Varga Judit elmondása szerint volt férje, Magyar Péter nem csak vele szemben alkalmazott lelki terrort, hanem a legidősebb fiánál is, a kamaszkorú gyermek már csak édesanyja noszogatására hajlandó találkozni az apjával.

Varga Judit szerda este közel kétórás interjúban mesélt a Magyar Péterrel való házasságáról. A FrizbiTV adását pár óra alatt több százezren nézték meg. Az egykori politikus arról is őszintén beszámolt, hogy a házasságuk borzalmait nem csak ő, hanem sokszor a gyermekei is szenvedő alanyai voltak.

Újabb fejezettel bővült a Magyar-Varga-saga: az egykori házaspár fia sem akar a lelki terrort alkalmazó apjáról tudni – Igaz, ezt csak az anya állítja

A kép illusztráció. Varga Judit beszédet mond 2023. november 11-én. Fotó:MTI

Magyar bezárta nejét egy szobába

Az egyik ilyen eset az volt, amikor a család egy nyári rendezvényre készült, de Magyar valamitől hirtelen bekattant.

Én éppen sminkeltem, ő meg nem akart oda elmenni, valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem ott megnyitó beszédet kellett mondanom, ekkor már miniszter voltam. Már indulni kellett volna, de ő bezárt engem, kijelentve, nem megyünk sehova… – emlékezett vissza a megdöbbentő esetre Varga Judit, aki teljesen szürreálisnak nevezte, hogy már vártak rájuk, a gyermekeik a ház előtt voltak, miközben ő be volt zárva egy szobába. Állítása szerint kiabálni kezdett, amit meghallottak a gyerekek is, végül a nagyobbik, aki akkor még csak 11 éves volt, hozott egy másik kulcsot és azzal szabadította ki az édesanyját a fogságból. Hangsúlyozta:

„Minden gyerek emlékszik még erre a jelenetre”

A nagyobbik fia már látni sem igazán akarja az apját

Varga Judit elmondta, a történtek ellenére boldog embernek érzi magát, örül, hogy 16 évnyi házasság után “sikerült megszabadulnia egy szörnytől”. Ráadásul a fiain is látja a pozitív változást. A beszélgetésből kiderült, legnagyobbik fia már nem hajlandó az apjánál lakni, még egy hétig sem.

Néha én kérem, hogy tartsa vele a kapcsolatot, menjenek el ebédelni, de ez is mindig konfliktusokba fullad. A gyerekeken zongorázni lehet a különbséget, látják, hogy a Mama megváltozott. Nem csak sír, hisztizik vagy üvöltözik állandóan, mert nem tudja elviselni az otthoni terrort. Most már van egy szeretetteljes miliő.

Férje állandóan megalázta az idősebb fiukat

Édesanyaként Varga Judit többször próbálta Magyar Pétert arrafelé terelni, hogy rendezze a kapcsolatát a nagyobb fiával. Szerinte a probléma azzal volt, hogy állandóan megalázta a serdülő korba lépő gyermeküket. A fiú állítólag nem tudott úgy viselkedni vagy megszólalni, hogy apjától ne kapott volna folyamatosan kritikát, ugyanazt az abúzust, amit a feleség is - írja a Közbeszéd.

Forrás: Kozbeszed.hu, Borsonline.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Itt az elég! Szégyellje magát mindenki, Vargától az újságírókig, aki nem tiszteli a gyerek személyiségi jogait!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Itt az elég! Szégyellje magát mindenki, Vargától az újságírókig, aki nem tiszteli a gyerek személyiségi jogait!
Yeromos
Kevés ocsmányabb dolgot tunok elképzelni mint mikor válás után a gyerekeket hergelik a szülők egymás ellen.
És azokon keresztül akarják elérni céljaikat.
Pusztai
@Nyírfa: Ahogy nézem, a fidesznél egyöntetűen aljasok, az álellenzéknél meg a fele hülye.
Nyírfa
@Yeromos: 12.08

Ami a legmegdöbbentőbb, az az, hogy ebben az anyák járnak elöl.
Nyírfa
@Pusztai: 12.11

Egy-két embert leszámítva van egyáltalán ellenzék? Lassan ott tartok, hogy kizárólag azért fogok szavazni, hogy Orbán ellen tehessem meg a voksomat.
Pusztai
@Nyírfa: 98 óta nálam az van:
90ben megfogadtam szocikra mint komcsi utódpárt sosem, 98-ban a fidesz mellé lépett 2002-6 után nem volt gond, 2007-től maradt a 98-as állapot 14-ben is, 18- ben már a szocikra is szavaztam volna a fidesz ellen, és 22-től szaros wc deszkára is.
Na jó a mihazánk-ra nem, még ők sem akkora gazemberek mint a fideszmaffia.
Horizont
Karácsonykor Dubajban nyaralt a 3 fiával. Voltak fotók az instáján csak leszedte.
Jó hangulatú vidám képek voltak. Akkor? Álljanak már le tényleg ez már nagyon ocsmány. Közügyekről legyen már szó.
Nyírfa
@Pusztai: 12.24

"Na jó a mihazánk-ra nem, még ők sem akkora gazemberek mint a fideszmaffia."

