Amolyan kis “nyuszihozta” meglepetés jelleggel néhány nyalánkság poszttal igyekszünk kedveskedni olvasóinknak. Nem hírekről van szó, hanem ajánlókról és film-frontól.

Forrás: htka.hu
Feltöltő: Tcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Érdekes volt anno (az akkor ismeretlen!) találkozni Dzsohar Dudajevvel és sok más ma ismert emberrel, laktanyában, közúton és itt ott. (Kantinjuk, mozijuk) Az egyszerű katona mindenütt pont úgy vágyott haza mint mi Kalocsáról!
Kegyetlen nehéz életük volt és nem csak a kiskatonáknak, hanem a tiszteknek is! Majd egyszer publikus lesz (halálom után!)a sok általam köztük megélt dolog, sok szép lány, szép emlék!
dragonita
www.haborumuveszete.hu/rovatok/fegyverek/lo/2015_utan_az_armada_lehet_az_orosz_hadsereg_alap_harckocsi_tipusa/
A tervek szerint 2015-től az orosz szárazföldi erők állományában rendszeresítésre kerül egy új harckocsi típus, amely jelenleg feltételesen az „Armada” nevet viseli. A hírt Jurij Kovalenko altábornagy, az orosz védelmi minisztérium páncélos és gépjármű főcsoportfőnökség parancsnokának korábbi első helyettese közölte a sajtó képviselőivel. A későbbiekben az új harckocsi az orosz szárazföldi csapatok alapvető haditechnikai eszközévé válik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.