elnyomott

Gigászi adókedvezményt kapnak a sportvállalkozások

A sportvállalkozások által fizetendő iparűzési adó csökkentéséről, valamint a sportolók számára juttatott jövedelmet terhelő, munkáltató által fizetendő egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho) eltörléséről döntött a parlament a fideszes Tiba István javaslatára.

Kétszer is megerőszakolták Gina Lollobrigidát

Az elsőnél még csak 19 éves volt, a másodiknál már férjes asszony.'Nem volt bátorságom, hogy feljelentsem a tetteseket' - mondta.

A Halloween valódi története 18+

Nekünk, magyaroknak első sorban a hollywoodi filmeken látott, félelmetes maszkokba beöltözött gyerekek jutnak eszünkbe, akik házról-házra járnak, kopogtatva egy kis édességért.

Tényleg létezik egy Soros-terv, és joggal félhet tőle minden politikus

A részben Soros György által finanszírozott Full Fact olyan szoftvert fejlesztett, amely képes valós időben megmutatni, ha a médiában valaki nem mond igazat.

'Kurva anyád!' – ennyi volt a fideszes képviselő reakciója a mentősök béremelésére

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke az Országgyűlés költségvetési bizottságában akarta elérni, hogy 10 milliárd forint elkülönítésével 60 százalékkal emeljék meg a mentősök fizetését, főleg, hogy ez a 10 milliárd még csak nem is olyan nagy összeg.

Nem hozták haza a Saint Martinról kimentett magyarokat

Hiába vártak a magyar állam által küldött gépre a Saint Martinról kimentett magyarok - írja az RTL Klub. A csatorna híradója szerint délután hatan indultak volna haza, de az utolsó pillanatban

Tombol a taxihiány Budapesten, és ez csak még rosszabb lesz

Panaszkodnak az utasok, hogy nem tudnak taxit rendelni Budapesten. Az utóbbi években az igény nőtt, a taxik száma azonban nem. A szövetség elnöke szerint pedig a helyzet csak még rosszabb lesz.

Orbán kellemetlen helyzetben: nem tudja, hogyan táncoljon ki a Putyinnal kötött üzletből

Az orosz autokrata kicsikart egy konkrét időpontot a magyar kollégából.

Karafiáth Orsolya keményen beolvasott Tarlósnak, aki szerint akinek nincs lába, az ne utazzon metrón

A Budapest főpolgármesteri címét bitorló kőszáli tahó egy csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: azért nem lesz akadálymentesítve a hármas metró, mert (idézzük szó szerint):

Magyar diákokat fogadtak a Fehér Házban

A Fehér Házban fogadták a budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapatát, amely elnyerte a First Global Challenge nevű nemzetközi robotépítő verseny fődíját kedden Washingtonban.

“Kezed-lábad eltöröm, te faszfej…”

Szerintem ezért nem lesz ebben az országban igazán változás: "De az embereket már semmi sem érdekli.

Magyar diákok nyerték meg a fődíjat a robotépítő olimpián

A világ 162 országából érkeztek a 15 és 18 év közötti diákokból álló csapatok a washingtoni megmérettetésre.

Levél Pécsi Ildikónak

"A mostani peres nyavalya azon folyik, hogy vajon érdemel-e Csilluska otthont a saját és a fia feje felé. Megérdemli-e az otthont, amit elvileg a Művésznő és a Focista vásárolt. Mert Csilluskának amúgy semmije sincs. Hisz feláldozta életét egy családért, amely most az utcára rakná őt.

Óriási sikert ért el a magyar fizikaválogatott Szingapúrban

Aranyérmet szerzett a középiskolásokból álló magyar fizikaválogatott a Szingapúrban megrendezett Nemzetközi Ifjúsági Fizikatornán.

