A kormány összesítette a nemzeti konzultáció eredményeit, ezek alapján világosan látszik, hogy a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett és elsöprő többségük nemet mondott arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Elképesztő számok: Szentkirályi Alexandra bedobta a nemzeti konzultáció eredményét

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Közölte:

a kitöltések alapján a magyarok több mint 98 százaléka azon az állásponton van, hogy fegyverszállítások helyett tűzszünetre és békére van szükség a szomszédunkban. Nem szabad, hogy migránsgettók jöjjenek létre hazánkban és tovább kell szigorítani a gyermekvédelmi szabályozást. Emellett ki kell állni a magyar gazdákért és a magyar mezőgazdaság GMO-mentességéért, valamint szigorúbban kell fellépni a külföldi befolyásszerzés ellen.

A kérdések részletes adataiból kiderült, hogy több mint 1 millió 512 ezren, a megkérdezettek 98,82 százaléka értett egyet azzal, hogy továbbra is fenn kell tartani a rezsitámogatást; több mint másfélmillió ember (98,01 százalék) szerint az idei évre is ki kell terjeszteni a kamatstoppot; több mint 1 millió 496 ezren (97,89 százalék) értettek egyet azzal, hogy fenn kell tartani az extraprofitadót; több mint 1 millió 519 ezren (99,33 százalék) küldték vissza azt a választ, hogy nem szabad engedni, hogy migránsgettók jöjjenek létre Magyarországon és az 1 millió 485 ezret (97,72 százalék) is meghaladta azok száma, akik azt válaszolták, hogy a terrorfenyegetettség miatt Brüsszelnek be kell fejeznie a palesztin szervezetek támogatását.

A konzultáció hatodik kérdésére több mint 1 millió 521 ezren (99,32 százalék) válaszolták azt, hogy fegyverszállítás helyett tűzszünetre és békére van szükség Ukrajnában; több mint 1 millió 514 ezren (99,06 százalék) értettek egyet azzal, hogy "ne fizessünk többet Ukrajna támogatására, amíg a nekünk járó pénzt nem kaptuk meg"; az 1 millió 513 ezernél (99,02 százalék) is többen válaszolták azt, hogy még nem adottak a feltételek ahhoz, hogy Ukrajnát felvegyék az Európai Unióba; a génmódosított ukrán gabona beengedéséről több mint 1 millió 520 ezren (99,29 százalék) vélekedtek úgy, hogy minden lehetséges módon ki kell állni a magyar gazdákért, és biztosítani kell a magyar mezőgazdaság GMO-mentességét.

A tizedik kérdés kapcsán több mint 1 millió 507 ezren (98,64 százalék) válaszolták azt, hogy tovább kell szigorítani a gyermekvédelmi szabályozást, amit Brüsszel el akar törölni, és az utolsó kérdésre pedig több mint 1 millió 499 ezren (98,15 százalék) válaszolták azt, hogy szigorúbban, akár törvényi szigorítással is fel kell lépni a külföldi befolyásszerzés ellen.

A kormányszóvivő köszönetet mondott annak a több mint 1 millió 500 ezer embernek, aki elmondta a véleményét.

Azon leszünk, hogy a magyar emberek akaratának Brüsszelben is érvényt szerezzünk és megvédjük hazánk szuverenitását

– jelentette ki Szentkirályi Alexandra. Hozzátette: a konzultáció részletes eredményeit közzéteszik a kormány hivatalos online felületein.

