Részvétét fejezte ki a külgazdasági és külügyminiszter Ebrahim Raiszi iráni elnök és Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter és más iráni tisztviselők halála miatt, akik a május 19-i tragikus balesetben vesztették életüket.

Szijjártó Péter gyászol: "Soha nem felejtem el, hogy mindig a rendelkezésemre állt, amikor találkozót kértem tőle"

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Szijjártó Péter a Facebook-oldalán megosztott, Ali Bagheri Kaninak, az Iráni Iszlám Köztársaság megbízott külügyminiszterének címzett részvéttáviratában azt írta, hogy "emlékszem a 2021. december 16-i teheráni látogatásom alkalmával Raiszi elnök úrral folytatott találkozómra, és az Amirabdollahián külügyminiszterrel folytatott megbeszéléseimre, aki mindig támogatta a hagyományosan baráti magyar-iráni kapcsolatok erősítését".

Soha nem felejtem el, hogy mindig a rendelkezésemre állt, amikor találkozót kértem tőle, és mindig tiszteletet tanúsított Magyarország iránt

- fogalmazott Szijjártó Péter.

A tárcavezető kifejezte a legmélyebb együttérzését a hozzátartozóknak és az iráni népnek.

"Gondolatban az elhunytak szeretteivel vagyunk" – hangsúlyozta, jó egészséget és sok erőt kívánva a megbízott külügyminiszter felelősségteljes munkájához ebben a nehéz időszakban.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Mostanában Magyarországon divatba jött az iráni elnökök elismerése.

Egyiket meghívjuk, másikat meggyászoljuk, jön a következő. Ő is jó lesz.
Eladott Ország
Orbán: ”Szeretném kifejezni legmélyebb részvétemet az iráni népnek az Ebrahim Raiszi elnök és Hoszein Amirabdollahian külügyminiszter életét vesztett tragikus baleset miatt. Gondolataink és imáink az iráni néphez szólnak..." Muszáj volt ezt írnia, miután Lavrov közölte, hogy az orosz nép nagy támogatóját veszítették el. Biztosan ő is védte az üldözött keresztényeket. Mondjuk én téged is szívesen látnálak ott lógni...
x.com/Jzsi18313051/status/1792522607604142460/photo/1
Eladott Ország
A Teheráni mészáros, ahogy a történelm ismeri. De orosz barát, szeretni kell. Ezek után már nem is csodálkozom hogy a Sebrenicai mészárlás emléknapját is vétózzuk. Békepártiak vagy mi, csak előbb ki kell írtani az ellenfelet, úgy lesz nagy a béke. Hé Orbán. Ingyenes helikopter túrák! Csak lépj be a kisteherautómba, és elviszlek. A diktátorok összeragadnak, és mindez, igaz? Szóval, mikor van a következő helikopter kirándulásod?
x.com/RoubleDestroyer/status/1792524885757243393/photo/1
Ne aggódjon, Orbán úr, Raiszi végre találkozik 72 szűzével. Boldog társak, Iránba kell költözned, és mi is boldogok lennénk.
x.com/Vladi12/status/1792527285184082077/photo/1
Mikor utazol te és Putyin helikopterrel
x.com/genegmb/status/1792516704842428762/photo/1
whore ( kurva)
x.com/eatityo/status/1792576145180790855/photo/1
Pálinkás Pál
szíjjas, helyedben aggódnék, látod a helikopter is le tud esni...
csak úgy....
pötyi, allah növessze hosszúra a szakáladat...,hogy bökje a seggüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.