Ulf Kristersson svéd miniszterelnök lett a kormánypárti sajtó új célpontja.

Lejárató hadjáratot indított a magyar kormánymédia a svéd miniszterelnök ellen

Ulf Kristersson svéd kormányfő (középen) fogadja finn hivatali partnerét, Petteri Orpót és Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét Stockholmban. Kép: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Anders Wiklund

Nem vagyunk a csicskásai senkinek

ezt Kövér László üzente Svédországnak az Indexnek nyilatkozva csütörtökön, miután varázsütésre a svéd NATO-csatlakozás támogatójává vált a magyar kormány. A Ripost oldalán ugyancsak csütörtökön jelent meg egy cikk arról, hogy Ulf Kristerssont állítólag már „Party-Uffe” néven emlegetik, mert egy olyan születésnapi bulit rendezett, ami „fényűzőbb XVI. Károly Gusztáv svéd király 60. születésnapi rendezvényénél is”:

Lejárató hadjáratot indított a magyar kormánymédia a svéd miniszterelnök ellen

A Svédország elleni propaganda-hadjáratból az Origo sem maradt ki, ahol még kedden jelent meg egy hosszú írás, amelyben amiatt méltatlankodnak, hogy különböző svéd médiumok „illiberálisnak”, „antidemokratikusnak”, vagy éppen „tekintélyelvűnek” írják le a magyar rezsimet:

Lejárató hadjáratot indított a magyar kormánymédia a svéd miniszterelnök ellen

Az előzmény, hogy miután az ukrajnai háború kitörése óta akadályozta az Orbán-kormány a svéd NATO-csatlakozást valós biztonságpolitikai érvek nélkül, a héten Orbánék váratlanul beadták a derekukat. Kedden Orbán Viktor még levélben rendelte Magyarországra a svéd miniszterelnököt, ám néhány óra múlva a török parlament jóváhagya a Svédország NATO-csatlakozását – ekkor azonnal 180 fokos fordulatot vett a magyar álláspont.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Nna most aztán a svédek marhára megijedtek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
Nna most aztán a svédek marhára megijedtek.
ómió
Mintha a svéd efftársak hazudoznának hazánkra!? Akkor várják ki a sorukat!
Horizont
Na akkor mégse fog idejönni. Ezeknek a barmoknak soha nem esik le ami itthon bárhol megjelenik azt az illető is olvassa.
Annyira tesznek orbánra a puhos nem oszt nem szoroz. Ők is tudják bármit kekeckedik ez a személyiségzavaros hájas barom, megfogják szavazni, alá fogja írni, mert NATO tagok vagyunk és abból végképp nem szeretne kikerülni a fosos.
Havanagi
Tipikusan putris hozzáállás,nem tudják meghazudtolni magukat.
fergeteg
A ballib média meg hazudozik. Ilyen meg olyan """gyomrost adtak a Zorbánnak.""""
Hát nem ! A svédek várják a találkozót!
De már a csúcson is lesz kétoldalú találkozó.
RonaGyuri
és ezt a marhaságot is lelkesen szajkózza a retardált fityesz-birkák lelkes tömege! =))
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 13:19 ☻ "A NATO akkor is megvédi Finnországot és Svédországot, ha még nem tagjai a szövetségnek.
Elképzelhetetlen, hogy a szövetségesek ne lépjenek, ha Svédország vagy Finnország bárminemű nyomás alá kerül” – közölte Stoltenberg az Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján. A szervezetet életre hívó szerződés 11. cikkelye egyébként úgy fogalmaz, hogy „a Szerződés az azt megerősítő államok között életbe lép, mihelyt az aláíró államok többsége, közöttük Belgium, Kanada, Franciaország, Luxemburg, Hollandia, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok megerősítő okirataikat letétbe helyezték; a többi aláíró állammal a szerződés megerősítő okirataik letételének napján lép életbe.”
human
Orbán a propagandával átverheti a buta embereket, de nemzetközi szinten a saját sírját ássa.
RonaGyuri
Ami azt illeti sokaknak furcsa is lehetne,

de az az igazság, hogy ez itt Orbániában mindennapos

A zelex.hu/zacc „A kormánymédia megfejtette: azért nem jön Magyarországra a svéd miniszterelnök, mert bulizik” című cikke számolt be a derék matyar kormány-média ádáz igyekezetére. Melynek a lényege ocsmány hangnemben és módon – szóval ahogy szokták – lejárató kampányt folytatnak, ezerrel fikázva Ulf Kristerssont, Svédország miniszterelnökét.
Ami lássuk be már magában sem semmi. Na de mindezt az követően teszik, hogy az elmúlt bő egy évben azon fröcsögtek, hogy a 133 derék honpolgár – Orbán kifejezett kívánsága ellenre =)) - azért nem ratifikálják a svéd NATP csatlakozást, mert a svéd média nem kellő tisztelettel viselkedett a magyarokkal szemben! =))
kereső
Ó , hát ursula is attól "enyhült meg", hogy orbán plakátra rakatta.
Dr. Proktor
Úgy kell nekünk egy ellenség, virtuális vagy reális, mint egy falat kenyér...
Ftomi
A tényekről nem tudomást venni és azt még turbózni is, hát kérem ez a Nemzet vesztét hordozza magában!

De, sebaj, jó ez így a Magyarnak!

Hajrá Magyarország!

Amíg még lehet!
Dr. Proktor
... persze az aztán baromira nem mindegy, hogy az emlegetett luxusbulit választói pénzből vagy a saját jövedelméből rendezte!
1kaszás
@KisTehen: Nagy Marha, a ripost + az origo miota libsi? Kevered a tügyedet a szarvaddal, marháknál-nálad igy szivják le az agyadat.
Cherry
Pedofil idióta hahhah senkinek a csicskása ???és mi van a zsiros elmebeteg fóniddel meg Putyin atya seggével te senkiházi
Pusztai
25 éve alapfelállás a fidesznél ellenség kijelölés, gyalazas, gyűlölet keltés ellene.
namihami
És ezek még csak a vezérökrök! A KESMA csorda még ezután fog csatlakozni!
Billibácsi
Mivel saját magukat már jobban nem tudják lejáratni hát megtalálták a svédeket-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.