Forrás: MTI

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem nem...erős csúsztatás...8,5 millió embernek küldték ki, abból visszaküldte a 18 %,...jobbára cigó meg nyugger...és eme 18 % -ék selejtnek a 98 % -a felelt fidesznek tetszően...csak a tárgyilagosság kedvéért...egyszerűbb lett volna taggyűlésen kérdezni, ott meglett volna a 100 %
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem nem...erős csúsztatás...8,5 millió embernek küldték ki, abból visszaküldte a 18 %,...jobbára cigó meg nyugger...és eme 18 % -ék selejtnek a 98 % -a felelt fidesznek tetszően...csak a tárgyilagosság kedvéért...egyszerűbb lett volna taggyűlésen kérdezni, ott meglett volna a 100 %
Alfa
a szokásos keresztény-fasiszta-komcsi szöveg az 1 bítes kecskebaszó birka híveik hülyítése céljából, mint a 2/3 os választási eredmény...
Pusztai
A csaj úgy néz ki mint egy ketrecharcos. Katonai kiképzést kap a férjétől?
- nem szkom foglakozni külsővel, na jó a gecziével igen,- de ez a kép most nagyon drasztikus!!
simmering73
@KisTehen: Irreleváns te ökör. Mi például gyújtósnak használtuk, a szomszédok kukába dobták. Inkább azon bőgjél, te megvezetett barom, hogy a 8,2 millió választópolgárból (2022-es adat) mindösszesen 1,4 millió mondott igent (ha igazak a számok), 6,8 millió (83%) viszont leszart benneteket.
simmering73
@KisTehen: Most jöttél az árnyékszékről. Szaros a pofád, Bimbó. Ott tálalták az ebédet? HAHAHA
namihami
""...kitöltések alapján a magyarok több mint 98 százaléka...""
Az előzőnél a visszaküldők(???) száma még ""csak"" 17%-nyían és 97 % támogatással sikerült! Javítottak a számlálók?!?!? A következő már lehet akár 20% és 99% egyetértő!
Menőmanó
Ez is hozza a szokásos fidesz formát: HAZUDIK.
Szó sincs a magyarok 98%áról, de még a kitöltők számára sincs semmi bizonyíték, csak minden fidkány beugat egy fals számot valamelyik fideszkanálisba.
szaboria1
Nálam is a megszűnt emésztőbe kötött ki
szaboria1
1,5 millió mióta a magyarok 98%-a?
Csizmás Kond
...számításba véve, hogy mindenkinek volt lehetősége kitölteni a kérdőívet, ne sírjon vagy elégedetlenkedjen az aki nem töltötte ki. A számok valóban a résztvevők szerinti arány de ez olyan mint a választás, ott sem számolják azt aki nem megy el de az eredmény mindenki nevében szól.
Sakk Matt
Szánalmas...
Azt is kérdezhették volna, hogy a Balaton vize édes vagy sós legyen.

