csagyi

Orbán belengette: teljes 13. havi nyugdíjat akarnak fizetni januárban
@ómió: 9.36 Tudom,hogy tudod azonban mégis hazudni kell minden egyes tételnél?
A 13.-i havit a világválság hatására a Bajnai kormány vette el.Viktor az akkor időkben meglengette,hogy visszadja+ még ad egy 14.-t is.A 12 évi kormányzása alatt ezt nem teljesítette,most meg hetet,havat ígérget,csak az a gond,hogy ezt már csak ti hiszitek el.Bár gyanítom még ti se.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Shikari: 19:56 Te idióta! Itt több párt rendszer van (kellene,hogy legyen) tehát egy mások párt az ellenfél és NEM ELLENSÉG kellene,hogy legyen. Persze szerintetek csak egy pártnak kell lennie és az CSAK a fityisz lehet. Így aztán nyald ki a lenin seggét is.Vedd fel a lóvét a köcsögöknél.
Schmidt Mária megvédte a fociultrákat, és kiosztotta Boris Johnsont, aki "egy kis, széteső ország élén áll"
@Pegero: 21:59 Az állandóságod (az agyi merevedésed is) attól van ,hogy folyamatosan, mindenre beírsz ábrákkal ami aztán elvisz a gyönyörig. Eléggé kificamodott a perverzitásod és nagyon ritka eset egy rovartól. Mindig gondoltam, hogy nem vagy tejesen 100-s.
Így már érthető miért itt ejakulálsz és nem egy ízig-vérig nővel.Ne válaszolj hiszen te egy ábrákkal kicicomázott tehetségtelen troll vagy csak aki hozza a propinak is a hozzászólásokat.
Egy diák kijavította Putyint, az iskolaigazgató nem volt boldog
@Shikari: Látszik ahogyan egyre jobban elhatalmasodik rajtad a demencia.Ebbe a témába eléggé karcos beleerőszakolni az USA-t és más embereket. A téma csak neked okozott problémát.Ezért aztán a szokásodhoz és a háttered elvárása szerint ismét ide hánytál egy baromi hülyeséget. Nem értetted meg hogy a fiú jobban ismerte a történelmet,mert ezt tanították a tanárai. Putyin is tévedhet hiszen ott nem ő írja a történelmet.
Ennyire egyszerű az eset.
Karácsony Gergely: rendkívül vicces, hogy aláírásgyűjtés indult az ellenzék leváltására
@KisTehen: Azt is tárjad fel,hogy még nincs választás,mert az csak '22-ben lesz és már most költi a hatalom filmre,hülyeségekre,plakátokra,"konzultációkra" a rengeteg pénzt.Ez neked nem csípi a szemedet? Vagy 6-7 hónappal a választások előtt MÁR ekézni kell minden eszközzel az esetleges jelölteket,akiknek közel sincs ekkora lehetőségük erre még anyagilag sem. Ez szerinted egy kiegyenlített tisztességes küzdelem? Még mielőtt a szokásos jelzőkkel illetnél leírom:nem vagyok Gyurcsány párti.
Szijjártó helyettese nem tudja, hogy mikor jön vissza a szabadságáról a külügyminiszter és azt sem árulta el, hogy Magyarország terroristának tartja-e a tálibokat
@Eladott Ország: Amig nem hallgatták meg a nagyfőnöki utászt addig csak a hadova megy. Ki a terrorista (?) az pedig attól függ,hogy hol robbantgat és gyilkolászik. Rémísztő..
Orbán lecserélte a képét – ami utána történt arra szavak sincsenek
@Toller Béla: Kedves Béla!
El kell fogadnunk azt a tényt (hiszen ezt akartuk) ma több párt van az országban és azoknak többféle híveik.Mindenki próbál magában kialakítani egy erkölcsi,magán életi, politikai normát és az élete folyamán ahhoz igazodni. Felkészültség,műveltség,életvezetés és még számtalan szempont lehet egy ember életében ami alapján dönt. A mai állapotot kritika nélkül megítélni sajnos egy tájékozott csoportnak nagyon nehéz. Ahány ember annyi vélemény ennek a nyugdíjasnak tetszik a vezetés és az is ami itt történik. El kell fogadnunk ezt a véleményt is,bár az ellenkező véleményeket is így kezelné a vezetés. Bármilyen természetű kritikára azonnal ráugranak és "harcba" lendülnek a viták lerendezése helyett. Én megéltem amikor Rákosi a mi apánk volt Sztálin pedig maga a bölcs megváltó és orrba szájba dicsérték őket. Aztán kijózanodtunk.Ez az idő el fog jönni és "az" is amikor nagyon sűrű sorokban fognak az emberek átmenni a damaszkuszi kapun. Csak a folyamatos változás az örök.Az összes ami a világban létezik-történik az nem.
