Törölt felhasználó

Beismerték az oroszok, hogy intézményesítették a doppingolást

Először ismerték el orosz tisztviselők a központilag irányított doppingprogram létezését – azt, ami miatt rengeteg orosz sportoló nem vehetett részt a riói olimpián, illetve azt, ami már a 2014-es szocsi téli olimpián is segítette őket.

Átutalták a bolgár devizatartalék 3%-át egy orosz cégnek

660 millió euró kártérítést fizettek ki a Roszatom egyik cégének, mert lemondták az új atomerőművet.

Elküldték a Mediaworks-től az MNB-alapítványok botrányait feltáró újságírót

Három héttel azután, hogy a kormányközeli Opimus Press megvette a lapot kiadó Mediaworkst, november közepén Csabai Károly újságíró közös megegyezéssel távozott a kiadó üzleti lapjától, a Világgazdaságtól. Néhány nappal korábban Mezősi Tamás főszerkesztővel is szerződést bontottak. Az ő helyét két hete Deák Bálint, a...

Gyárfásék szerint a "a feltüzelt versenyzők tévúton járnak, követeléseik megalapozatlanok"

Közleményt fogadott el Magyar Úszó Szövetség elnöksége, majd juttatott el az MTI-hez amiben azt írják, hogy

Magyarországon is szolgált katonaként Putyin Habony Árpádja

Vlagyiszlav Szurkov, Vlagyimir Putyin orosz elnök fő tanácsadója 19 éves korától egy meg nem nevezett magyarországi városban szolgált sorkatonaként – derül ki a HVG róla írt portréjából.

Andy Vajna csatornái kerülnek be a Nat Geo és a Fox helyére a Telekomnál

Lefordítva ez azt jelenti, hogy a telekomos előfizetőknek ezentúl lesz Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV és Humor+, nem lesz viszont:

Beszólt Amnesty International az orosz hatóságoknak, másnapra államosították a moszkvai irodájukat

A helyi hatóságok egyszerűen bezárták Amnesty International moszkvai irodáját, miután a szervezet elkezdte firtatni az orosz börtönökben zajló fogolykínzások kérdését. Az emberi jogi szervezet munkatársai reggel a papírt találtak az irodájuk bejáratánál, amin az állt, hogy az épület mostantól a város tulajdona.

Orbán: A britek nem kérnek többé a kioktatásból

Bár a kormányfő a Brexit ellen kampányolt, most megértően beszélt azokról, akik ki akarnak lépni

Szijjártó elmagyarázta, hogy kerülhetne Goodfriend a bíróság elé

Volna rá lehetőség, hogy André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője Magyarországon, magyar bíróság előtt tárja fel bizonyítékait és védje meg álláspontját a beutazási tilalommal kapcsolatban - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az M1 Ma Reggel című műsorában.

A Nemzeti Vagyonkezelő kisajátítja a SYMA-csarnokot

„Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kérelmére Budapest Főváros Kormányhivatala kisajátítási eljárást kezdeményezett a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ ingatlanainak teljes területere vonatkozóan.

Nem tudtam, hogy a Széchenyi Terv oldala is politikai portál..:)

A Széchenyi Terv oldalán keresgéltem pályázati lehetőséget megújuló energia források támogatására, erre mibe futok bele itt is...kormány propagandába. Mondjuk minek után már az iskolákban is hirdetik az igét, nem meglepő, hogy oda nem illő helyeken is ez megy..

Majdnem kész a 4-es metró

A 4-es metró beruházása csaknem 85 százalékos készültségi szinten van, a jelenlegi helyzet szerint tartható az utasforgalmi próbaüzem terv szerinti indítása 2014 első fél évében - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság.

Polgárháború, Bajnai-gárda, agresszió..Az utóbbi napok Fidesz kommunikációja

Polgárháború, Bajnai-gárda, agresszió..Az utóbbi napok Fidesz kommunikációja pár megszeppen fiatal tüntető miatt.