Közös megállapodást írt alá Irán és Magyarország a két ország közötti nukleáris együttműködésről – írta az ISNA iráni hírügynökségre hivatkozva a Tehran Times. A szándéknyilatkozatot szombaton írta alá az iszlám köztársaságban tárgyaló Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Ali Akbár Szálehi, az iráni atomenergia szervezet (AEIO) vezetője.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: elnyomott
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Te mi a repedt faszért szarsz bele minden hozzászólásba? Az elmúlt két napban kiderült, hogy egy csatornapatkány nálad intelligensebb, olvasottabb és kultúráltabb mint te. Soha életedben nem voltál tüntetésen, megmozduláson. Hat elemis panelokat puffogtatsz, a világról, ami körülvesz SEMMIT nem tudsz. MI 1988-89 -ben szétverettük a vesénket, fogdában töltöttük fiatal napjainkat, hogy változás legyen. De nem azért, hogy az ilyen senkiházi kis szarok, mint te, és az elvtársaid itt ugassatok. TE HOL VOLTÁL, MIT CSINÁLTÁL 88-89-ben Kis köcsög? Megmondom: a pártkönyvededet szorongattad, és leninhez imádkoztál. A többi haveroddal, a szókrakész anyabaszóval, a brigásgyilkossal, a verőcei ürülékkel, és a többi soknickes tahóval. Ha egy icipici igazságérzeted lenne te is megváltoztatnád a neved. Csizmán ondóra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Cefi: Válaszolj! 1. Van-e magyarországon választási jogod? Ha van, hogyan jutottál hozzá?
Cefi
@Csizmás Kond: Válaszolj! 1. Van-e magyarországon választási jogod? Ha van, hogyan jutottál hozzá?
Csizmás Kond
@Cefi: Magyarországon születtem és úgy kb két év kieséssel mindig is itt éltem...van még valami ?
Cefi
@Csizmás Kond: Hazudsz szekus kutya!
Cefi
@Csizmás Kond: Ez nem válasz a kérdésekre. Nos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.