"Pintér elvtárs, vagy, ahogy ma mondják, belügyminiszter úr" – Jakab lemaffiázta a teljes kormányt
@Pegero:22:05 Ennek örülök vazze! Nem csippantalak, még a kutyámat sem bíznám rád.Te azért még evezgessél a Volgán mert kevés volt neked a 45 év. Aztán maradj is ott,ne itt rontsd a levegőt és ott kötögessed a szitádat. Zúg a Volga hadd zúgjon csak az a dolga.
"Pintér elvtárs, vagy, ahogy ma mondják, belügyminiszter úr" – Jakab lemaffiázta a teljes kormányt
@Pegero: Nagyon ügyes tapsifüles vagy:már most megértetted azt ami még el sem hangzott. Ez már valami.
Hat regisztrált szexuális ragadozót és pedofilt azonosítottak be a San Franciscó-i LMBTQ Férfikórusban
A félfarok feltámadt hamvaiból és boldogan vitatkozik magában..Még is csak szükséges a harmadik szuri is.
Népi támogatást kér a támadás közepette Orbán Viktor: „Ismerem azokat a mesekönyveket, amikben a herceg megmenti a királyfit, és aztán összeházasodnak" – videó
@134.bátor:17.52 Azt mondta: "Brüsszel megtámadta..." B...l nem támadott meg senkit, csupán vitatja a törvényt. Ezt a törvényt ami eredetileg a pedofilokat lett volna súlyosabban büntetni. ( a szigorításról azonban semmit nem tudunk) A pedofília idáig is bűncselekmény volt, csak a tételeket kellett volna megemelni. A súlyosabb megítélés várhatóan csökkentette volna az elkövetők számát. E helyett már teljesen ki lett forgatva az eredeti cél. Lassan már hadban állunk Európával? Érti ezt valaki? Addig kavarjuk a témát amitől egyre érthetetlenebb lesz és végül lábon lőjük magunkat.
Sokkoló! Eltartási szerződést kötnek az idősekkel, akik néhány héten belül gyanús körülmények között elhunynak
Mint tudjuk volt már erre szakosodott maffia csoport. Nem lehetetlen a feltételezés,hogy újra rákattantak a mai lakás árakat ismerve. Ha az unokás zsarolás működik,(mert igen!) akkor ez sem lehet légből kapott infó. Nem "óbuda van műsoron" sajnos ez bárhol megtörténhet és nem árt ha ezzel kapcsolatos figyelmeztetések megjelennek.
Telenyomták a vidéki lapokat LMBTQ-ellenes uszítással, az ellenség ezúttal a TikTok
@Csizmás Kond: Nem talált! Möller versa a náci no. idején íródott amikor tombolt az embertelenség.Ezt összehozni a mai törvénnyel nagyon kificamodott törekvés. Nem vagyok a "másság" híve de az üldözésüket sem helyeselném. A gyermekek molesztálását és annak komolyabb büntetésével egyet értenék,de "azt"(én) nem látom a megszületett törvényben. Lehet ez csak arra volt jó,hogy tovább kavarják a zagyot és a józanabb embereket is egymás ellen hangolják. E mellett ma is léteznek jogszabályok a büntetési tételekre vonatkozóan,azokon kellett volna csak módosítani. Nem ez történt,mert láthatóan más volt a cél.
Zseniális! Betonfal elé húztak fel egy kaput, hogy megfeleljen az EU-s pályázatnak
@namihami: Teljesen megértelek.Nekem idáig még sikerült,ami pozitv ebben:naponta helyre hozza a vérnyomásomat. (mert alacsony)
Zseniális! Betonfal elé húztak fel egy kaput, hogy megfeleljen az EU-s pályázatnak
@namihami: Ez a szellemi géniusz minden kritikus témára és mondatra lecsap, a legocsmányabb kifejezésekkel adja elő a mindenhez értőt.Ha megfigyelted soha,senki nem reagál rá,mert ez a személy és a színvonal bőven a léc alatt van. Megértelek nagyon nehéz nem reagálni,de hidd el ez a legjobb módszer "a népszerűsítésére". Sajnálom a családját.
Keményen üzent Karácsony a kormánynak: "Senki ne bízzon abban, hogy nem maradnak utána nyomok!"
@Gyurka80: Ne majrézzál nem lesz m.e.k. Ettől függetlenül a bankokon keresztül folyó összegeket lehetne tanulmányozni amik jobb összefüggéseket tárnának fel a pénzügyi forgalomról. Ha bárki is ezt igazán akarná ahhoz viszont bűnügyi eljárás keretében juthatna csak hozzá, ilyen eljárás pedig valószínűtlen.(zéró) A vitatható pénzeket nagy valószínűséggel pedig nem hazai bankok kezelték.
Újabb balhé az MSZP-ben: és akkor Gyurcsány felemelte a telefont
@sgl: Ezért volt anno az öszödi beszéd,amit aztán alaposan kiforgattak és félre magyaráztak. Ez pedig egy édes történet: ha nem javasolják valamilyen posztra akkor keres az igényeihez egy befogadó pártot. Az összes pártban többségben megélhetési p.tagok vannak. Eszme,becsület nuku,csak emelgetik a kezüket a több milliós fizetésért. Ez így volt,így van és így lesz a jövőben is.
