magyar1

Hivatalos: megtalálták a szegedi kettős emberölés feltételezett elkövetőjének holttestét, a gyanú szerint öngyilkos lett
Még ilyen marhát! Jóképű, diplomás és féltékeny!!! Annyi nőt kaphatott volna amennyit akar. Sosem tudom megérteni a féltékeny gyilkosokat.
Ha ön kutya, szeretni fogja a mai időjárást
A kutyák védelmére már nagy pozíciókat osztottak és hozzá sok pénzt de nem hallottam és láttam még, hogy járnák a falvakat, tanyákat és néznék meg, hogy kínozzák a bunkó köcsögök a kutyákat, láncra verve a napon se hűvös se friss víz.
Hol maradnak, konzultáció meg már százszor volt?
Rogán Antal fizette a legnagyobb szja-t a kormánytagok közül
találmány-hasznosítási díj - ??? Na még ilyet se hallottam. Milyen találmányt hasznosított? De legalább adót fizetett.
Jött egy nagyon rossz hír Moszkvából: a régen beoltottak ismét veszélybe kerülhetnek
Biztos nem szülnék egyetlen gyereket sem ilyen vírus válság miatt. Nem féltik őket, hogy szülők nélkül maradnak, vagy esetleg a gyerek halhat meg?
Súlyos élelmiszerválság fenyeget: Észak-Koreában többe kerül egy kiló kukorica, mint egy havi átlagbér
Ezt a kis rohadt dagadékot senki nem meri kinyírni? Hihetetlen,hogy mennyien halnak meg inkább és félnek.fNem mindegy lenne, hogy éhen hal vagy megölik?
Rituális csonkítások: albínók testrészeit használják az orvoslásban még 2021-ben is
Primitív, hülyíthető emberek még mindig nagyon sokan vannak. De az albínók miért nem rendeznek olyan felvonulásokat mint a melegek?
Schmuck Erzsébet: alamizsnának is kevés a 0,6 százalékos nyugdíjkorrekció
Így van a kisnyugdíjas egy fagyit sem biztos, hogy tud venni rajta milliókat kapók pedig jól járnak. Pedig nekik sem volt 100 kezük,fejük a munkához. Nem érdemlik meg.
Munkahelyek ezrei szűnhetnek meg az új fideszes törvény miatt
@csak úgy...: Az a baj, hogy éppen ti foglalkoztok velük. A jó törvény az jó és punktum. Ha valaki púposnak születik akkor azt kell majd reklámozni vagy mi? Nehogy ledugjátok már a torkunkon, hogy fogadjuk el normálisnak a melegeket. Betegség, szépen maradjanak csendben, éljék az életüket, a pedofilokat meg ki kellene nyírni.
Orbán Viktor szégyellje magát. Szájer József családja végig tudta, hogy a politikus meleg – kitálalt a Fidesz alapító
Érdekes ám az ellenzék felfogása erről a törvényről, Szájert támadják mert meleg de közben meg babusgatják a saját melegjeiket.
„Hálás vagyok, hogy meghúzta a ravaszt” – megszólalt az apagyilkos Simek Kitti húga
@namihami: www.blikk.hu/aktualis/krimi/simek-kitti-huga-gertrud-megbocsajtas/mtwdkk5?sl_ps=d_3
Nézd már meg annak a féregnek a pofáját szerintem aktus közben, ill. a végén lett fotózva a gyerek úgy ül az ölében, hogy éppen passz.
Bátor lány volt anno és még jó hogy ennyire túlélte, sajnos ezt teszi egy féreg szülő a gyerekével sok esetben. Azért kéne őket lelőni. Zavarodott lett anyaként is.
Szél Bernadett az Ombudsmanhoz fordul az lmbtq+ fiatalok alapjogsérelme miatt
Bántja valaki a melegeket? Az meg hogy ne terjesszék és ne legyen mindenki számára követendő ez a betegség terjedése normális elvárás. A normális az melyet a társadalom nagy többsége elfogad annak.
"Orbán szerint előny, hogy a román minimálbér is többet ér, mint a magyar" – Páros lábbal szállt bele Jakab a reggeli Orbán-interjúba
@verőce21: József Attila idejében is volt már akinek nem jutott még kapanyél sem. Most meg a robotok sok munkát elvesznek és nem kell nekik adózni. Tb,-t nyugdíjjárulékot sem kell utánuk fizetni.
Soros György durván beszólt Orbánnak, jött is rá a válasz
Orbán ha maffiózó azt tőle tanulta, de nem kell sorosnál nagyobb maffiózó, ő az aki rá akarja Európára kényszeríteni Afrikát, ez az igazi maffia.
"Orbán szerint előny, hogy a román minimálbér is többet ér, mint a magyar" – Páros lábbal szállt bele Jakab a reggeli Orbán-interjúba
Az ellenzék is volt már hatalmon eleget mi a [email protected]ért nem lett uniós fizetés??? Ígérgetni tudnak, a fideszék is ígérgettek, utána meg nyomorgattak.
Milliárdok mennek el a Puskás múzeumra, de az sehol – a hagyaték meg persze még mindig Felcsúton
A magyarok nagy részének már tele van a batyuja ezzel a focibuzisággal. Orbán nem veszi észre magát, hogy ő nem a foci országos elnöke vagy lobbistája lenne? A miniszterelnök feladata az egész nép jólétének a megteremtése a feladata - elvileg.
Kivonul az amerikai filmipar Magyarországról a homofóbtörvény miatt?
A normális embernek ez a törvény természetes csak akik ebből jól élnek azoknak és az érintetteknek nem.
Hat percen múlt a bravúr, kikaptunk a címvédő Portugáliától
Minek erőltetik ezt a hülye focit, ja, hogy jól megfizetjük a ballábasokat?!
Szijjártó tagadja, hogy összemosták volna a homoszexualitást a pedofíliával
Ja, mert a tüntetők nem tudják megmondani mi a bajuk a törvénnyel, csak tüntetnek.Hol van az leírva, hogy pld. egy meleg énekes aki nem kérkedik a nemi identitásával, ne énekeljen egy dalt a tv-ben de. 10-kor? Csak az egészséges gyerek hetero szülőknél nevelődjön. Már aki alkalmas rá.
Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt? – lecsaptak a kommentelők Orbán képére
Mi bajotok a törvénnyel? Nem kell eltúlozni, csak helyére tette a nemi tévelyeket. Ne akarjon egy orvos karok nélkül sebész lenni kb.
Nincs baj a melegekkel addig amíg normál emberként élnek, csak ha mutogatják magukat és fölé akarnak kerekedni a normális életvitelű embereknek. Nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Melyik vakcina adja a legtöbb antitestet? Az Index teszteredményei döbbenetesek
Ezek a rohadék vírusgyártók inkább azt kutatnák hogyan lehet pld új fogat növeszteni, sokkal nagyobb hasznuk lenne belőle.Ne idegen anyagokkal kelljen pótolni. Vagy ne donorokat kelljen keresni egy más betegnek.
Megszületett Jakab Péter rekordbírsága
Azért a vélemény nyilvánítást nem szabadna büntetni, hiszen az ellenzék azért van. Nem segget nyalni.
Autópálya-mutyi: Kínai cégek kezébe kerülhetnek a magyar utak?
Azért marad mindig ilyen szegény a magyar mert ami nyereséges mindent elad. A fidesz anno 2010-ben elszámoltatást ígért, így nyert, de nem lett semmi belőle, nem fizettették meg a veszteséget azokkal pld. akik eladták a gázt,villanyt, hanem a magyar dolgozó emberekkel. Felelősség nélküli kormányok vannak.