Volna rá lehetőség, hogy André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője Magyarországon, magyar bíróság előtt tárja fel bizonyítékait és védje meg álláspontját a beutazási tilalommal kapcsolatban - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az M1 Ma Reggel című műsorában.

Forrás: index.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Goodfriend pedig elfogja magyarázni hogyan kerülhet az egész korrupt csürhe a sittre...
Senara
Szijjártó elmagyarázta , azt amit Rogán Tóni , ismétlés jutott a külügyi tárca vezetőjének. . Holnap kereszténydemokraták is elmagyarázzák ugyanezt ?
Yeromos
Szíjjártó biztosan azt szeretné, hogy a független, nem a politikusok által vezért magyar bíróság, hozzon ítéletet. Ez teljesen helyén való. Vagy esetleg lehet, hogy nem ártana neki egy soron kívüli drogteszt?
Clavigo
Szijjas...olyat követelsz,,amit az ügyvívő nem tehet meg..Viszont,,ha az AMIK . kivételt tennének,és Goodfriend elmondhatná,,amit tud,,akkor nagyon ráb@ccnátok.Természetesen ..én ezt úgy képzelném el,,hogy nem TITKOSÍTHATNÁTOK az elhangzottakat,,ha sor kerülne egy ilyen ""tárgyalásra "..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.