"Biztos vagyok benne: internetadó nem lesz" - írta Facebook-oldalán szombaton Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára.

A bejelentés előzménye, hogy az Origo hírportálra hivatkozva tegnap mi is megírtuk: a Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg.

Nyitrai Zsolt négy éve, ellenzékből még szintén támadta az akkor a szocialista kormány által meglobogtatott adó ötletét. Az államtitkár mostani mondatszerkesztése azonban továbbra sem megnyugtató, hiszen csak annyit írt, "internetadó nem lesz", webadó, netadó, esetleg "internetes védőháló" ettől még nincs kizárva.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezek megint hülyére akarnak venni bennünket ?
zsolti
a "biztos, hogy nem" politikus nyelven mindig azt jelentette eddig, hogy "tuti, hogy de"
Zolee75
Majd ha elmúlik az idő majd elhiszem.Addig mese habbal :S
coyote3
Csak nem emlékeztette valaki valamikori felháborodott nyilatkozatára? :) Mondjuk nem ő dönti el, Ehhez ez a kis szerencsétlen oly kevés, mint mint hintalón a patkó.
Amúgy ez az "kiszivárogtatás " figyelemelterelés lehet megint. Ugyanis nagyon jól tudják, hogy az Unió csak egy forgalom alapú adónemet engedélyez. Ilyen pedig már van nálunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.