"A sátrak még nem, de a sor már áll a Blaha Lujza téren. Hajnal 3 óta gyűlnek az emberek. Az ételosztást 11 órára hirdettük. Legyen a mai karácsonyi jócselekedeted, hogy a 13600/33-as kódú Adhat Adományvonalon keresztül hívásoddal vagy sms-eddel bruttó 250 Ft-tal segíted a munkánkat! "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: elnyomott
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ha valaki látná az ételosztók között az Orbán-pereputtyot, vagy Lézer-Luxus Hazug Jánost, esetleg a saját eszétől milliárdos Mészáros disznótartót, az azonnal tegye közzé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@dr. prédikátor: A potya közpénzből fussa, naná, hogy nem a túlzottan is szép fizujukból, dobták össze ezek a szutyok henyék!
Edmond Dantes
@quadrocopter: Ne legyen igazságtalan.Ők is hajnalban fognak felkelni,majd szolidaritásból disznót vágnak ,a pálinkát meg demizsonból isszák.Őket ugyanis a hízott disznón kívül csak a magyar emberek sorsa érdeklik.
dr. prédikátor
@quadrocopter: Iróniának szántam!Ezek a mocskos geci fütyiszkdnp inkább a kezét törné el minthogy egy darab kenyeret is adjon a nélkülözőknek!!! Mocskos fütyisz!!!
bakegya
OSSZEKOLDULNI VOLT POFÁJA A REFORMÁTUSKODÓK SEREGÉNEK-CSINÁLJÁK FÖL MAGUKAT-MÁR MEGINT A KÖZÖSBŐL OSZTOGAT A LÉVAIVAL AZ ÉLEN-ELENA CS.MINTÁJÁRA.
kissé felnőttem
A kitüntetett Balog erről mit sem tud??? meghivhatná már végre valaki ŐT is !!!
desiro
most hol van a katolikus egyház.
rohadék erdő péter!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.