Lejárt az elnöki mandátuma az ukrán államfőnek, gőzerővel toboroznak az ukrán börtönökben, megérkezett a nyugati lőszerszállítmány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A választások alkalmával a régi kormány szokta tovább vinni a kormányzást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Őrnagy: "Továbbra is én maradok az elnök, mert most hadiállapot van. Boldog vagyok, hogy egy ilyen nemzet elnöke lehetek, és úgy gondolom, hogy együtt kell mennünk a végsőkig" - Zelensky
x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1792650552033063022/photo/1
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Ami a seggnyalást illeti, azt te csinálod Gyagyás! Nem irigylem tőled Gyagyás, hogy heves nyelvcsapásokkal nyalod az USA szaros seggét, és csak figyelem a folyamatokat és nem nyalom senki seggét.
Pillanatnyilag úgy néz ki Gyagyás, ha az USA geopolitikai érdekei nem szorították volna rá arra, hogy migráncsok millióit terelje Európába szétverni a közbiztonságot és a nemzetállamokat, ha az USA nem akarta volna megszerezni az ukrán termőföldeket, palagáz lelőhelyeket, ritkaföldfém bányákat, ha nem akarta volna megakadályozni, hogy Európa olcsó energia és nyersanyagforrásokhoz jusson Oroszországból és nem akarta volna akadályozni a fejlettebb európai ipari termékek eljutását Oroszországba, stb, akkor most Európában, Ukrajnában és Oroszországban is békésebb és jobb lenne az élet, de jelentősen lecsökkent volna az USA befolyása a világgardaság folyamataira! Ez Gyagyás igy is, úgy is be fog következni, mert a világ nagyobbik fele az USA világgazdasági hegemóniája ellen van saját érdekéből kifolyólag.
A világ lakossága 7 milliárd felett, az USA lakossága 400 millió alatt van, ezért a lilág lakossága és területi arányai azt súgják, hogy az USA akármennyi bajt is kavar a világban, a vége akkor is az USA gazdasági és politikai világuralmi törekvései vége felé tart, és a Római Birodalom sorsára jut, egy lesz a világot uralni nem képes országok között. Csak idő kérdése!
Horizont
Zelenszkij az elnök és ő vezeti az országot.
Ukrajna háborúban áll egy szemét rohadék agresszor által.
Mit kell ezen rugózni. Háborúban nincs választás.
Akinek ez nem tetszik köszönje meg Putyinnak.
Bár nem értem kinek mi köze van Ukrajna belügyeihez.
csak úgy....
@Őrnagy: te úgy vagy idióta ahogy a szüleid csináltak,fölöslegesen a családi pótlék miatt,amit italra költöttek!
zenebohóc
@Eladott Ország: Választás se kell neki hozzá! Csalni sem kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.