"dolgozzatok szorgalmasabban, mert a politikusok jó léte függ tőletek"
Ennél kínosabb képet nem is posztolhatott volna Szegedi Fecsóról a barátnője
@ágimami: Köszönöm.Nem lettem ugyan okosabb,de annyit megértettem,hogy elég nagy lehet az egoja amiért ennyi mindenben kiváló és ismert. Ezen kívül tud pisiltetni is. Káprázatos tehetség.
Gyurcsány kiment az emberek közé, így fogadták – fotók
@Pipás: 05:30 Megy az nála éjjel és nappal folyamatosan.Törzsgárdás. Nagyon ritkán tud érdemben beszólni. Őket hivatalból alkalmazzák,nehogy egyhangú legyen ez fórum. Nekik is meg kell valamiből élniük.
Bencsik András szerint Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot
@Macskaszem: 7:56 Talán Ferenc pápa fülébe juthatott az is,hogy a kegyencek milyen szép,kerek mondatokkal nyilatkoztak korábban róla.A legkedvesesebb szavak elmeroggyant,szenilis,bunkó,stb.-k voltak.Újságban,TV-ben is nagyon kedvesen beszéltek róla.Van aki emberből van és nem is felejt.
"Ne viccelődjön Kínán!" – Kemény hangon reagált a kínai követség a budapesti Fudan-tüntetésre, szerintük Karácsony rágalmazta Kínát – tanácsokkal is ellátták a főpolgármestert
@verőce21 13:04 Nem akarok köztetek bíró lenni csak tényként kell leírnom.Ha valaki kiemelt érettségit tett és maximális pontokat szerzett, valamint állami egyetemre jelentkezett,+ olyan szakra íratkozott be amit az állam támogat azok egy részét valóban mentesítik a tandíjtól. Tehát az állami egyetemek egyes szakokon egy meghatározott létszámig ingyenesek csak.
Az állami egyetemeken is vannak fizetős szakok és az összes magán egyetemen CSAK fizetős szakok vannak. Tehát az az érvelésed nem igaz, hogy az első diploma ingyenes. A " sületlen ökrökről" ennyit. Látod még Neked is van mit tanulni.
"Ne viccelődjön Kínán!" – Kemény hangon reagált a kínai követség a budapesti Fudan-tüntetésre, szerintük Karácsony rágalmazta Kínát – tanácsokkal is ellátták a főpolgármestert
@verőce21: A mai kormány ezeket a Gy. terveket meg is valósította.(!) Nagyon komoly költségeket kell fizetni az egyetemi tanulmányokért. Ami a kristály gömbödet illeti:poroljad le mert már nem tudod kiolvasni Te sem mit hozhat a jövő.Vagy te annyira bentfektes vagy,hogy mindent tudsz mi fog történni? Ha az ellenzék győzne (ha) sem ez lenne számukra az első és legfontosabb,hogy vasútat és egyetemet építgessünk egy nálunk sokkal nagyobb és gazdaságilag is erősebb kínának.Jó,értem én kinek drukkolsz ezzel nincs is bajom, de az "előre látó" tudálékos megállapításod viszont már zavaró. Öszödi beszéd:ha ennyire jól értelmezted akkor talán azt is megértetted "az" akkor (15 éve) kiknek és miért szólt.Lehetne a mai kormánytól is idézgetni,csak az sem vezetne sehová.Talán kellene tőlük is egy hasonló őszinte beszéd,hogy tisztábban lássunk.Te és én is..
Összevesztek a kötelező maszkviselésen, egy nő kiverte egy légiutas-kísérő fogait – videó
@human: Nagyon fészkelődött az ügyeletes troll,hogy valami bődületes baromsággal ismét magára húzza a figyelmet.Unta már,hogy ma még nem sikerült senkibe belekötnie.
Karikó Katalin: 40-50 évvel ezelőtt még senki nem kételkedett az oltásokban, és nem volt kérdés, hogy beadatják-e
"40-50 évvel ez előtt" Feltételezhettük és érzékeltük,hogy a technika MINDEN területen bámulatos fordulatokat hozott az elmúlt 50 év alatt. Az emberek arra gondoltak ez idő alatt a tudományosan fejlesztett gyógyszeripart is sokat fejlődött, ami meg is történt.
Ezért aztán ami "akkor" (50-70 éve) jó volt mert nem volt más mára elavultnak tekinthető. Ezért választja a többség inkább a jelenlegi korszerűbb nyugati vakcinákat. Ön is ezen dolgozott az elmúlt évtizedekben és sikeres lett az új oltóanyag.
Egy kutatótól ezt lehet elvárni, hiszen a korszerűsítés,az ismeretek bővítése a tudomány legfőbb célja és feladata.
Semjén újabb nagy bemondása: Magyarország nem ismeri el egyoldalúan az adott országban beadott oltásokat
@Shikari: Az elmebeteg elméletedre:szerinted a világ két részből áll sikálósokból és libsikből.Szerintem pedig vannak értelmesek és vagy te.