magyar1

Antibiotikum: barát vagy ellenség?
Mert egy-egy betegségnél nem vesznek vért, mintát, hogy milyen baktérium miatt betegek, csak kísérletezgetnek az antibiotikumokkal. Ha mindenkinél megnéznék ezt konkrét gyógyszert írnának fel és fele annyi fogyna.
„Ezt mutassa meg a nyírségi szegénysoron, agyonverik” – Németh Szilárd ezzel az fotóval borzolja a kedélyeket
@division: Na ebben igazad van, ne szüljön más adófizetőknek gyereket, hogy eltartsák. Én is látom, hogy anyukáknak a hosszú műkörmökkel nehéz az okostelefont nyomkodni és közben a babakocsit is tolni kéne a másik kettő meg ki tudja merre szaladgál.
Gyurcsányellenes tüntetést tartottak a Kossuth téren
@tudode: Ebben a Tocsik ügyben azt nem vonták felelősségre aki engedélyezte a sikerdíjat ill. kifizetését?
„Ezt mutassa meg a nyírségi szegénysoron, agyonverik” – Németh Szilárd ezzel az fotóval borzolja a kedélyeket
A gazdagabbaknál sok étel a kukában köt ki a szegények meg nem jutnak normális ételhez. Meg kellene tanítani spórolni a gazdagabbakat is, hogy több jusson a szegénynek. Kevesebb pénzhez juttatni őket pld. mert a gazdagok eltartása sokkal-sokkal többe kerül mint a szegények alapellátása.
Orbán Viktor súlyos figyelmeztetést küldött: "Mindenki oltassa be magát!" – Elárulta azt is, szerinte mit nem vesz be a magyar ember gyomra – videó
Nagyon helyes, hogy nem teszik kötelezővé, engedtessék már meg mindenkinek, hogy maga döntsön az életéről. Nagyon sok az oltott, én ezektől félek inkább. Bár évtizedeken át azt mondták, tanították, hogy a v írust csak a szervezető tudja leküzdeni ha beengedi megfázás miatt. Akkor csak valami vírusfélét oltanak belénk - nem?
A Fidesz leszavazta a nők elleni erőszakkal szembeni hatékonyabb fellépést, mire Ujhelyi István keményen kiosztotta őket
@Nessy: A muszlimok meg azt mondják, hogy a kutyájuknak és az asszonynak adnak olyan ételt amit a finnek adtak a dolgozói ebédből. /de lehet, hogy Novégiában volt?/
Nógrádi György is lemondott Antall József fiának leleplezett luxusutazásai miatt
Egyébként nem tudom ki hívta életre az alapítványokat, de egy igazi pénzcsalás volt mindig is.
Nógrádi György is lemondott Antall József fiának leleplezett luxusutazásai miatt
@csak úgy...: ugyanezt olvastam valahol a Csányiról is, megvette a rendszerváltáskor fillérekért a kárpótlási jegyeket. Én is egy üveg konyak áráért adtam el anno.
Meglepő fordulat: az Origo újságírója beismerte a hibáját, bocsánatot kért D. Tóth Krisztától
Nem hinném,hogy olyan nagy baj ez, mindkét nő szép, elegáns. Én is sokszor összekeverem őket, mert hasonló karakterek.
Fürjes Balázs szerint a biciklisáv miatt van dugó a Blahán, meg kell szüntetni – Most felvilágosították, hogy ott nincs biciklisáv
Gyurcsány elmondta, fideszék meg megvalósították, egy részletet láttam a beszédből, sose hallottam az egészet, de amit mondott Gyurcsány -igaz. Reformok kellenek, olyanok amik teljesen megváltoztatják a dolgokat, nem az elvagyunk még 4 évig, valami hasonló és milyen igaza volt. A fidesz sok mindent gyökerében megváltoztatott volt benne jó és rossz is.
Jakab: 10-ből 6 férfit halálra dolgoztat a kormány – ha ő lesz a kormányfő, ez másképp lesz
Kádár jól tudta meddig bírható munkára egy ember, most a 40 évvel (bár ez a normális) azok a nők is jól járnak akiknek nincs gyerekük, ők ugyanúgy elmehetnek nyugdíjba.
Kiszivárgott: ilyen lesz Várkonyi Andrea lánybúcsúja
Lánybúcsút nem csak az első házasság előtt lánykorában szoktak tartani? Egy felnőtt gyerekkel már kicsit vicces.
Napról napra romlanak a számok, 458 új fertőzöttet találtak
Az a baj, hogy a hidegebb idő beálltával az emberek nem követik öltözködésben az időjárást. Ha megfázítják a szervezetüket beengedi a vírust, baktériumot. Ezt nem veszik figyelembe és csodálkoznak ha betegek lesznek.
132 állatvédő szervezet tette helyre a magát állatrendőrségnek tituláló államközeli „civileket”
Az a szégyen, hogy jó fizetésekkel már tarjuk a felelős vezetőket és még nincs állatrendőrség. Ezek a majmok meg büszkén állítják, hogy nincs.
Eltörte a lábát, így bukott le az idős embert átverő korrupt jegyző Beremenden
Azért a diplomáját el kellene venni az ilyeneknek, legközelebb is megcsinál más szemétséget.
Kínos kérdéseket kapott az utcán Gulyás Gergely, a reakciója mindent visz – videó
@bencemacska: Ha nincs rend az országban akkor káosz lesz, mindenki mindenkit szabadon legyilkolhat.
Az viszont igaz, hogy a középosztályt szinte ellehetetlenítették, sokan lekerültek a szegénységbe és két társadalmi osztályból forradalom lesz. Nincs közötte átmenet, nem tud a szegény munkával sem felkapaszkodni. Nincs ami tompítsa a két osztály ellentétét.
Egy lépésre vagyunk a nyugdíjkatasztrófától: rámehet az idősek háza, lakása is - Pénzcentrum
Az ellenzék nem kérdezi meg a kormányt miért nem veszi el az ukrán nyugdíjakat? Az szép lenne ha aki megkeresi, befizeti a nyugdíjjárulékot az itthon élők közül az nem kapna. míg az ukránok meg járnak át érte.:)
Három hónapig kapnak ellátást a kimenekített afgánok
Mindenképpen fel kell venniük a mi szokásainkat ha maradni akarnak, az állam egy nyelvoktatási programot beindíthatna az itt maradni vágyóknak.A kodedukált wc az azért nem normális, külön női és férfi azért járna nekik is.
Aki beszéli a nyelvünket az meg keressen munkát.
Egy lépésre vagyunk a nyugdíjkatasztrófától: rámehet az idősek háza, lakása is - Pénzcentrum
a jelenlegi nyugdíjrendszer nem fenntartható, túl sok nyugdíjas ellátását kellene kitermelnie egyre kevesebb aktív dolgozónak; a kisnyugdíjasok egyre szegényebbek, míg a luxusnyugdíjasok egyre gazdagodnak, és az infláció fokozott hatással van a nyugdíjasokra - még nem indultak el érdemi egyeztetések a változtatásról. A 13. havi nyugdíj lépcsőzetes visszaépítése halad, szakértők szerint viszont ez sem jelent megoldást.

Na ugye, hogy a nyugdíjplafon eltörlése ide vezet, de bezzeg a mocskos milliárdosokról nem szólnak semmit, A felső tízezer annyiból él mint a 9 millió magyar.