Egy autóbusz roncsai, miután a jármű összeütközött egy téglát szállító pótkocsis nyerges vontatóval Tiszafürednél. A balesetben egy 17 éves fiú meghalt, további 24 fiatal megsérült.

Forrás: automenedzser.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jhasillo
2008. 11. 03. Minden reggel hatkor kelek fel, kinézek az ablakon és látom, hogy nagy köd van így nem vettem sietősre a dolgom. Úgy voltam vele hogy úgy is késni fog busz.
Nyugodtan megcsináltam a reggeli dolgaimat pl(mosdás,evés,fogmosás.stb).Felültem a biciklimre és tekerek a buszmegállóféle .6:30 egyedül várom a buszt.
6:45 a buszvárónál már tolong a tömeg, már tudtam ,hogy a buszon nagy lesz a tömeg -nyomor. A busz 7:05perckor szokott jönni mint ahogy most is, nagyon meglepődtem rajta,mert olyan köd volt hogy 2métere nem láttunk el.
Mindig úgy állok a buszváróba, hogy én száljak fel elsőnek így most is én szálltam fel elsőnek.
Még pont lebírtam ülni az első ülésre a jobb oldalt.
Felszállt mindenki, a busz elindult a következő váró felé.Ott is volt egy kisebb tömeg.
Mellém leült egy gyerek és elkezdtünk beszélgetni. A busz tovább indult Tiszaigar felé,
már amikor beértünk akkor Tiszaigaron kétszer olyan tömeg volt mint a buszon és még a buszon rajta voltak a nagyivániak is. A busz megtelik lassan még egy tanyán meg állunk de az 5 emberből ált. 45-személyes a busz és voltunk rajta 60-an, úgyhogy egymás nyakán voltak az emberek.
A buszos egész úton tartotta a 60km-es sebességet, gondoltuk magunkba hogy most nem késűk le a sulit. Nem láttam az utat mert álltak előttem.
Beértünk Tiszafűredre és hirtelen elvesztettem az eszméletem nem tudtam mit történhetett.
Amikor magamhoz tértem, láttam ,hogy a busz nekiment valaminek,megkérdeztem a buszost, hogy minek ment neki és azt mondta hogy egy álló kamionnak ment neki.
Nagyon meg voltam ijedve, mert be voltam szorulva a plató és az ülés közé, alig kaptam levegőt folyt a vér a fejemből meg a lábaim is be voltak szorulva.
Közben ki értek a mentők,tűzoltok.rendörök is.
Nagy kiabálás volt a buszon, mert mindenki azt kiabálta, hogy segítség, én nem tudtam kiabálni, mert alig kaptam levegőt úgy be voltam szorulva.
Mondtam a mentősnek, hogy nem kapok levegőt, előrébb álltak a kamionnal és akkor egy szörnyű dolgot láttam ott volt egy diák az ölemben meghalva.
Nagyon bepánikoltam szóltam a mentősnek hogy itt egy diák, aki nem válaszol a kérdésemre,a mentős azt mondta, hogy ne figyeljek oda,már akkor tudtam, hogy itt nagy baj van.
Mögöttem 4 diák csokorba be volt szorulva őket ki szedték a buszból,engem csak utoljára szedtek ki a buszból.
A 60-diákbol 30-sérűlt lett és egy halott.
A sérülteket több korházba szálitották (Karcag,Szolnok,Debrecen,Eger.)
Sajnos többiekröl nem tudok semmit, hogy milyen sérüléseik vannak.
Nagyon komoly sérüléseim lettek,(egy comb csont törés,egy szárkapocs csont törés,a bal lábamba le ált a vérkeringés , a jobb kezemből egy csont le vált,és lett egy koponya alapi repedésem is.
Szerencsére a lábamba megindították a vérkeringést,bár nem nagyon érzem és mozgatni, se tudom a lábujjaim.
Most a korházban vagyok ez már a 6-dik hete hogy itt fekszem és sokkmindenen túl vagyok.
Az orvos azt mondta hogy Karácsonyra már otthon leszek,nagyon várom már a haza menetelt.
Nagyon sokkoló volt mindenkinek ez a baleset.
2008-12-16 Írta:Hasznos Balázs a buszbaleset egyik sérültje.
-
Tcsibo
@jhasillo
Megrendítő volt olvasni...
Gyógyulj meg! Jobbulást kívánok ezúton is...
És sok erőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.