Jaj, dehogynem, csak még nincsenek hivatalosan hatalmon.
Pusztai
@Nyírfa: A fidesz ellenzékben is a világ egyik legaljasabb legundrítóbb geczicsürhéje volt.
Mindent akadályozott minél rosszabb annál jobb szlogen ekkor született.
Már akkor hazaáruló tolvaj banda volt.
SÍva
Nem érdekelnek a családi problémáik! Arról akarok hallani, olvasni ami a korrupt kormányt érinti! Azt akarom olvasni, hogy az érintettek lemondtak, az ellopot közpénzt visszaadták, kártalanították azokat akik a ténykedésük forgatott ki a javaikból! Továbbá, hogy a maffiafőnök és a talpnyalói a fogdában csücsülnek! (Inkább követ törjenek, hogy érezzék a törődést és előteremtsék az eltartásukhoz szükséges összeget!)
NKF
Szerintem ez a Magyar Péter a nagyobb senkiházi! Nincs tekintettel a gyermekeire!
Ja és örökké veri a nyálát!
KisTehen
B+ kérdezzétek meg a gyerekeket is
KisTehen
@Nyírfa: szégyellje magát varga, amiért hagyta hogy verjék
Eladott Ország
Varga Judit, csak a Rogán Tonyó forgatókönyvét mondja, ha nem akar idő előtt börtönbe jutni. Szóval azt mondod, hogy vert téged és akkor nem lesz téma, hogy pedofil-hálózatot üzemeltetünk, ruszki oligarchákat aranyvízummal engedünk be és az elmúlt 20 év legnagyobb korrupciós botrányában dagonyázunk. Bemész a Hajdú Petyához, sírsz kicsit és kész. Leírtad? Majd megtoljuk.
twitter.com/SzabadonMagyar/status/1773083587857858725/photo/1
Sakk Matt
Komolyan mondom, pár lépést hátrálva már kifejezetten tetszik a műsor :)
sokanvagyunk
@SÍva: (12:39) Engem se a Varga-féle Káma Szútra érdekel.
Billibácsi
Csak idő kérdése volt, hogy előkerüljenek a gyerekek! Ezután jönnek a mamák, papák, aztán meg a nagyszülők, szomszédok, iskolatársak, a legvégén a sarki hentes, pék stb.
szaboria1
Szomorú már a közbeszéd is bele akarja keverni a gyerekeket is. INKÁBB AZZAL FOGLALKOZNÁNAK MILYEN KORUPCIÓ VAN MA MAGYAR ORSZÁGBA!!!
KisTehen
@szaboria1: látod, hogy magyartól se akarja visszakérni senki se a lopott pénzt
sokanvagyunk
Ismerősöm tizenöt évig ő volt az "anyaszívű apa", aztán jött a válás... meg a bosszúszomjas "anyai ösztönzés". Azóta is "élvezi" az ösztönzést. :(
KisTehen
@sokanvagyunk: az emberek olyankor válnak el, amikor már utálják egymást
sokanvagyunk
@KisTehen: Jókat szoktam olyankor derülni, amikor azt olvasom, "barátságban váltak el".
Nyírfa
@Pusztai: 12.35

