Az Ultrahang legutóbbi adásában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő Joe Biden amerikai elnök háborús riogatását véleményezte.

Oroszország tényleg megtámadhatja Magyarországot? Így látja most a szakértő
Fotó: Ultrahang/Youtube

Nógrádi arra kérték, hogy kommentálja Biden azon kijelentését, miszerint

"Trump megint háborút akar, és hagyja Putyint, hadd menjen előre és foglalja el Kijevet. (...) Nézzük meg, hogy mi fog történni Lengyelországban, Magyarországon és más helyeken a határ mentén. Háború lesz."

A szakértő szerint

ezek a mondatok értelmetlenek.

Ezt azzal indokolja, hogy ma nincsen közös orosz-magyar határ. Majd úgy folytatja,

Magyarország megtámadása a harmadik világháborút jelentené a NATO 5. cikkelye szerint – idázte a Mandiner Nógrádi Györgyöt.

Forrás: mandiner.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez az u.n. szagértő besúgó eddig végig Putyin seggét nyalta, az ukránok ellen uszított. Most kezd el azon gondolkodni, hogy mi lehet a történet vége, ha magyar-orosz közös határ lenne?
Jobban tette volna ez a szemét ember, ha az elmúlt években nem osztja itt pénzért az észt és az erkölcsöt a maffiózóknak, hanem legalább csendben marad...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Szerencsétlen Joe Biden már azt sem tudja mit beszél.
Yoda69
@KisTehen: Neked meg prusszelt kene mar elfoglalnod. Szerintem parosulj sikarival, es mar indulhattok is. Jarjatok elo jo peldaval a tobbi 1 bites birkanak. Talan meg bekamenetet is szervezhettek oda. @Géza:
izéke
" oroszország soha nem támadná meg magyarországot, ezt a hülye is tudja " meg amúgyis,minek támadná meg azt ami már most is az övé?
NKF
Már nem sok van hátra ennek a vén f@sznak! Szerencsére!
Pálinkás Pál
" Magyarország megtámadása a harmadik világháborút jelentené a NATO 5. cikkelye szerint – idázte a Mandiner Nógrádi Györgyöt. " nos nemzethy köcsméterek,...ilyenkor 5. cikkely...? egyébként meg " lépjüüünk kiiii.."..büdös hszaáruló csürhe...
Dr. Proktor
@Béla333: Nógrádi egy pillanat erejéig megvilágosodott, de ne aggódjunk, hamar visszasötétedik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.