Felesleges és irányított kérdések. Az elköltött pénz haverokhoz vándorolt elveszítve közpénz jellegét.
Röviden: hűtlen kezelés
rücsü41
Én mint hazánk nem szóvivője az eredmények alapján azt közlöm, hogy hazánk polgárait hidegen hagyták a konzultációs íven feltett kérdések, mert mindösszesen a szavazásra jogosultak 20%-a küldte vissza a kérdőíveket , és ez a nagy fokú érdektelenséget bizonyítja!Én a számokkal,dolgoztam, és nem hivatali kötelességből tettem a megállapításomat.Kis tehénnek meg üzenem , hogy a szám amiket figyelembe vett rossz adat mert ha 8,2 levonunk 200 ezret akkor 8 millió jön ki, igaz kétszeri nekifutásra sikerült kiszámolnia a helyes adatot, csak hogy az életben nem mindig lehet kétszer neki futni egy olyan dolognak amit az általános iskola alsó tagozatában tanítanak , és már ott is jól kell tudni számolni. Most ő lett leszarva, és marad szaros, csak nem annyira!
Csizmás Kond
@KisTehen: ...mert ez a demokrácia, csak sajnos ezeknek inkább kínai az egész mert ők a kommunizmus elveit vallják.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Ki számlálta meg, milyen garanciák mellett?!
Miért nem népszavazás keretében kérdezték meg a hülye felvetéseikről az embereket? Jaa..hogy akkor ellenőrizhető lenne a buli és nem nagyon lehetne lopni sem belőle!
Sakk Matt
@Maccska: Ezt sem értetted meg, cicus :)
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...aki számokkal dolgozik az kéne tudja hogy a bármilyen akármiről begyűjtött adatok eredetije addig őrizendő ameddig az eredményélebe lépése érvényes...ugyanis addig ellenőrízhető és a hatályba lépés után már fölöslegessé vált.
...és az aki a segge alá rakott kérdőívet lusta volt kitölteni, attól hogy várja el bárki, hogy felemeli a hájas seggét és elmegy szavazni ?
colibri
Már megint nemzethy hazugságok órája van?
Cherry
Ekkora hazug férgek, ez olyan mint a 5,5 % infláció és a sok hülye agyhalott el is hiszi,,,,,muszály a zsiros cigót támogati, retkes banda
Cherry
Remélem ez a fidesz ribi jól tud aludni, vedd fel a fülbevalód és szaladj , egy s@rkinak több a becsülete mint neked
Eladott Ország
A többiek már elköltöztek Gecisztánból?! Hitler: A népnek ellenségképet kell mutatni, de mindíg csak egyet... ismerős fideszesek?!
twitter.com/janos_hary/status/1599430607750434817/photo/1
jesz
@Pálinkás Pál: nyugger a qurva anyád..seggfej.
human
Nem 110 százalék? Mi ez a lazsálás?
izéke
@human: azt már nem merték bevállalni,ők is érezték,hogy kicsit erős lenne :)))) de a 99.999 az még pont belefér
csak úgy....
szegény fidesz szavazók ismét át lettek baszva, persze az a lényeg, hogy ök mindíg örvendeznek ha átbasszák öket! :)
Cherry
@Maccska: Ugy 12-14 % körül, ja hogy OV a mesemondó meg a nagy Guru,, ö csak tudja,, ezért az EuRO most 387 ja tudjuk nektek ez nem érdekes mivel itt forint van haha ez a fidesz logika hahahhahahahahha
lampa laz
Miközben vidéken már rég bezárták a postahivatlokat. Mari nénik, Sanyi bácsik, gazsik meg rómeók vajon hogy adták fel a konzultációt?
Néhányat a megapofonosok kitöltöttek és ennyi.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Ki ellenőrzi..ki ellenőrizheti?! Még egy közérdekű adatot is évekig tart kiperelni a NER csicskáktól!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:13 ☻ Sajnos a román cigány származását megtagadva mára fasiszta lett. Az efféle nemzeti konzultácók elsősorban a Hitleri Németországra voltak jellemző a népszavazás elkerülése érdekében. Ennek a hitelességét senki nem tudja leellenőrizni, a csúti geci és bandáján kívül. Az 1 millió 500 ezer szavazók száma is kérdéses, arról nem is beszélve, hogy a választásra jogosultak száma, a 2022-es országgyűlési válsztáson: 8 215 304 fő volt. Erre az "elképesztő" többségre még Brüsszelben is csak nevetnek.
Sakk Matt
@Maccska: Ó..az arányon még meg is lepődtem, hogy ilyen alacsony..de biztosan néhány akadémikus félreértette a kérdéseket :)
Azt viszont nem hiszem, hogy másfél milliót küldtek be!
levarosbukta
@Sakk Matt: Tuti nem, és csodálkozom is hogy nem lett több még ennél is. Úgy látszik nagyobbat már nem mertek behazudni. Mert ugye mibe került volna ha azt mondják 2,5 - 3 millió? Semmibe. Ugy sem lehet ellenőrizni.
Nessy
Kecves Alexandra, nem ismerem a végzettségét, és pl. a statisztikai alapok ismeretében való jártasságát. De amiket itt a számokról, és "konzultáció eredményéről" elmondott, az teljesen fals megközelítés, hibás szám!
A "szuverenitás" c. előadása meg jól hangzik, de a tényeket inkább fedje jótékony homály!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...kinek milyen zene tetszik azt énekeli...
...amúgy te személyesen valaha, bármikor, próbáltál rákérdezni bármilyen szavazat vagy hasonló eredmény hitelességére valahol ?...mert ha nem akkor ilyen nagy hangot ez enyém a tacskó is tud...
Horizont
Soha nem töltöttem ki és msot se. Azért, mert még a nemekkel se adom a nevemet ehhez a moslékhoz. Ez a hülye picsa szemrebbenés nélkül hazudik. Állandóan. Amit a szájába adnak.
Nézzük már egy kicsit a technikai részét. Feladtak 1 500 000 db. levelet. Ez mind a fővárosba érkezett. A posta (is) emberhiánnyal küzd. aztán csak megküzdöttek vele és odaért a címzetthez? Kihez? Na és technikailag kik voltak azok akik megszámoltak 1,5 millió darab levelet és kik voltak azok akik felbontották végignyálazták és rögzítették ki hogyan válaszolt.
Hány db. igen, hány db. nem, hány darab lófasz??? :DDD
Ez egy nagyon komoly munka és nagyon időigényes. Kizárt, hogy ez így megtörtént.
Hazudnak reggel, éjjel meg este is. Ja és persze napközben is.
Ha ez így lett volna ezerrel megmutatták volna nagy magabiztosságukban.
De az istennek se...
Billibácsi
Tehát ennyi hithű, megtévesztett, megvett, megzsarolt ember van ebben az országban! És a többi 8,5 millió?
dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: ma 11,5 re! NE ÁLLTALÁNOSÍTS ,MERT NEM MINDEN NYUGGER HÜLYE BIRKA!!! Csak az agymosott zombi fitymaszos birka nyuggerek küldték vissza!!! Kapísi???
ómió
Nem tudtátok meghazudni, efftársak!?
Péter2
@szaboria1: Nálam elszállt a füsttel , postástól átvétellel már indítottam is a videót , végigvideóztam ahogy besétálok vele , egyenesen a kazánházhoz , és bontás nélkül rá is tettem a parázsra , addig videóztam még el nem éhet !
Nessy
@Horizont: Akkor nem szóltam!Ez megeszi a fals számokat,ha a főnöke mondja!
Dr. Proktor
Hiszi a piszi, az is hülye aki elhiszi - jut ilyenkor eszembe a gyerekkori mondás!
Ftomi
@Horizont: Ezek a levelek nem hagyták el a "körletet"!
Még ki sem osztották már sikerről beszéltek!
De hát ez ma Magyarország vezetése!
Pálinkás Pál
@jesz: már párszor mondtam,ne ugass nekem kicsicsíra...
justhpeter
Azért ebben a dologban biztosan csak azt tudhatjuk, az iskolások jártak a legjobban azzal.hogy ez a Nemzet Háziszárnyasa 3.0 nem pedagógus lett hanem dadogógus, azaz szóvivő. Mennyit érhet például az a matektanár, akinek a kb 20% az emberek többsége. Sajnos ő is olyan gagyi mint a kormányzat többi tagja.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Nem rákérdezni kell, hanem transzparens módon intézni a polgárokat érintő dolgokat! Semmiben sem más megbízhatóság szempontjából a NK, mint egy közvéleménykutatás.
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...ha van még ilyen mélyreható javaslatod azzal ne engem zargass hanem add be a parlamentbe javaslatként...mert nekem ha okoskodsz ha nem úgy is annyi.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Demokráciákban ez alap!
Aki Én
Jellemzően négy agyhalott balfasz van itt, akik nem értik az inzultáció lényegét.
Pusztai
index.hu/belfold/2024/01/26/gyogyszergyartas-extraprofitado-kulonado/
---Mindeközben visszamenőleges hatállyal büntető adót vezet be a fideszmaffia, mert ők az adócsökkentések kormánya.
..."Január 1-től visszamenőleges hatállyal extraprofitadót vezet be a kormány a gyógyszergyártóknak – derült ki a csütörtök késő este megjelent Magyar Közlönyből.
A rendelet módosításban az extraprofitadó mértékét úgy határozzák meg, hogy az adóalap 50 milliárd forintot meg nem haladó része után 0,5 százalékot, 50 milliárd forintot meghaladó, de 150 milliárd forintot meg nem haladó része után 4 százalékot, és 150 milliárd forintot meghaladó része után 7 százalékot kell fizetni.
.A kormány 2022-ben hirdette ki, hogy a gyógyszeripar is különadót köteles fizetni a 2022-es és 2023-as adóévre. Ezt módosították most úgy, hogy a gyógyszergyártóknak a különadó mellett az extraprofitadót is fizetniük kell idén."