Már '89-ben is csak egy koleszos banda volt, amely karrierizmusra szövetkezett.
lusta
@Horizont: Ha jól tudom, a bírósági megegyezés szerint egy hetet az anyjukkal, egy hetet az apjukkal töltenek a gyerekek. Ha jól értettem, akkor beindult a gyerekhergelés az apa ellen.
Valóban gazságügyi miniszter volt és a gazságügyeknél meg is maradt.
Horizont
@lusta: Igen hetes váltásban helyezték el őket.
Ha verte volna az anyjukat nincs az a bíró aki így ítélt volna.
Állandóan Juci dumál sír, zokog, rinyál a házasságáról. Nem érdekel az ő dolguk.
A közügyekről beszéljen. Pegazus, kegyelem, Völner.
KisTehen
@Nyírfa: szerinted most magyar mit csinál?
KisTehen
@Nyírfa: komolyan bevetted, hogy szívjóságból ült 1 évet a hangfelvételein?
KisTehen
@Horizont: magyartól mikor kéritek vissza a lopott pénzt, mama?
human
Ez a Varga valójában a NER-hez ment hozzá. A teljes életét, sőt a gyerekei életét adta a NER-nek.
A FIDESZ egy szekta
kereső
@Horizont: Igazad van,hogy nem erről kéne szólni a közbeszédnek- mert ez magánügy. A birósággal viszont egy kicsit "óvatosabb" lennék, hiszen a minap történt, hogy a biróság nem tartotta megalapozottnak egy nő távolságtartási kérelmét a férje ellen, aki egyébként börtönből szabadult erőszakos bűncselekmény miatt...és a nő két nap múlva gyilkosság áldozata lett, a férj által. A biróság általában a gyermek elhelyezéseknél mindenkor igyekszik a gyermekek érdekeit figyelembe venni elsődlegesen...ezért is lenne jó, ha lenne "gyermekbiró", aki csakis és kizárólag a gyermekeket hallgatja meg...függetlenül a szülőktől.
Ha a biróságok, és a többi igazságszolgáltatási szervezet tennék a dolgukat, akkor nem halna meg hetentte egy nő ,kapcsolati erőszak áldozataként...csakhát itt már csak akkor töténik intézkedés, amikor folyik a vér. És a kapcsolati erőszak traumája nem csak a nőt érinti, hanem a családban élő gyermekeket IS! És, ha a szülők nincsenek belátással, tekintettel a gyermekeikre az egymás iránti gyúlöletükben, ott hivatalból kellene intézkedni a gyermekvédelemnek- ami meg nincsen.
KisTehen
libsik ... befogadtatok egy volt NERest ... megszűnt az erkölcsi alapotok lopással vádaskodni

HAHAHA
Horizont
@kereső: Oké ebben igazad van szörnyű egy eset volt ez is mint annyi minden sok az országban. Viszont azt gondolom, ha gyerekelhelyezési ügyben a volt igazságügyi miniszter azt mondja a bíróságon, hogy ő egy bántalmazott anya tuti nem ítélik meg Magyarnak.
Én már rosszul vagyok az ilyen kitárulkozástól amiről tudom hogy az utolsó szóig hazugság csak úgy mint Juhász Péter esetében. Közügyekről, könyörgöm közügyekről.
Philip Marlowe
Emberek! Most őszintén!
Mit akar ez a Magyar Péter? (mondjuk én leszarom...de...)
Márky Zay egy erkölcsi fenomén volt ehhez a fickohoz képest, aztán egyedül ácsorgott a választás után.
Ez a szerencsétlen barom Magyar Petike, meg már most akkora erkölcsi deficittel indul, hogy örülhet, ha a sajátjai nem lincselik meg...
Há nem?...Há de!...:D
Persze azért most még tolják "valakik" ezt a szerencsétlen pszichopatát...
kereső
@Horizont: Nem biztos, hogy volt "biróság". Ha a felek közös megegyezéssel válnak, akkor a válóperes biróság elő csak a megegyezést nyujtják be . Nem bvalószinű, hogy volt gyermekelhelyezési per...és, gondoljatok bele, ha a egy házasság annyira megromlik, hogy már nem tudnak együtt élni, már ez is trauma a gyermeknek, és ez az elhelyezés- ha a szülők netán még eltérő nevelési elveket is vallanak, ez a hetenkénti váltás, mit okoz a gyermekeknél. Szóval nem biztos, hogy a biróság döntött- hanem a szülők igy egyeztek meg, a biróság meg csak jóvá hagyta.
justhpeter
Egyértelmű: a három gyereknek szurkolok, remélem ők fogják majd mindkét szülőt egy zárt otthonba eéheéyezni, mivel másra egyik sem alkalmas.
Horizont
@kereső: Persze lehet megegyeztek bíróság nélkül is, de akkor a bántalmazás nem áll meg.
Mert azért lássuk be ennyire hülye még ez a nő se lehet.
KisTehen
@Horizont: én úgy látom, hogy nem a varga a hülye :)
Horizont
@KisTehen: ne irkálj nekem te pénzért kommentelő szar alak.
Nem érdekelsz hányszor írjam meg neked?
Egy nulla vagy a millió kommenteddel együtt.
Kopjál már le rólam.
vitriol
Jó lenne, ha ezek az újságíróknak mondott firkászok nem pletykákat terjesztenének vénasszony módjára felelőtlenül, hanem csak megbízható eseményeket közölnének. A sok légből kapott híresztelés az érintett gyerekeknek depressziót okozhat, ami később sem tehető jóvá!
Aki Én
Felháborító, hogy a fidesz mennyire nincs tekintettel a gyerekekre sem.
Pusztai
eredeti témához vissza!

"Donáth Anna: Varga Judit nyíltan a szemembe hazudott
HírKlikk 2024. március 30. 16:50
Varga Judittal 2020-ban vitáztam a jogállamiság helyzetéről, és szembesítettem azzal, hogy az ügyészséget a Fidesz irányítja – írta Facebook-posztjában Donáth Anna.
A Momentum elnöke úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „akkor valahogy mást mondott Polt Péterrel kapcsolatban, mint a nemrég nyilvánosságra került hangfelvételen. Ne kerteljünk: nyíltan a szemembe hazudott.”

