A magyar mobilpiacon eddig példa nélküli volt, hogy két mobilszolgáltató komolyan egymásnak essen nagyobb plénum előtt, éppen ezért, valamint az események furcsa egybeesése miatt különös a Vodafone és a T-Mobile aktuális, a mobilnet sebessége köré összpontosuló hadjárata.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bugi12
Nekűnk 2db mobil netűnk van,De 1 kalap szart sem ér!!!!!!!!Sokszor ki lép,a netből persze akkor is mikor le tőltűnk,Alig várom hogy le teljen a szerződés.és akkor szabadon választhatok másik céget.Olyan lassu a netjűk hogy kőzben le lehet játszani a pasziász játékot.Pedig pentinűm 4-űnk van 2GIGA MEMO KÁRTYÁVAL.Aki szereti a lassu t-mobil netet annak ajánlom csak.A speed testel le mérni sem tudtuk a net gyorsaságát.ennyit ér a t-mobile .
csutak
Nem kell sírni, egyszerűen illő lett volna szerződéskötés előtt tisztázni mibe másztok bele!
1200 baud sebességgel milliók pakettoznak ma is (rádióamatőr), de tudják, hogy az mire jó. Aki a mobil nettől sokat vár el, nos az csalódni fog!
Ez egy mankó, nem több.
olcsibacsi
Még lassú.
Jön a 4G. Már tesztelik budapesten ha jól tudom január óta :)
Jelen pillanatban nem kevesebb HSDPA/HSUPA 28/x érték stabilan megy....de ez még nem a valós 4G... azt még csak skandináv területen üzemeltetik. a technikához kellenek eszközök is....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.