erkölcstelen,embertelen,tudatlan állapot.
Nagyon is tisztában vagyok a történésekkel és nem lihegem túl egyik felet sem,de ami világos az látható is és nem azt mutatja amit ide firkálsz.A libsire:nem vagyok az mert ebben a mai világban már igazán nem is tudna működni, de büszke lennék ha annak tartanám magamat.Ez az izmus nem neked való így aztán érthető is miért nem vagy az és miért próbálod megsérteni azokat akik a liberalizmus alapértékeiben szeretnének élni.Nézz magadba az életedben legalább egyszer (!) és próbáljál meg ember lenni,talán az életed is derűsebb lesz ettől.
CIA: Putyin bevetheti a taktikai atomfegyvert Ukrajnában
@Shikari: Te agynélküli!Régóta figyelem az idehányt idióta soraidat.Abból az látszik,hogy soha,egyetlen egyszer sem tudtál értelmes hozzászólást produkálni.Csak azért firkálsz ide,hogy összeugrasszál embereket,mert a náci haverjaid sem tartanak már téged egy normális embernek.Milyen az aki örül annak hogy emberek ezrei halnak meg egy értelmetlen agresszív háborúban.Te még attól is magömlést kapsz hogy az oroszok bevethetnek nukleáris fegyvert?Azt hol dokumentálták,hogy az oroszokat az ukránok támadták meg és ez a kegyetlen vérengzés csak védekezés a részükről?
Csak egy erkölcsi senki,idióta rém hiheti ezt el azokkal akik egy kupacban veled hasonló gondolatokat hoznak normális gondolkozó emberek közé.Ha ennyre aggódsz az agresszorokért akkor menjél oda és védd meg őket fegyverrel te barom.
CIA: Putyin bevetheti a taktikai atomfegyvert Ukrajnában
@Shikari: Ha ennyire kretének élnek ott mint te akkor talán..Húzzál már el a szibcsibe te barom idióta!
A szomszédban már drasztikusan drágulnak a lakossági energiaárak
@KisTehen:(rikácsolós tanti néni) Azt meséld el kis bogaram,hogy te miből élsz azon felül,hogy csak (!) márciusban kb.1500 !!! esetben firkantottál ide a propira. Egy imát fogok elmondani amikor végleg eltűnsz erről az oldalról. Ha kérhetem vidd magaddal a többi haverodat is a neked megfelelő nyalókás fórumokra.(ne itt vergődj)
A titkosszolgálat figyeli az magyar ellenzék és az ukrán elnök közötti kommunikációt?
@Macskaszem: 13:12 Tegnap még hangját sem vettük annyira figyelte mi lesz az ukász. Mára megjött a hangja és harsogja a tutit..
Csak azért fizetik,hogy legyen egy kis értelem elleni fuvallat. A többi lángeszű is már szórja a magyarázatokat.
Lemondott Magyarország szczecini tiszteletbeli konzulja – „Magyarország lassan minden barátját elveszíti”
@szegfue: Köszönöm a válaszodat! Az én véleményem most is hasonló,de ezzel egészíteném ki: a véleménye egyfajta brosúra és teljesen nélkülöz minden logikát.A háttér megbízottja és az a feladata,hogy egyre nagyobb indulatokat,haragot és hozzászólást generáljon. Vitatkozni képtelen normális érvekkel,láthatóan gyermeki a reagálása.Több hasonló figura jár ide változó értelmi képeséggel "vitatkozni" primitív érvekkel.Ne dőljél be,hagyd őket firkálni,Neked is így jobb.
Lemondott Magyarország szczecini tiszteletbeli konzulja – „Magyarország lassan minden barátját elveszíti”
@szegfue: Ne várd meg a válaszát,mert attól csak messzebb fogsz kerülni a valóságtól.
A taktikájuk nagyon egyszerű:mindent támadni ami emberi és ésszerű.
Csak kavarni járnak ide és más fórumokra is.