Hozzátette, Varga Judit tevőlegesen részt vett a magyar jogállamiság felszámolásában."
lusta
@kereső: Akkor sem kerek a történet. Ugyi, a pedofilsimogató Jucus 3 gyerekkel megajándékozta Magyart, aki a Mónika sóban elárulta mennyire bántalmazó, elhanyagoló, önimádó, pontatlan, megbízhatatlan volt. A többiről már nem is érdemes beszélni. Mindezek ellenére csak úgy átengedte a gyerekek nevelését kétheti váltásban. Egy válóperes ügyvéd igen sokat és részletesen tudna beszélni arról, hogyan is küzdenek a nők.
Sakk Matt
@SÍva: A NER-ben pontosan tudják, miről kényelmetlen beszélni, ezért tolják a magánéleti vonalat Maunika só stílusban, próbálják hiteltelenné tenni Magyart, mint tárgyaláson a koronatanút.
Cherry
Jó hogy most tudta meg hogy milyen az Apja, ezek szerint eddig nem is tudta, ez a nő a legajlasabb retek kurv@ akit a világ hord,,,
rücsü41
Kiderül a szövegből, hogy Varga Judit egy hisztiző, üvöltöző nő volt, amit soha senki eleddig nem látott, nem tudott, pedig ha valamit az újságírók kifürkésztek az soha nem maradt titok!
vacsi
Egy nő, aki ilyesmit eltűrt, alkalmas volt igazságügyi miniszternek?!
C_3PO
"... Azt mondja a varga,
nem ér ő most arra,
mert ő most a csizmát
nagyuraknak varrja..."
nezelodo
Hát nem érdekes? Addig, amíg a férjura nem fordult szembe a dakota maffiózókkal, nem találtak semmi kivetni valót a keresztény család életében, sem a kívűlállók de még a pofonokat, rúgásokat osztó feleség sem! Olyan magas szintre emelték a Mónika műsorába illő balhét, hogy magasan űberelték a NER fricskás pacsírtáját is! Hiába, pontosan oda illenek, mert ott mégsem kérdezik sem a volt államtitkáráról, sem a végrehajói szégyenteljes korrupcióról. sem pedig a pegazus ügyről. A Rogán Pegazus Jucinak olyan nagy volt a hatása, hogy még az ördög ügyvédje is elnémúlt azóta! Az az érzésem ez a szappanopera folytatódni fog, mert ez jobban érdekli a NER szavazókat, mint a rekord infláció, a rekord államadósság, a rekord államháztartási hiány, vagy a csehek által kiszagolt, az oroszok által kilóra megvett rúbel-jobboldali politikusok kiléte.
bence
A legaljasabb dolog amit egy szülő tehet , hogy társa ellen uszítja a gyerekeit csakhogy a saját célját elérje ! Ennél már nincs alávalóbb cselekedet ! Varga Judit ahhoz a társasághoz tartozik amelyikben jelenleg is helyet foglal !
Loksmith
Szegény srácok, mind a két "szülő" szégyellje magát!
Cherry
Nem birom magam türtőztetni ,,retkes fidesz kurv@
Cherry
Eddig nem vették észre a gyerekek csak most ??a nagy vele lakott, ez a nő egy mocskos fidesz rib@nc
csagyi
@sokanvagyunk: Értelmes és intelligens embereknél bizony megtörténik! Ha korábban szerették és tisztelték egymást csak az eltelt idő alatt megváltozott a kapcsolatuk minősége, attól még nem kell egymást lejáratni és leértékelni.
Aki ezek hiányában válik az legalább ne a TV-ben és a rádióban próbálja kiteregetni a szennyeseit.
Természetesen ennél a történetnél sem volt nehéz megjósolni részünkről már jó előre a várható forgatókönyvet..
Bejött az etetés és vannak akik boldogan kanalaznak a "történetből".
sokanvagyunk
@csagyi: Talán mert anno még nem volt internetes mocskolódás, sok ezer kibic hozzászólással.
Pusztai
Mai:
Péterffy Éva nő és családvédő: 27 év munkáját cseszte szét Rogán VJ aljas felhasználásával, amikor a politika érdekébe bedobják Vargát hazudjon áldozatként felmutatva magát férje karaktergyilkolására lejáratására 3 gyerek mellett.
2 napos:
-- Mérő Vera aki szakértője és tevékenyen részt vesz a nők védelmében, abuzálásának felderítésében, maga is azt mondta : Varga szereplése nagyon sokat ártott az ő tevékenységének!!
Manhattan
Mocskos egy nő! Feláldozza a gyerekét a NER oltárán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.