Ja 10 év alatt több mint 40 új adó és adóemelés..
Beküldtem visszaszól: EZT MÁR BEKÜLDTE VALAI!
sehol nem lelém. keresek még
Sebaj, a konzultáció sikeres volt a brüsszeli adóemelésekről.
Toller Béla
8 millióból másfelet hazudni - és ezt még dicsekvően fényezni is...ehhez kell a propagandagépezet !
ómió
@Toller Béla: Hányan hazudtatok magatoknak, Toller efftárs!?
terlasz
@Pusztai: Ez azt is jelenti, hogy gyógyszergyárai még nincsenek az O. családnak.
Ez nem maradhat így sokáig, mert szépen növekszik a pereputty...
simmering73
"Örömteli, hogy már a pontos számokkal sem fárasztják a közönséget, legyen elég annyi, hogy állítólag több mint 1,5 millió ember mondta el a véleményét A LEGFONTOSABB AKTUÁLIS kérdésekről, akik a háromnevű, bárkit bármikor bármilyen funkcióba kinevező honvédelmi miniszter neje szerint nem akarják, hogy egy szűk brüsszeli elit határozza meg az életüket. Eltekintve attól, hogy a legfontosabb aktuális kérdés Magyarországon ezek szerint az ukrajnai háború, még véletlenül sem a romló életszínvonal, az eladósodás, a tanárhiány és úgy általában a feladatait ellátni képtelen/nem hajlandó fideszes állam sorozatos mulasztásai: tehát 8 millió felnőtt, ivarérett, szavazókorú magyar mintegy 19 százalékának elsöprő, 98 százalékos véleménye a hivatkozási alap. Ők a magyar emberek. Az összes. Meg az ő akaratuk. A kérdés ugyanaz, mint eddig mindig: ha 8 millió magyar ember 19 százalékának véleménye az Orbán-kormány számára egyértelmű és határozott megbízólevél a további brüsszeli tárgyalásokhoz, ha enélkül Orbán nem tud odaülni a brüsszeli asztalhoz, akkor miért van kormánya az országnak?"
kolozsvaros.com/rovidek/a-kormanyszovivo-remeli-hogy-masfel-millio-magyar-velemenye-nyoman-brusszel-jobb-belatasra-ter/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.