Önként vonult állami gondozásba, ma sikeres rendező és pedagógus

Kalányos Tamás a kitartásával lakásotthonból híres darabok rendezéséig jutott. Társulatával rendszeresen turnézik külföldön, emellett autista gyerekekkel is foglalkozik.

Ez nektek e-jegy, kedves BKK?

Kipróbáltuk a fővárosban bevezetett online jegyértékesítést, amivel megszabadulhatunk a régimódi, papírra nyomtatott jegyektől, és nagyon modern módon, mobilon tudjuk tárolni az utazáshoz szükséges jegyeket, bérleteket.

Óriási baj van a vízszolgáltatással a kormány saját jelentése szerint

„A víziközmű szolgáltatási szektor állapota válságosra kezd fordulni fenntarthatóság, a működtethetőség, és a finanszírozás szempontjából.”

Év végén késhetnek a nyugdíjak, bajban van a folyosító

Az év végén számolni kell azzal, hogy késik a pénzes postás.

Fillérekért adhatják el Győzike elbukott aranyát

Az angol ki­rály­nő­nek is be­csü­le­tére válna az az arany­mennyi­ség, amit a NAV kom­man­dó­sai vit­tek el Gás­pár Győző széfjé­ből múlt hét csü­tör­tö­kön a több hely­színt érintő raj­ta­ütés során.

Borzalmas állatkínzás Nagycserkeszen

Állatbarát Alapítvány(04.11): A mai nap folyamán kaptuk a bejelentést, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Azonban a helyszínre érve még a mentős kollégánkat is elborzasztották az ott látottak.

Miközben itthon a CEU miatt tüntetnek, a kormány atommegállapodást írt alá Iránnal

Közös megállapodást írt alá Irán és Magyarország a két ország közötti nukleáris együttműködésről – írta az ISNA iráni hírügynökségre hivatkozva a Tehran Times.

Citerázva kérnek szép, új mosdót a csabacsűdi iskolások

Talán ha egyetlen stadion árából picit lefaragnának...

Ma 90 éves Békés Itala - Nézd, milyen szép volt kezdő színésznőként!

Hazánk legendás színésznője, Békés Itala kereken 70 éve van már a pályán, és 90 évesen sem lassít, a mai napig szerepel, emellett most jelent meg új nagylemeze, a Madách Színházban pedig életmű-kiállítást rendeztek róla.

A "korrupció gyilkol", de győzhet-e a román okostelefonos forradalom?

"...a romániai tüntetésekből is átjött, hogy nagy a lelkesedés, jó a hangulat és nagyon kreatívak például a transzparensek is. Szerinte ez abból is látszik, hogy a barátai közül sokan törölték az esti programjaikat, és inkább teát, kávét vittek a tüntetőknek, akik a fagyos hidegben demonstráltak a bukaresti Győzelem téren...

Elúszó közberuházások - a helykijelölés jelentősége

A Dagály minden korábbi és mostani védelmi- és korlátozási tervlapon hullámtérként van számon tartva.

Rohamtempóban fogynak a hazai gázkészletek

Ha a csökkenés napi mértéke a jelenlegi szinten marad, akkor február második felére kiürülnek a kereskedelmi tárolók

Soha nem látott összefogást hozott a rekord hideg

„Krízishelyzet van! Nem kicsit, nagyon." Pénteken és szombaton (egyelőre két napra ígérik) brutális lehűlés jön, ezért kérünk mindenkit, hogy mozgósítsa a tartalékokat!

-24 fokban az utcán csontig hatol a hideg

"Keresztényi" Magyarország 2017:

Uber nélkül taxihiány lesz szilveszterkor Pesten

A budapesti taxirendszer működéséből következik, hogy nem tudja a piaci igényeket változását követni.

Éjjel három óta sorban állás van a tizenegy órakor kezdődő Blaha Lujza téri ételosztásra

"A sátrak még nem, de a sor már áll a Blaha Lujza téren. Hajnal 3 óta gyűlnek az emberek. Az ételosztást 11 órára hirdettük.