A BBC News arról számol be, hogy a Windows 3.x termékcsalád pályafutása lassan végleg befejeződik. A Microsoft 2008. november 1-től befejezte a licencek kibocsátását az 1990 májusában az Egyesült Államokban bemutatkozott szoftverhez. Annak ellenére, hogy az utóbbi években desktop gépeken már csak nagyon ritkán találkoztunk 3.x verziójú Windows-zal, beágyazott rendszereken 2008. november 1-ig élt a termékcsalád.

Forrás: hup.hu
Feltöltő: Tcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
Tcat, nekem meg, mire lett gépem, addig meg már win2000 volt :)
Tcat
tsabeeka: Na, a win2k még egy egész jól összerakott valami volt (én csak desktop szempontból ismerem). Celeroncs 400-on 128 MB ram társaságában egész jól eldöcögött, hiába volt elvileg kevés neki a RAM papíron. 1 hétig is bírta reset nélkül ha úgy hozta :) Hát jah általánydíjas ISDN korszak, éjjel nappal ment a gép...

kir: csak nem Linux párti vagy?
charlie
Tcat: Ja, az újakba már raknak olyat is.
charlie
Tcat: 64 rammal már elment, 128 már jó volt :D
keseruimre
éppen ma láttam egy olyan számítógépet, amin még ez volt! :)
kir
Tcat: ubuntu for prez.

Komolyra fordítva, a MS üzletpolitikája kifejezetten visszataszító számomra. Kezdve a választási szabadság korlátozásától, színfalak mögötti paktumokon keresztül a BSA féle fenyegetőzésekig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.